Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mano panoms per technologojų pamokas procesas buvo aiškinamas. aš nesigilinau :D ten įvairios technikos buvo tos batikos. Ir atsiskaitymams senus tėvo baltinius sukarpiau kvadratukais :D 

O jau galutiniam pažymiui buvo marškinėliai. 

o geriausiai spalva paėmė, taip ryškiai, tai kažkokią drobę.

Atsakyti

Tikrai, Katuk, nežinau, kiek artimas žmogus...

Bet gal šitam laikmetyje labai nuostabos nekels tavo neatvykimas..

Mano mama- senas žmogus, paskutinį savaitgalį prieš karantiną mirė jos sesuo...Bendravo jos normaliai...Seniems žmonėms laidotuvės juk labai svarbus dalykas, bet Corona ir čia neša savo korektyvas..

Tai ji apsiklausinėjo, ar nebus iš užsienio grįžusių tetos anūkų...Buvorimtų svarstymų, kad ,jei jie grįš, tai mama gal tik labai trumpam atsisveikint nuvažiuos...

Tėtis buvo po sunkios pneumonijos, nevažiavo..Nors šiaip į visas laidotuves šventai vykdavo pagerbt ir atsisiveikint paskutinį kartą...

Atsakyti

Tai vat ir aš labiau linkstu prie nevažiavimo.

Nors žmogus išėjęs ne senas ir ne nuo ligos, nelaimė įvyko. Bet manau, kad bus protingiau nevykti.

Nors galiu būt ne visai teisingai suprasta, nes visa giminė su tuo žmogum ne visai geruose santykiuose, bet ai, ne pirmas kartas, kai mane laiko pasikėlusia.

Atsakyti

Man tokiam amžiuj tai nesvarbu, kas ką apie mane galvoja, ypač, jeigu išsigalvoja :). Tegu galvoja, kad saugai kitus. 

Atsakyti

Ai žodžiu, vyriausybė už mane nusprendė :D 

vėl atnaujino nutarimą, pagal kurį man privaloma 14 dienų izoliacija. Vyrui ne, o man taip. 

Keistuoliai. Grįžtam kartu,aš sėdžiu namie,o vyrs nešioja visur, ką aš atsivežiau. :D  

Atsakyti

Tai, katuk, tavo vyras tik į darbą ir namo, o tu tai visur  :rolleyes: į turgų pvz  :D​ 

Atsakyti

O kas žino, kad vyras pakeliui į darbą į turgų neužsuka...

Atsakyti

Tai, katuk, tavo vyras tik į darbą ir namo, o tu tai visur  :rolleyes: į turgų pvz  :D​ 

Vakar vedžiausi į turgų :D 

o be to mes vienoj lovoj miegam. Vis dar :D​ 

Atsakyti

Vakar vedžiausi į turgų :D o be to mes vienoj lovoj miegam. Vis dar :D​ 
O antikoroninis komitetas daro prielaidą, kad laikotės socialinės distancijos  :lol: arba vėl  vieną kitą žodį pamiršo įrašyt nutarime  :ax:​ 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 10 rugpjūčio 2020 - 13:35

O kas žino, kad vyras pakeliui į darbą į turgų neužsuka...

Pakeliui nelabai, nes atvirkščiai-arčuau darbas. 

Nu bet darbe gi ateina žmonių :D  yra netgi jūrininko žmona :D​ 

Atsakyti

Paaugliukų mamos, kokius dezodorantus naudoja jūsų vaikai? :geda: Gal yra kas nors tarpinio tarp tų kristalų, iš kurių nelabai kokia nauda, ir tų visų suaugėliškų siaubų baubų?

Atsakyti

Laba diena  :4u:

aš vėl galuojuosi nuo tokio gero oro...  :oh: truputį pamezgu ir einu rankas šaltam vandeny palaikyti.  :unsure: 

kažkaip čia jau to rugpjūčio nekažką beliko, reikia apie pasiruošimą mokyklai pagalvoti.  :unsure: Tik vat su tom visom antros bangos prognozėm kažkaip ranka nekyla, gal sėdės vaikai namie, nereiks jokių sportinių aprangų anei sąsiuvinių...  :hmm: uniformą bent jau užsakiau, o visą kitą matyt rugsėjį pirksiu - ne tarybiniai laikai, deficito nebėra.  :) 

turiu mezgiminį klausimą - gal kas esate mezgę tokią apykaklę ir galit man pasakyti, ar reikia ją truputį trumpintom eilėm paformuoti?  :hmm: 

Priedas  3F761049-5518-42E2-8EB6-D935CC94DC01.jpeg   319,32KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti