Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ai ten kažkokių krepšelių, kuprinę. O labiausiai tai laukiu rankinuko, tokio nedidelio, tas brangiausias iš pirkinių buvo.

O atėjo tai kuprinė.

Pirmas mano bandymas pirkti ten.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 10 rugpjūčio 2020 - 08:41

Labas

Oj su tuo aleksiuku tai bėda. Vaikis apžiūrėjo kad yra toks daigtas ir atrado pora smulkmių kurių jsm mirtinai reikia. Sutarėm, kad už perskaitytas knygas gaus, užsakiau per durną galvą. Tai dabar kasdien zyzimo turiu bele kiek pažiūrėk pažiūrėk o kada, o gal jaau...

Atsakyti

Aha, žinau, Qqute. Dėl to, kai sužinau, kad kažko labai nori ar reikia, tai tyliai ramiai užsakau, kad net nežino, jog jau :). Nes kitaip tas zyzimas varo iš proto... Taip tų dažų drabužių dažymui dukrai užsakiau tyliai, paskui labai džiaugėsi, kai daviau jau gautus, net netikėjo :). Jau 3 marškinėlius visai gražiai nusidažė.  Nudažytų ir daugiau, bet nėra tiek baltų maikučių :).

Atsakyti

sveikos,

kol perskaitai tai temos dazniausiai nebeaktualios.

dėl skiepų tai pas mus planuoja geriausiu atvėju kovo, balandžio, rimti gyd. pasakojo  :B 

Atsakyti

qqtes. bliuzelė  :clap_1: 

Atsakyti

Laba,

Restar, pirkau aš dovanų savo krikšto dukrai flomasterius tekstilei ir dovanų baltų marškinukų krūvą iš Pepco. Tenjie pigūs visai tokiems pasižaidimams.

Pasirodykit marškinukus padekoruotus  :mirksiukas: (jei jau rodei, tai pražiopsojau :hmm: )

Man reik užsisakyt stikliukus ekranui telefono, bet niekaip neprisiruošiu. Reik vaikų gal paprašyt :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 10 rugpjūčio 2020 - 10:30

restar , parodyk nuoroda aleksiuko tu dazu ??  :)   mazu papiesciau ir as :)  pernai buvau uzsikabliavus  ali pirkt drabuziu lipdukus :) vienspalves maikutes  pagyvindavau  jais :D

nemezgu  nuo neatmenamu  laiku jau ... kazi kada  uzeis noras megzt ... mezgini tai veziojuosi  i soda. bet tas mezginys su adatom is plauko , tai rankos ir nekyla. o nedaug belike... o medvilnyte . butu visai  gerai toki ploniuksti pabaigt :)

Atsakyti

Dažai ten ne piešimui, o dažymui :). Ji kartojo man "tye dye" (batika, lietuviškai), tai tokius ir užsakiau. Spalvų, kad per mažai nepasirodytų... Yra ir po mažiau. Yra ir Lietuvoj :). Tik realiai nudažius pagal visas rekomendacijas, tai taip ryškiai būna tik neišskalbus tinkamai, kas reiškia, kad paskui viską dažys :). O tinkamai išskalbus - gaunasi labiau pastelinės spalvos.

Ai, nebepirksiu šiemet tų maikučių, nebent skuduryne kur užmatysiu. Šiemet maikučių sočiai turi, kitiems metams gali būti išaugtos... O Pepco kokybė šiaip sau man.  Tai kaip ir dažų gadinimas.  , žiauriai gražu buvo, ryšku, išskalauta ir išskalbta karštai tapo pasteline :)

Kažin, ar taip rodys, jeigu nuorodą įdėsiu: https://photos.app.g...9xjpxo8haDZoe26, čia iškart po dažymo.

O čia po skalbimo karštai: https://photos.app.g...ZcqeJDSn8fMZJZ8. Sesė su fabričnai dažyta maike, tai dar labiau pastelinė.

O čia naujausios, siunčiau į stovyklą parodyti, kaip išdžiūvo po skalbyklės, gyvai apsirengus atrodo daug geriau, tikrai net man gražu: https://photos.app.g...14fjPynop4p57cA  ir https://photos.app.g...yB6HJrAoTRHr2y6 .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 10 rugpjūčio 2020 - 11:29

Hi,

Turiu galvos skausmą.

Yra giminėj laidotuvės.  Kaip ir reikėtų važiuot, bet yr ne vienas užsikrėtimo atvejis tokiuose susibūrimuose, o aš dar ir iš pavojingos šalies. Atstumo laikytis neišeis.

Nors tikimybė nuo manęs tai maža, bet žmonės tai įvairūs, ir amžius jų įvairus. O jeigu ką, tai aišku, kas bus kraštinis.

Galit juoktis ir kvailinti, nu bet nemanau, kad visas pasaulis sąmokslo teoriją vieningą susigalvojo.

Atsakyti

Restar-labai fainai

Bet gal dažai kokie ne visai kokybiški, arba kažkokį procesą praleidžia. Mano dukros mokykloj dažė, tai nepasakyčiau, kad taip išbluko. Neturiu įrodymų foto, bet maikutę vieną neseniai namie dar mačiau. 

O dažus pamenu Ermitaže pirkau.

Atsakyti

Katuk, gal būsiu nepopuliari... ale man tai būtų geras pretekstas nevažiuoti. Ir iš tiesų jis gana rimtas. Aš tai tikiu, kad corona egzistuoja :). O kai dar nemėgstu tokių susibūrimų... Gi ne tėtis, ne mama ir ne kitas koks iš artimesnių turbūt.  Kai turėjau mažus dvynukus nevažiavau į savo močiutės laidotuves. Į tos, kuriai aš nelabai rūpėjau. Nelabai išvis norėjau su ta gimine susimatyt. tai vat ir radau pretekstą - su mažais vaikais nevažiuosiu, gal dar maitinau, o be jų irgi nebuvo kaip.Galų gale niekam nieko ir neiaškinau, nes be laidotuvių su ta gimine ir nebendraujam. Paskui į vieno dėdės, mamos mylimo brolio, laidotuves važiavau, o į kito - irgi ne, nes nu apsimetinėt, kad man rūpi kažkaip neišėjo.

Tai žinai - gi Ali :). Gal dar nupirksiu kokių LIetuvoj kada, palyginimui.  Mano akim žiūrint, turėtų būti koks nors dažų užtvirtinimo elementas, na, kaip actu ar pan. Bet tikrai neaprašyta to. tik rekomenduoja skalbyklės karščiausiu režimu išskalbt. Tai va kas po to gaunasi :). Bet užtat paskui kitų rūbų nebedažo.

Ai, dar va tokių tekstilės markerių laukiu: https://www.aliexpre....27424c4d9hak7T , irgi dukroms rūbų tiuningui :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 10 rugpjūčio 2020 - 11:42

Katuk turbūt nevažiuočiau ir aš. Paskui ar apsirgs kas ar ką tai  ir ne nuo tavęs vistiek kreivai žiūrės. Jei nevažiuosi turbūt irgi kreivai žiūrės tai gali rinktis katras kreivumas patogesnis :)

Atsakyti