Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuk abaratsa iš visų ant tavęs geriausiai atrodo ir kūdina gerai taip.nereik nė siauresnio nė rankovių trumpesnių. Gal ir man jo norėt  :hmm:​ 

Atsakyti

Man modelis fainas, tik siūlas netinkamas. Bet nelabai kol kas žinau, koks tiktų

Atsakyti

Katukas serijom varo :D  Man tai Nuala labiausiai patinka :wub: Ir pirmojo nugaros raštas :wub:​ 

Atsakyti

Aš su Liniuka tos pačios nuomonės :) 

Bet svarbu visko daaaaug naujo Katukas turi. Ir visokiausiem orams. Garderobas super atnaujintas. Smagu :) 

Atsakyti

Katuk,,aş irgi šoke nuo tavo kiekių.

Tyliai tyliai, o čia bac ir še ta cielu trys.

Favoritas mano su sagomis.

Ir dzinsai geri.

Atsakyti

Labas rytas, turejau buti pajury, bet drauges vyras turi beda, nepaeina lyg nutirpusi koja. Užsirase pas gydytoja Grybo g.

Tai nori palikti automobili pas mus ir kad as nuvezciau patvescjau, o ta laika dar ir su drauge prabuciau. Viskas baigsis tai kokia 17val.

Nebevaziuosiu.

Ir jei vyras gris ketvirtadieni tai neverta ir vaziuot be ketvirtadienio

Atsakyti

Katuk,,aş irgi šoke nuo tavo kiekių.

Tyliai tyliai, o čia bac ir še ta cielu trys.

Favoritas mano su sagomis.

Ir dzinsai geri.

Nei tyliai nei ką. Tiesiog nėr kam fotkint. 

Nesižymiu kada pradedu ir baigiu, bet siūlus raudonus ir oranžinius pirkau iškart po karantino pabaigos. Tai maždaug mėnuo vienam megztukui.

Atsakyti

Laba :4u:

Katuk, oho kokios skolos :wub: vienas uz kita grazesnis :wub:

Liniuko megztukas irgi labai nesiotinas :wub:

Abelo, ar kitos moterytes, kurios esat susidurusios su kaunieciais echoskopuotojais, gal turit ka rekomenduot is privaciu vietu krutines echoskopijai? Mano daktaryte siauliuose atostogauja, o turiu butinai pasitikrint.

Atsakyti

Rasyt, vėl LT?

O  kiti Šiaulių ginekologai netinka?

Atsakyti

Labas rytas. Pamiegojau lyjant, dabar prasigiedryjo, galvojam ką veikt nes prie jūros vistiek nepadrybsosi.

Katuk o tu Nualą ilginai kažkiek ar pagal receptą varei?šonus siaurinai iki apačios?mezgu ale bet nežinau kokį čia ilgį daryt. Ilgo maišo nesinori bet kad bamba šviestų irgi nelabai

Atsakyti

Sveikos,

apžiūrėjaud darsyk mezginius. Liniuka, kaip visuomet - originali. Net nežinau, ką pasakyt, ar patinka, ar ne, nes vis dar netikėtas man tas sprendimas. Bet svarbu, kad tau patinka, o ypač, jeigu siūlas prabangus.

Katukas apsimegus iki ausų visiems sezonams :). Hayward'as tai pakišo bišį koją tas siūlas, kaip suprantu, nes nors visaip kaip tobulai numegztas, bet atrodo biškį išaugtinis. Tie pelekiukai labai ♥. Nuala tai visiškai katukiškos spalvos ir šiaip patrogus rūbas, matosi. O jeigu megzti iš plonesnių siūlų tik 1 rašto pakartojimą, manai, būtų sunku išsivynioti kūrybiškai?  

Raudonas pūkuotukas, jegu būtų čiut ne tokios skaisčios spalvos, o sodresnės, tai taikyčiausi vogti :D

Pati vakar pagaliau prisiminiau, kurioj vietoj megztinis sustotas megzti ir susiskaičiavusi, ką reikia (aišku, metu dažniausiai, kai reikia priiminėti sprendimus :B ), pajudėjau link pergalingos pabaigos. Nors ar bus pergalinga, t.y. ar kas nešiotino išeis, dar didelis klausimas. Bet užbaigsiu ir bus spakaina, galėsiu ką kito pradėti, jeigu bus noro. Nes pradėjau ir naują knygą, panašu, kad gerai skaitysis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 03 rugpjūčio 2020 - 12:13

Rasyt, vėl LT?

O  kiti Šiaulių ginekologai netinka?

Kodel vel :D ? LT buvau pries metus paskutini kart :D 

Kita savaite busiu LT :)

As krutine echoskopuodavau ne pas gine. Dazniausiai pas onko gyd arba vidaus, ir vienas ir kitas manes nepriims, vienas atostogauja, kita del tam tikru priezasciu negali. Tai ieskau pas ka pakliuti.. visa savo ´áugintiniu´´i storija turiu, tai reiketu tik palygint ar nieks nesikeicia.

Atsakyti