Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuko straipsnį perskaičiau. Nuomonę beveik mano išreiškė Qqutė. Protingas žmogus rašo, matosi. Bet irgi vietom ginčijausi. Tik pas Batką viena tiesą yra, o visur kitur - nuomonių įvairovė :). Ir aš vis tiek laikausi nuomonės, kad matematikos reikia, tik kiek ir kaip pateiktos - jau gali būti svarstoma.

Mano vyras iš tų dzen pasiekusiųjų - kai turi laiko, tai laisvalaikiu mėgaujasi aukštąja matematika (senus rusiškus tėvo žinynus skaito), fizikos vadovėlius. Ale abu mėgstam ir gerą literatūrą :). Nors jis mokykloje knygų beveik neskaitė. O pagal speecialybę - tai mokėsi elektronikos technikume, paskui teisę :).

Aš tikrai mokėjau matematiką, kiek ten mums priklausė. Geometrija irgi mano meilė buvo, labai patiko įsivaizduoti tas visas nematomas kraštines ir viską apskaičiuoti. Bet... nemankštinamas raumuo atrofuojasi. Iš tiesų, tai tik baigus mokyklą su džiaugsmu viską užmiršau. Ir nenoriu net į pradinukų uždavinius žiūrėti, kur sudėtingesni, vyresnių išvis, o apie egzamino užduotis net nekalbu. Mano laikais egzaminas tikrai buvo lengvesnis, mažesnis.

Juokingiausia, kad labiausiai kaip beprasmišką savo metu įvardindavom užsienio kalbos mokymąsi :). Nes nelabai buvo prošvaisčių ją kur nors panaudoti. O va kaip dabar viskas apsivertė....

Niuma  :4u:  :4u:  :4u: . Taip prasidėjo atostogos? :(  O kas antrą savaitę, tai gal visai neblogai tau? 

Mes ryt paskutinę dieną turėsim mašiną. O kitos lauksim kada nors rugsėjį, jeigu pasiseks. Pasipildžiau mTicket bilietais :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 12 rugpjūčio 2020 - 17:08

Niuma-tai koks maistas, kad 5 dienos? Sveikatos tau :4u: 

Restar-tai aišku, kad ir aš pamiršau.  

Ai, nu ir pamirštam tą temą. Kol vėl kokį straipsnį iškasiu :D​ 

Atsakyti

Katuk, dabar jau tu suabsoliutini, nes niekas nei debilais, nei tinginiais nevadino. O kad VT daug kas pagal partijas, kad vadai susistatomi po rinkimų pagal save, kad vadais tampa nebūtinai iniciatyvai ir t.t. tai faktas. Mano komentaras buvo tik į Ingriduskos pasisakymą. 

Atsakyti

Ai nu-klausimas į temą :D 

kaip jums labiau patinka receptuose produktų matavimas. Puodeliais ar gramais :D​ 

Atsakyti

Niuma :4u:  Žvelk į šviesiąją pusę, juk turbūt porą kilų pametei :) 

Kitą savaitę atostogauju :yahoo:​ 

Atsakyti

Man tik gramais. Mėgstu viską sverti. Puodelių nekenčiu. Nes tada reikia ieškoti savo matuoklės puodeliais :). Bet šiaip... kai nustojau kepti, tai viskas dzin, nelabai aktuali tema. Rudeniop paaktualės :).

Atsakyti

Ai nu-klausimas į temą :D

kaip jums labiau patinka receptuose produktų matavimas. Puodeliais ar gramais :D​ 

Vienareikšmiškai gramais. Tie puodeliai man iki šiol mistika.

Beje labai fainus įrankius matavimui naudoja per Mano virtuvė geriausia. Tokie kaip samtukai skirtingų dydžių, sukabinti ant vieno žieduko. Gal reiktų paieškoti ebejuj.

Atsakyti

Katuk, dabar jau tu suabsoliutini, nes niekas nei debilais, nei tinginiais nevadino. O kad VT daug kas pagal partijas, kad vadai susistatomi po rinkimų pagal save, kad vadais tampa nebūtinai iniciatyvai ir t.t. tai faktas. Mano komentaras buvo tik į Ingriduskos pasisakymą. 

Nes tokia struktūra. Politinė. Tam kad būtų dirbama pagal tam tikrą politinę liniją, reikalingi tos linijos vykdytojai. 

Dar yra prisitaikantys. Ir išlaiko savo vietas net pasikeitus valdančiai partijai.

Debilaiss gal ir ne, bet tinginiais tai dažnai vadinama.

O vadukų hierarhiją, beveik be eilinių, mačiau ir vienoj tarptautinėj IT kompanijoj. 

Atsakyti

Vienareikšmiškai gramais. Tie puodeliai man iki šiol mistika.

Beje labai fainus įrankius matavimui naudoja per Mano virtuvė geriausia. Tokie kaip samtukai skirtingų dydžių, sukabinti ant vieno žieduko. Gal reiktų paieškoti ebejuj.

Tokius samtukus pirkau Ikėjoj :D tik man jie nepatogūs :D​ 

Atsakyti

Niuma-tai koks maistas, kad 5 dienos? Sveikatos tau :4u:

Aš įtariu nuo vištienos sparnelių kugely. Iš visos šeimos tik viena juos valgiau. Ir po poros valandų viskas lauk iškeliavo. Skausminga po kairiu šonkauliu. Toks kaip skrandžio tempimas būtų. 

Atsigaunu jau. 

Atsakyti

Niuma, labai panašu į kokį kasos uždegimą. Maniškiui irgi retkarčiais užeina priepuoliai su skausmu toj vietoj ir pykinimu. Bet jam rado pilną tulžies pūslę akmenų. Greičiausia čia ir yra jo priežastis. Bet daktaras sakė, kad kasos uždegimai irgi tokius priepuolius sukelia.

Atsakyti

Niuma..o kasa tvarkoj?kažkur tam kairiam šone bazuojasi. Bet jei pankreatitas tai kraujas reaguotų ane?

Aš tai antra diena ant kiaušinių dietos. Nu žinau nesamonė bet reik staigiai atostogų padarinius likviduot. Cukrus vėl įsisiūbavo iki rankų drebėjimų  :( . Kam aš tuos mėsainius su bulvytėm ir kola valgiau nežinot?

Bet jau jau beveik tvarka. 

Restar voo geometriją ypač mėgau. :thumb_yello: ir su orientavimusi erdvėj niekad bėdų nebuvo. Tfu tfu niekad miške nepaklydau.

Atsakyti