Palikit dar karštį!
Vasara gi!
Kokie mes visi skirtingi. ;)
Man nekaršta, man tobula, neišjunkite prašom vasaros. Pabaigiau savo paveikslą, nu apsigimus dailininkė čia su milejuonu kabučių😂😂😂😂 Radau fermoj kiaura sena puoda surudyjusi nušveičisu. Sena apluzusia kede irgi nuśveiciau.Tada viska nudažiau. Bus kitą met gelynas puode. Pasodinome dar dvi pušis, iškastas, galu neprigyti bet gelbėjom nuo žuties. Ir nešiojai nuo jūros akmenis lauko dušui. Dabar arbatos metas🍵
received_324392982047669.jpeg 57,83KB
0 Parsiųsta kartų
received_299685707914641.jpeg 98,88KB
0 Parsiųsta kartų
received_296350671645322.jpeg 76,61KB
0 Parsiųsta kartų
Profesionaliai Aistė mūsų ir mėgėjiškai ponia būsima Anyta
received_310894103356985.jpeg 74,42KB
0 Parsiųsta kartų
received_2985584755001892.jpeg 389,76KB
0 Parsiųsta kartų
O aš pabaigiau vieną mezginį sau (reikia gi pasimėgaut bet dalimi atostogų)!
reiks pasirodyt, labai labai patenkinta
Pradėjau kitą, mergelei savo, bet priėjau kaiuraraštį ir vis susimakaluoju... nu nors imk ir persipiešk schemą pagal save...
Dėl deo, tai labiausiai mėgstu Vichi (bet jis lyg su tuo aliuminiu) arba Neutral. Dabar išbandžiau kažkokį eco, kokosų aliejaus ir sodos pagrindu, nu balto nieko negaliu apsivilkt, baisios geltonos dėmės lieka, kiti rūbai su taukuotom pažastim.... išsisklabia aišku, bet.... Dar esu bandžiusi iš Locitane su eteriniais aliejais, tai uch, kad graužia!
Kerpena, papasakok plačiau. Ar daug tėvų buvo? Kaip dėl kaukių?
Ar gėlių kokių nešėt mokytojams?
Kol kas dar pasimetus biškį kas ir kaip
Su kitais tėvais bendravimo nėr, informacijos platesnės irgi.
Apipirkau šnd savo išleistuvininką. Bent jau apranga surikiuota
Ačiū Ingriduskai už patarimus
Ėdu šįvakar viską iš eilės..
Ir niekas neskanu kažkaip, o jau tuoj sprogsiu. Seniai taip bebuvo.
Labas rytas Vis dar vasara.
Gražus rytas.
Kerpena truputį papaskok detaliau.
Smagu kad šokote su sūnumi😍. Aš irgi šokau ir labai gera buvo.
Vakar ėjom naktį pasivaikščioti pajūriu. Nuostabiai graži gamta.
Eisiu kavikės, mat nuėjau miegot jau norėdama valgyti.
Limit kokie ten patarimai😉.
Šiandien planas parnest dar akmenu
Pabandyt iš tu filmuku, kur viskas greit ir lengvai padaroma, pagaminti cementine pušį
Pas mus viskas buvo oficialioje dalyje suorganizuota. Dovanos mokyklai, auklėtojoms, gėlės mokytojams, abiturientams.
Bažnyčioje visi buvo su kaukėmis, taip parašė iš anksto, kad reikia. Žmonių oficialioje dalyje daug, gal truputėlį mažiau, nei buvo kitų dviejų vaikų išleistuvėse šitoje gimnazijoje, nes rašė, kad tegu ateina tik patys artimiausi.
O kavinėje be kaukių. Tik darbuotojai su kaukėmis. Matyt kai maitinimo įstaiga, nereikia, net nežinau. Mes atsinešėm kaukes, norėjom dėtis, bet pamatėm, kad visi be. Buvo, kas vakare nėjo iš abiturientų. Buvo, kas ėjo be tėvų, bet šiaip sakyčiau ir vakare pakankamai gausiai. Tik kai šiandien darbo diena, tai tėvai gana anksti pradėjo skirstytis. Ir mes pakankamai normaliai grįžom, aš jau 12 val. buvau atsigulus, nors dar nepuoliau iš karto į lovą.
Sūnus tai ką tik parėjo, prieš kokia 15 min.Dukros išleistuvėse prieš 2 m. tai gal iki 1 ar 2 prabuvom, bet ir dukra ilgiau tada nebepasiliko.
23.30
received_335192607504229.jpeg 14,53KB
0 Parsiųsta kartų