Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Lace - pagarba  :4u: t. Turiu tau dovanų :). (Čia nesusiję tie 2 sakiniai, bet staiga prisiminiau, o gal kaip tik tavo gerumas ir mano gerumą pažadino :D).

ooo, kaip faina  :bigsmile: 

mane šiandien Nitė netikėta į miestą išviliojo  :wub:  taip smagiai porą valandėlių liežuviais pamezgėm  :wub: 

Atsakyti

Liniuka, aaaa, visi norėtini!

Ale bettačiau vistiek klausimas neatsakytas-kur randi???

Aš dabar tik instoj ganausi. Pagrinde po rusių mezginius. 

Atsakyti

O aš neprisijaukinu/retai prisimenu, kad egzistuoja tokie instagramai ar pinterestai... Ai, bet man ir netrūksta tų mezginių vaizdų tiek. 

Grįžom iš Žirmūnų paplūdimio :). Buvau priversta paaugliukų. Pykau, nes mano planuose to nebuvo, ale teko nusileisti - gi retas atvejis, kad nori į lauką išeiti ir dar saugiai prižiūrimi maudytis :).  

Atsakyti

O aš valandai virtualios realybės kambary medituoju :B 

Triušio liko viena rankovė. Dar nežinau, ar patinka. Mezgu ketvirtukais, gana laisvai, nes tikiu, kad išskalbus pasikels pūkas ir užpildys tarpelius. Tai va kol neskalbtas, nelabai įsivaizduoju. O kai išskabsiu, tai jau nebeišardysiu. O siūlas tai prabangybinis :B 

Mados garaže tokia faina pardavėja, vis paplepam, kol siūlus vynioja. Sakė apie Wooly jau legendos sklinda :D Kokio gerumo pardė :D​ 

Atsakyti

O tai ne tuose pačiuose italų sandėliuose apsiperka?

Tos pardavėjos dėka turiu fainą vasarinį mezginį :rolleyes:  pati nebūčiau pažiūrėjus tų siūlų pusėn.

Ką pirkai MG?

Atsakyti

Asortimento kiekiai tai stipriai skiriasi. Na bet ne pardavėja sandėliuose ir apsipirkinėja. Pirkau merino vyriškam šalikui dovaniniam.

Atsakyti

Asortimento kiekiai tai stipriai skiriasi. Na bet ne pardavėja sandėliuose ir apsipirkinėja. Pirkau merino vyriškam šalikui dovaniniam.

Pardavėja su iniciatyva galėtų ir savininkams papasakot apie legendas. Gal ir asortimentas pagerėtų. 

Nors kiekvienas  turi savo pirkėją. Netgi ir aš ir ten ir ten užeinu :D 

Atsakyti

Oi, oi nei vienoje nesu buvus.

Tiksliau wooly gal buvau kokį kartą atsivertus, ir tai tik kai kažkuri nuorodą dėjot, bet nepirkus nieko.

Atsakyti

Liniuka, kaip žadi šaliką megzti? Kiek gramų pirkai? 

Atsakyti

Dar nesugalvojau. Ką nors iš gerų ir blogų akių kombinuosiu. Pirkau 300 g plauko plonumo merino ir neturiu supratimo užteks ar ne :D​ 

Atsakyti

Maniškis mokėsi pradinėj tai keis mokyklą. Ar laukia abejoju, ale niekas jo neklausia :) aš tai nelaukiu :)

Tikrai šiemet kažkaip nesilaukia tie mokslo metai, nors tu ką, ypač tėvams... Maniškiai vaikai mokyklos pasiilgo, bet ne nuotolinio mokymosi. Šokių vadovė jau prašo apsispręsti, kas žada toliau lankyti, bet man toks jausmas, kad visi tie nenuotoliniai ugdymai per pirmąjį mėnesį ir baigsis. Dėl įprastinės mokslo metų pradžios manau nuspręsta, kad visi mokytojai ir mokiniai spėtų kažkiek susipažinti, o nuotoliniam mokymui reikiamą sergamumo rodiklį anksčiau ar vėliau vis tiek pasieksime, bent jau didžiuosiuose miestuose, ir ko gero būtent mokslo metų pradžia prie to gan reikšmingai prisidės.

Beje ar ketinate dalyvauti Baltijos kelyje? :lietuva:

Atsakyti

Apie Baltijos kelią galvojom šuaip galvojom taip bet nusprendėm nedalyvaut. Vistik papildomas rizikos šaltinis, masinis renginys. Palaikysim kaimynus mintimis o savus pasaugosim.

Atsakyti