Liniuka tai tulžies akmenys gali ir pankreatitą sukelt, ten lataką jei užkemša koks pajudėjęs...
ai matuot..tik gramais
Ir keista kai žmonės sako virtuvinių svarstyklių neturintys
Ai nu-klausimas į temą
kaip jums labiau patinka receptuose produktų matavimas. Puodeliais ar gramais
Šaukštais ir stiklinėm
ai matuot..tik gramais
Ir keista kai žmonės sako virtuvinių svarstyklių neturintys
Aš turiu
bet dažniausiai jomis sveriu ... jooaaa, atspėjot - siūlus
Nite nu tai va bent siūlams turi
aš ir produktus ir siūlus pasisveriu ![]()
Nite nu tai va bent siūlams turi
aš ir produktus ir siūlus pasisveriu
Aš tokia virėja, kad man ir be svarstyklių gerai gaunasi
Nu gerai gerai..virtuvines svarstykles nusipirkau kai sugalvojau kažkokį pyragą iškept. Kadangi niekad jų nebuvau kepus, su tešlom nedraugavau o kugelį iškept ar troškinį sumakaluot ir be svarstyklių mokėjau tai ir apseidavau. Siūlus tada dar matkeliais pirkdavau irgi.
O paskui jau ir kalorijas skaičiuot teko kai pyragus kept išmokau
tam irgi svarstyklės praverčia
O aš neapsisprendžiu, kas man labiau
gal įprasčiau gramais, bet kartais ir mierką kokią paimu ir viską jos dydžiais pamatuoju.
Beje, jah nebe BBS žiniom, rusai vakar užregistravo skiepą nuo koronos. Greičisu gal iš pavojingų sąrašo išbrauks
arba amžiams paliks
Iš tiesų, kodėl apie matematiką labai dažnai išgirsi-kam ji man- o apie kitus dalykus ne. Nes iš tikro, kai pagalvoji, daug dalykų nepanaudoji niekada gyvenime.
Atsakymas manau labai paprastas – todėl, kad ją kaip pradedama mokytis pirmoje klasėje, taip ir tenka mokytis iki pat dvyliktos, nesvarbu, kad yra geometrija, algebra, statistika ir t.t., dėsto tas pats mokytojas, tai ir dalykas tas pats. O bumbėjimų, kam man iš viso to reikia, sulaukia daugelis dalykų. Kokios nors geografijos mokomasi palyginus neilgai, bet dar nesutikau žmogaus, kuris labai džiūgautų prisiminęs, su kokiu didžiu užsidegimu mokykloje mokėsi pvz. apie naudingųjų iškasenų pasiskirtymą Lietuvoje ir pasaulyje.
O aš neapsisprendžiu, kas man labiau
gal įprasčiau gramais, bet kartais ir mierką kokią paimu ir viską jos dydžiais pamatuoju.
O kaip įprasti sverti mililitrais?
Mano svarstyklės vaidina, kad tai sugeba (gramais, mililitrais arba dar berods uncijomis), bet nelabai mudvi šiuo klausimu susikalbame.
Qqte, aš iki šiol svarstyklių neturiu. Geriausias matavimas- stiklinė, šaukštai arba 'iš akies'
Bet jau galvoju pirkt.. dėl siūlų
O kaip įprasti sverti mililitrais?Sverti? ar matuoti? Nes mililitrai tai tūris. Apimtis. Nu tai paimi kažką už pradinį ir skaičiuoji, kiek jų reik. Svarbu kad tą pradinį visam patiekalui naudotum tą patįMano svarstyklės vaidina, kad tai sugeba (gramais, mililitrais arba dar berods uncijomis), bet nelabai mudvi šiuo klausimu susikalbame.
O.svarstyklės matuoja ml, nes moka daugyboa lentelę
ir žino šiek tiek ko ten
chemijos. Nes mano skurdžios žinios sako, kad ne visų produktų svoris ir tankis proporcingas