Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aj, o man ko tais pasidarė nebeįdomi ta diskusija :D 

nors ėjau mieste (pagaliau išleido :D ) ir gavoj apie visa tai. Daug prigalvojau ir.... pamiršau :D kaip ten sakėt, jei pamiršau, tai ir nebeįdomu?

Aš turiu daug pažįstamų matematikos mokytojų. Artimai. Tikrai tie, kurie dar tebedirba mokytojais, yra puikūs. Deja, sistema ne tokia puiki. 

Ir dar galvojau, kad visiem tik geriau, kad aš nelikau mokykloje :D nes aš nebūčiau jūsų svajonių mokytoja

ir šiaip, kas turi daugiau nei vieną vaiką, ar taip jau lengva su jais susitvarkyti, pastebėti kiekvieną nuotaikos pokytį, nenorą ar norą. O dabar įsivaizduokit mokytoją, turintį 30 vaikų ir 45 minutes. Tada 5 minutes persiorientuot kitiems 30. Nes kiekvieno poreikiai individualūs, gebėjimai irgi. Ir mokymo programos pritaikyti kiekvienam individualiai neįmanoma, vistiek bus daugmaž apibendrinta, kas vėl kažkam neįtiks.

Aš turėdavau 35 mokymo valandas per savaitę. T.y. po 7 pamokas kasdien. Namie dvi trijų metų dukros. Tai vat maždaug po trijų metų darbo mokykloj pajaučiau, kad arba keičiu kažką, arba nebeliks sveikų nervų ląstelių. Ir tai aš buvau jauna :D ir tikria kantri. Ir su mokiniais visai neblogai sekėsi. Ir sistema dar nebuvo tokia reikli.

Sakiau, neįdomu, o va kiek prirašiau :D 

Ką mezgat? Man reik kokios idėjos.....

Atsakyti

Aš šiandien nuo ryto bandau būt kaip Kerpena :D t.y. aš atostogauju ir vis bandau sėst pamegzt :oh: aš atsisėdu ir pamegzu, bet ne daugiau nei 15 min, nes būtinai kam nors ko nors prisireikia - o aš atostogauju, tai galiu eit ir padaryt :aggressive: 

Atsakyti

Ir dar galvojau, kad visiem tik geriau, kad aš nelikau mokykloje :D nes aš nebūčiau jūsų svajonių mokytoja

Aš irgi savo laiku nusprendžiau, kad visiems bus geriau jei aš mokykloj nedirbsiu :lol:

Atsakyti

Man irgi jau neįdomi tema :D.  Mokytojai - tikri superherojai. O lūkesčius užkeli visiems, kai bent vieną tokį sutinki. Mažesnės klasės tikrai būtų vienas elementarus žingsnis bent kokio gerėjimo link. Pirmokė ir penktokai pradėjo mokytis po 24 ir 26 mokinius. Gal tokie reikalavimai tais metais buvo. ir kas iš to - antroj jau 27 atsirado, 6 - 26 ir 27. Dičkis gal 27 klasėj pradėjo mokytis, baigė 30...

Ką nori megzti? Megztinį - susegamą ar ne, bliuZkę? :) megzk tą sexfoil :). Ką tik išsiaiškinau, kad pavadinimas visai ne apie sex'ą :).

Atsakyti

Priedas  Screenshot_20200806-135054_Instagram.jpg   113,56KB   1 Parsiųsta kartų

Aš vakar baigiau nualą ir pradėjau kažką tokio

Tik spalvų ne tokių

Atsakyti

Kad aš žinočiau ko noriu :D  Kaip tas sex'as ne apie seksą atrodo?

Radau. Ne apie seksą. Apie matematiką :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 06 rugpjūčio 2020 - 16:28

attachicon.gifScreenshot_20200806-135054_Instagram.jpg

Aš vakar baigiau nualą ir pradėjau kažką tokio

Tik spalvų ne tokių

Liniukos labai panašus, o gal net toks pat.

Atsakyti

Mezgu dublį – vietoj tamsiai mėlyno bus rudai pilkai purvinas  :rolleyes: nerealiai graži spalva  :wub:​ įkvėpimas – Arabella Brooklyn Tweed dizainas

Atsakyti

Mezgu dublį – vietoj tamsiai mėlyno bus rudai pilkai purvinas  :rolleyes: nerealiai graži spalva  :wub:​ įkvėpimas – Arabella Brooklyn Tweed dizainas

Kaip suprantu, tų sparnų šonuose nebus?

Atsakyti

Kaip suprantu, tų sparnų šonuose nebus?

Ne-ne, kur jau man su sparnais  :D​ 

Atsakyti

Katuk ahaa Liniukos irgi toks. 

O realiai supratau kad atostogom man trūksta 2 daiktų- sukneles tunikos pliažinės ir megztuko-chalatuko su kapišonu. Nu bet viskas jau šį sezoną traukinys nuvažiavo, nemėgstu ruošt rogių vasarą :) 

Gal kitiem metam...

Atsakyti

Na megztukas-chalatukas tai visai ir rudeniop tinkamas ir nebūtinai pliažui.

kaip Nuala pavyko?

Atsakyti