Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Teta Olia neseniai panašią mezgė. Gal tik didesnę, t.y. gilesnę. Gal ką nors pasakojo kur nors :hmm:  tokį geltoną daiktą.

Nite-tie rašytojai vis kiekvieną kart kitaip formuluoja kažkodėl. Dabar beliko diplomatinės tarnybos personalas, nors anksčiau buvo "ir šeimos nariai".  Nors vėlgi, anksčiau mes interpretavom šiek tiek :rolleyes: .  Nes formuluotė buvo dar lievesnė :D 

Teisės aktai neturėtų suteikti jokio šanso interpretacijom. 

Ai žodžiu-vėl kažkoks liūdesys dėl absurdiškumo.  Jau prarandu viltį, kad RF bus išbraukta iš sąrašo. O kaip organizuotis gyvenimą, nebesusigaudau. Geriausia išeitis -palikt vyriškį vieną darbuotis čia.

Atsakyti

Niekur nieko neradau apie tetos Olios geltoną  :hmm: 

Atsakyti

turiu mezgiminį klausimą - gal kas esate mezgę tokią apykaklę ir galit man pasakyti, ar reikia ją truputį trumpintom eilėm paformuoti?  :hmm: 

Aš mezgiau, savo mažiui kai jam buvo gal kokie 3 metai :D dėl apykaklės neprisimenu kaip dariau, bet rezultatas tai toks ššš ... Tai yra pažiūrėt gražu, o funkcionalumo net ne 0, o kokie minus 2 : striukė per tą apykaklę neužsisega normaliai, gerklė visąlaik nuoga :happy: Kaip bus suaugusiam nieko negaliu pasakyt :rolleyes:

Atsakyti

Kalbėjau apie šitą.

Priedas  Screenshot_20200810-160954_Instagram.jpg   233,09KB   0 Parsiųsta kartų

Bet minėjau, kad nežinau ar pasakojo.  Apykaklė tik panaši, bet žinant tetą, tai gal ką nors užsiminė ir apie tokio tipo mezgimus. Kol kas tik instagrame postai buvo, bet gal sakau ir plačiau komentavo.

Atsakyti

Aš irgi mezgiau savo mažam pirmagimiui :). Apie trumpintas eilės tada dar nežinojau. Išaugo greit :).

Man natūralūs dezodorantai neveikia  :B. Paauglė skundėsi, kad irgi. Dar galvoju kokių prabangių nusipirkt natūralesnių, bet nepriaugau dar. Rexona pieštukas tikrai veikia. Bernai ten kažkokį vyrišką naudoja.

Noriu likt sode :wub:​, nes mieste įsivaizduoju, kad klaiki kaitra nuo įkaitusio asfalto... 

Atsakyti

Tai kad tokiam karšty tai tikrai jokie dezikai neveikia

Mano paauglės :D  labiau mėgsta purškiamus, nors turi ir pieštukinių. Paskutiniu kart mačiau Rexona. 

Aš prakaituoju taip nekukliai. Bet man kol kas tas akmuo labiausiai ir patinka. Kažkaip nors ir šlapia, bet kvapo nėr bjauraus.

O tie su sidabru veiksmingi, bet pavojingi. Nepatarčiau nuolat.

Atsakyti

Man šitas dezodorantas patinka ir visai neblogai veikia

https://www.eurokos....ntas-50-ml.html

Dar turiu iš iherb parsisiuntus Acure Lemon Verbena, irgi neblogai veikia, tik šiuo momentu kaina kažkokia paaugus  :hmm: tikrai tiek nemokėjau  :rolleyes: 

Kažkada naudojau Jason, irgi yra iherb. Yra ir pas mus, net maxėj, bet bent jau man veikimas toks šiap sau pasirodė :rolleyes:

Atsakyti

Man šitas dezodorantas patinka ir visai neblogai veikia

https://www.eurokos....ntas-50-ml.html

Aprašymas taip taikiai atrodo :rolleyes: – pagrindas vis tiek alūno druskos, bet nieko kito natūralaus matyt čia ir nesugalvosi. Šiaip kai daiktas dar ir kvepiantis, tai gal bent jau nebus apskritai pamirštama jį naudoti, paskui žiū ir bekvapis ims veikti :D

Atsakyti

Noriu likt sode :wub:​, nes mieste įsivaizduoju, kad klaiki kaitra nuo įkaitusio asfalto... 

Guodžia mintis, kad turėtų jau tie karščiai trauktis. :karsta:

Mano skalbyklė kone visą dieną be sustojimo pradirbo – net čiužinių užvalkalai lauke per kokį pusvalandį tapo sausutėliai, vos spėjau nešioti. Dabar jau geriau tegu vėsta. :)

Atsakyti

Aš mezgiau, savo mažiui kai jam buvo gal kokie 3 metai :D dėl apykaklės neprisimenu kaip dariau, bet rezultatas tai toks ššš ... Tai yra pažiūrėt gražu, o funkcionalumo net ne 0, o kokie minus 2 : striukė per tą apykaklę neužsisega normaliai, gerklė visąlaik nuoga :happy: Kaip bus suaugusiam nieko negaliu pasakyt :rolleyes:

ne suaugusiam mezgu 😏 pati nesugalvočiau tokio kaklo megzti, bet toks buvo pageidavimas  :unsure: esu pirmam kurse tokiu kaklu megztinį sau nusimezgusi, tuo metu tikrai apie jokias trumpintas eiles net girdėjusi nebuvau, matyt mezgiau paprastai. Megztinio patogumu nesiskundžiau. :unsure:  Bet ir išlepimo lygis tuo metu visai žemas buvo  :D 

Atsakyti

https://www.drogas.l...0-ml/p/BP_28226

Mes su vyru tokius naudojam. Gal stipriai ir neveikia bet mum užtenka kai nei viens smarkiai neprakaituojam

Atsakyti

Lace, gal čia rasi ką naudingo https://youtu.be/hVaW9yK-iI4 Neklausiau, nežinau ar ką apie apykaklę pasakoja. Čia tetos draugė. :)

Atsakyti