Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Net tingiu galvot, ką aš galvoju.

Man atostogos, aš mezgu...

:super:  :super:  :D​ 

Atsakyti

KOOOKS puslapis   :yahoo:​ 

Atsakyti

Va, Kerpena, normaliai taip žemiškai, šia diena gyvena. Šaunuolė! :) Pralinksmino.

O aš negaliu prisiverst dirbti, nors labai reikia. Paliko mane šiandien iš namų dirbti ir ketvirto vaiko prižiūrėti.

Atsakyti

Kerpena  :vacation1:

Priedas  20200806_155445.jpg   182,41KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Kankinuosi  :D​ 

Atsakyti

Aš irgi negaliu prisiversti dirbti  :B . Ypač, kai tų darbų ne kažin kas ir dalis labai neapibrėžtų, reikia sumąstyti... Bet kai niekas nedega dar, tai... Vis tiek už mane niekas to nepdarys :).

Jurgita, kaip tas 4tas vaikas? Nesigaili dar? :) Vaikams džiaugsmo ar ir visai šeimai?

Kerpena tikrai moteriškė ant žemės  :first:​ .

Atsakyti

Puslapis įspūdingo numerio.

qqte, dėl ko kankiniesi?

Atsakyti

Nugi sakė kankynė pliaže drybsot tai va ir kankinuosi :) o kam dabar lengva

Atsakyti

Nea, nesutiksime :D mokykloje chemijoje ir fizikoje yra svarbu ne vien žinios, faktai, formulės (taip vadinamas dalyko moksliškumas ar akademizmas), o būtent tų dėstomų dalykų ryšys tarpusavyje, su kitais dėstomais dalykais ir su visuomenės istorija, raida, pasiekimais ir t.t.

Juk nesakiau, kad vien – sakiau tik, kad iš tuometinio chemijos vadovėlio mokiausi ne chemijos, o greičiau apie chemiją (ir tai dar istorijos, kuri man niekad nebuvo mėgstamas dalykas, kontekste). Tik įkyriai kirbėjo mintis, kad negali būti, jog visa tai ir yra tas mano ilgai lauktas naujas mokslas. Vėliau, kai turėdavau po keturias – penkias savaitines pamokas, ryšius su kuo tik nori buvo galima narplioti – nuo fizikos iki poezijos, bet kas po tokio pradinio susipažinimo spjovė ir rinkosi kitus mokslus, tai ir atsisveikino realiai net nepačiupinėję.

Atsakyti

Ketvirto vaiko tai vyrui labiausiai reikėjo. :D Rūpinasi, dūksta, gal net labiau nei su tikrais vaikais. Šiaip toks tvarkingas, tik kol dar mažas kažkas pastoviai turi būti namuose. Labai mėgsta kojines graužti, tai visus iškarto tvarkos išmokino. :)

Atsakyti

Aš irgi šiandien dirbu iš namų ir visiškai simuliuoju :B Skubių darbų neturiu, o neskubiems meilės šiandien nėr :)  Ir kovoju su pagunda rytoj irgi dirbt iš namų :B​  

Atsakyti

Kaimynė tą patį apie tvarką sakė :D. O kaimynės vyras į šunį daugiau investuoja nei į vaiką - nuolatinės treniruotės (agility), daug valandų pasivaikščiojimų. O vaiką kaip šunį ėmė dresuot :D.

Atsakyti