Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tai jei esi drauguose fb tai koks čia dar lindimas :) smagu gi  :rolleyes: 

Atsakyti

Savaitgalis su braškėm piene ;)

Priedas  C68544F5-4D29-4554-B0E7-FA68807D2EA2.jpeg   150,97KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Jurgitak labai skaniai atrodo 🍓

Atsakyti

Labas,

Karšššta

Ugnius jau Londone, padovanojo mano metam tobulä mėnesį kartu.

Neatsidžiaugiu tuo pasibuvimu.

Šiandien jau galiu gulet ir džiaugtis jūra. Žolytė nušienauta,,aptvarkytas ukis.

Patalyne išdžiovinta,ant saukikes.

Zmoniu tiek kiek net buve gyvenime.

Suvaziavo nubauduiti Palangiskiai cia maudytis.

Qqciuk tobulas grozis

Limit nuistabus esat su kelionemis

Liniuk o tai su mumis nei baseino nej arbuzo nereikejo ania😎

Katuk skaitau tave ir ruošiuosi morališkai.

Jei galėsiu rinktis nuo Covid skiepo noreciau nesiskiepyti.

Bet čiūju nepavyks,,jau dabar kalba apie skiepu knygeles norint tarkim keliauti

Atsakyti

Grįžau šiandien namo. Rytoj laukia išleistuvių šventė.

O kaip tvanku namuose. Ir net baisu į balkoną išeit, kad iš viršaus nenukristų. Kaip tik kaimynystėje namas,  ir toks pats kaip mūsų, kur balkonas nukrito.

Kai tik aš išvažiuoju, tai vyras vis kokių pakeitimų namie padaro,. net nežinau ar patinka, pirmas įspūdis - truputį  susierzinu, kad nepasitarė.

Iš Aleksiuko apie tris daiktus pranešė, kad Lietuvoje, jau prieš  man į kaimą išvažiuojant. Galvojau, tuoj čia gausiu, bet ir per šią savaitę neatėjo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 09 rugpjūčio 2020 - 20:40

Labas vakaras, 

Ir mes jau namuose. 
Galėtų dar būt pora dienų atsigavimui :D 

Kerpena, kur išleistuvės bus? Maniškiui trečiadienį. Pusseserei vaikų buvo penktadienį. Bet tokia neorganizuota šventė. Susierzinę tik grįžo. O dar karštis. Bet vis tiek pataikėm pasveikint. Specialiai nebūtume važiavę. 

Jurgitak, skanios tos pieniškos braškės :wub: 

Aš buvau pasiėmus mezginį, bet taip ir pragulėjo maišely. Nei knygos nepaskaičiau. 

Atsakyti

Limit, mūsų oficiali dalis Kazimiero bažnyčioj, kaip ir visada, o balius radison blue, jei nesumaišiau pavadinimo.

Aš tai megztelėjau kaime. Taip gera tas spalvas dėlioti, tokia terapija. Ir kai niekur to mezginio nesivežioju, tai neerzina ir ta daugybė siūlų.

Atsakyti

Toks tingūs savaitgalis, bet kaip gerai pailsėjau :wub: Ryte pusryčiavom senamiesty šalia vienos bažnyčios ir taip gražiai vyriškas balsas giedojo :wub: Bažnyčios durys atviros, tai skambėjo apkinkinės gatvelės :wub:  Vakare pievom ir laukais 8 km prasiėjom. Ir pamezgiau normaliai angorą prie +30 :D​ 

Atsakyti

Aš ir labai smagiai mojuoju virbaliukais. Nors atsargiai, nes bijau sulaužyt :D 

Ir džiaugiuos, kad pagaliau ilgai gulėjęs siūlas atrado savo kelią :D 

Bet jau tas tvankumas... noriu lietuviškos vasaros :D​ 

Atsakyti

Sode troboj po medžiais, tai ideali temperatūra. Perskaičiau 1 knygą, pažiūrėjau 1 filmą. Likom dar sode dienelei.

Abiturientas pats nežino ar eis atestato, ar raštinėj atsiims. Įteikimas Vingio parke, pratęsimas Kably. Ten tai tikrai neis, draugai irgi nesiruošia. Tai man ramu, jokių rūpesčių tuo klausimu - nei puoštis, nei ruoštis  :B. Nebent pinigų duot, jeigu visgi sugalvos su draugais ką nors.

Su filmu kojinę megzt pradėjau, bet taip atbulai viską, kad ardyt norisi. 

Atsakyti

Labas rytas

Kaime irgi buvo labai gera šią savaitę. Namuose tai prikaitę.

Vakar tik pasiskundžiau apie siuntinius. Šįryt išėjau pasivaikščiot. Einu - pypt pypt,žinutė atėjo.Žiūriu siunta terminale. O aš kaip tik neseniai tą terminalą praėjus. Tai truputį grįžau ir pasiėmiau. Nors atėjo ne ta, kurios labiausiai laukiu ir apie kurią anksčiausiai parašė, kad jau Lietuvoje. :) Bet vis tiek kažkoks judesys.

Atsakyti

Labas rytas, 

Kerpena, ką siunties? 

Atsakyti