Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Senatvė :D 

O kelius man skauda su aiškia priežastim :B​ Eisiu rudenį vėl pas ortopedą, yra kažkokios injekcijos į sąnarį. Nepagydo, bet bent jau skausmą nuima kuriam laikui.

Atsakyti

Limit, man panašioj vietoj skauda/ėjo :D  ir irgi po ilgesnio ėjimo. Ypač su kedais, maždaug ten kur baigiasi šniūriukai, tik truputį į šoną, vidinį. Jei specialiai ieškau ranka spaudydama-neskauda, nerandu :D  galvojau gal kokį sunkų daiktą užsidrėbiau. Prieš pora savaičių buvo rimtesnis skausmas, dabar laaaabai pro retą pajaučiu. 

Aš nurašiau bendram sąnarių skausnui, mano autoimuninei būdinga ta būsena.

Atsakyti

Skausmai sakote..man irgi skauda įdomioj vietoj bet gyvent netrukdo tai vis laukii kol savaime praeis. O skauda po kelio sąnariu. Ne kelį ne sąnarį o žemiau ir ne visada o tik kai apkrovą gauna arba paspaudau pirštais. Tai va ir nesuprantu eit jau ligų ieškot ar dar ne

Atsakyti

Liniuka, mano teta heluroną susileido į kelius prieš pora sav. (nežinau, ar rašyba tokia, heliuronas gal). Pati pirko ampules ir mano pusbrolio draugas suleido. Sakė, visai kita gyvenimo kokybė :) 

Atsakyti

Limit, hialurono rūgštis ;) ta pati, kur nuo raukšlių leidžia :) tik kiekis didėlesnis 😁

qqte, tau gal girnelės raiščio minimalus uždegimas. Nes ta vieta iš apibūdinimo - blauzdikaukio šiurkštuma, prie kurios tvirtinasi girnelės raištis. Tepti tepalu kokiu kelias savaites arba kompresiukų padėlioti ir nepersistengti,su krūviu, turėtų praeiti.

Kiti jūsų nupasakoti skausmai keistoki, lyg sausgyslių, lyg neurologiniai.... reiktų pačiupinėt, nuotolinės konsultacijos neužteks 😁

Atsakyti

Abelo-fainuolė tu.

O kas yra neurologiniai skausmai?

Atsakyti

Liniuka, mano teta heluroną susileido į kelius prieš pora sav. (nežinau, ar rašyba tokia, heliuronas gal). Pati pirko ampules ir mano pusbrolio draugas suleido. Sakė, visai kita gyvenimo kokybė :)

O kaip gerai, galėsiu paprašyti, kad likutį į raukšles suleistų :D​ 

Atsakyti

Labas rytas,

koks gaivus rytas po vakarykščio lietaus   :wub:

Ir man pėdos tas viršus taip pat skaudėjo..Bjauriai taip..statydavau pėdą kažkaip šonu, tada mažiau skaudėdavo, bet tada nuo raumenų įtempimo kitur imdavo skaudėt ... :oh: Kaip savaime užėjo, taip ir praėjo..

Dar skaudėdavo pėda , net nemoku nusakyti kur-nuo čiurnos, nuo kauliuko link viršaus, matyt koks raiščio uždegimas..Bet skaudėdavo laikant ant mašinos pedalo..Toks pozicinis skausmas.. kai reikdavo ilgesnį laiką pavažiuot, nors verk...

Gavau fizioterapijos ir kelis masažus., prie to paties pasiguodžiau, kad  keli mėnesiai alkūnei epikondilitas (skausmas, negalėjau nei pakelt ko, nei pamegzt..)..Tai ir tąi fizioterapiją pridėjo...Labai padėjo...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 29 liepos 2020 - 07:49

Labas rytas

Abelo :wub:

ieškosiu tepalo

Atsakyti

Labas rytas,

Va va hiluirono as gal irgi noriu.

Neturiu to skyscio sąnariuose.

Dar noriu jo i rauksles

Sugebejau per darbus ukyje senstelti. Rauksles liko baltos rudam veide

Atsakyti

Sveikos,  Vakar gimtadienis vietoj 3 val truko 6...Grįžau vos gyva, 6 val praleidusi ant Liepkalnio. Gražu ten nuo to kalno žvalgytis. Vaikams smagu buvo, nes su apyrankė neribotai visur galėjo smagintis. Tai dar aršiausiios mergos pyko, kodėl ne iki 22 val pasilikom... Bet jau ir gimtadienininkė pasakė, kad nori namo :), tai iškrapštėm ir likusias. Nu labai jau mes demokratiški  :B. Šiandien norėtųsi ramiai namie pabūt, normalaus maisto pasigamint. Bet pabūt neišdegs labai - tai kitas gimtadienis, tai poliklinika. Dar iki pašto palėkt, mažu seniai užsakytos kaukės atėjo, nes kaip tik vėl reikės.... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 29 liepos 2020 - 08:30

Restar, aš irgi dažniausiai vaikam pasakau, kad jau laikas eit namo iš gimtadienių :) Nes jie patys dažniausiai ilgiau nori būt. 

Paskutiniu metu nei eilutės mezgimo. Bet kažko ir nuotaika ne ta, ir sveikata įdomesnė - kažkokia keista savijauta. Ir nesusigaudau kas- skrandis, spaudimas ar dar koks peršalimas. 

Vyšnias tik vakar baigiau tvarkytis ( iš anytos 15 l kibirą parsivežiau). Dalį šaldžiau, dalį uogienė, dalį kažkas su kauliukais- kaip skysta uogienė, arba tirštas kompotas. Bet vaikai labai tokį geria su vandeniu praskiestą, tai greitai sunaudosim.

Darbe kolegą pavaduoju, bet jau dienas skaičiuoju iki savo atostogų. Noriu pailsėt nuo visko.

Atsakyti