Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Oho, negirdėtos įdomios būsimų studentų specialybės. Šaunu, kai pavyksta ten, kur nori. Man tik mistika, kaip susivokti 18-19 metų norėti tokių negirdėtų dalykų.

Katukaitės pasirinkimas nuo bio mokslų (gal neprašausiu, lyg abi į tą pusę kažką mokėsi?) irgi gal netikėtas posūkis. Bet dabartinis jaunimas drąsus, ieškantis - taip gražu. O kitai dukrai visgi tinka jos pasirinkimas?

Man įdomu, ką norėčiau rinktis aš, turėdama tooookį pasirinkimą dabar... 

Atsakyti

Aš jau pasakojau, kad viena dukra yra labai kryptinga. Ji žino, ko nori ir ką darys toliau. Bent jau dabar :D  jos bio mokslai (genetika Gamtos mokslų centre) yra tik vienas laiptelis, toliau yra kita pakraipa numatyta ( kažkad pasakojo, kad norėtų būti tarpininku tarp biologų/genetikų ir verslininkų) žiūrėsim kuo tai baigsis.

Antroji, neapsisprendėlė, stojo į biologiją (molekulinė biologija tam pačiam GMC) iš nežinojimo ir bandos jausmo :D nes nuo pat pradžių kartojo, kad jai patinka matematika ir jau pirmam kurse kartojo, kad reikia perstoti. Bet deja, savarankiškai labai sunku nuspręsti, ko nori. Ji norėjo kažkokios kūrybinės pakraipos, bet kolegija buvo ne lygis. Dar norėjo Dailės akademijoj diziano, bet trūko pasiruošimo. Kodėl įrašė pirmu pasirinkimu šią kryptį, man irgi mįslė.  Tikrai tikėjausi kažko labiau matematinio. Turiu įtarimą gan nemažą, kad ir šis dalykas nebus galutinis. Nu nes vistik informatikos ji galima sakyt apskritai nesimokiusi mokykloj. Nes Ozo gimnazijai giliai dzin buvo, o licėjuj nesirinko šio dalyko. RF išvis nebuvo kiek pamenu.

Tai vat, kiekvienoj šeimoj kažkoks nuokrypis yr :D  ir dvyniai gali būt visiškai skirtingi.

Bet aš savo vaiku tikiu ir jau nebelabai galiu įtakoti jos gyvenimą. Pati turi daryt sprendimus ir atsakyt už juos.

Atsakyti

Aha, o kokio skirtingumo mano dvyniai :). Keisti nuomonę ir bandyti man atrodo visai normalu. Svarbu norėti ir daryti. Man baisiau, kai nežino, sėdi, a la nori, bet nieko nedaro. Bet irgi vėl tikiu. Lyg ir ima kažką daryt. 

Atsakyti

Geri galvosūkiai dabartinės specialybės :D Visiems sveikinimai :4u:​ 

Atsakyti

Pasiėmiau savo paveikslą. Nu meditacija, man patinka. 

Tik spalvinu tai kaip penktokė kokia :D​ 

Atsakyti

Aš po atostogų jau irgi namie.

Šį kartą: Palanga-Klaipėda(delfiunariumas ir muziejus)- Barstyčiai- Plateliai. Kai kasdien veiklos pilni, tai per trumpos ir per greitos gavosi :) bet smagios. Šiek tiek net ir pamezgiau. Rytojų pasilikau laisvą prieš darbus - pasikuitimui, susiruošimui.

Atsakyti

Rytoj aš jau pervažiuosiu  iš savo kaimo pas uošvius. Tai truputį toks organizacinis nerimas. Nors ne toks, koks iš namų išsiruošiant. Mielai pasilikčiau čia dar savaitę, bet ir anyta labai prašė atvažiuoti, ir vyras atvažiuos, kažkurie vaikai.

Įdomiausia, tai kaip dviratį ant stogo užsikelsiu. Iš namų tsi sūnus užkėlė, o jis aukštas. O čia mes visos mažutės. Bet vis tiek kažką sugalvosiu.

Atsakyti

Kerpena-ant traktoriaus galima pasilipti :D​ 

Atsakyti

Katuk, gera mintis :lol:

Atsakyti

Kerpena-ant traktoriaus galima pasilipti :D​ 

O tiesiog taburetės neužtektų  :ax: ar čia jau nelygis būtų  :lol:​ 

Atsakyti

O tu įsivaizduok moteriškę ant taburetės su dviračiu ant pečių :blink: O jei jau ant traktoriaus, tai kaip čia buvus :D​ 

Atsakyti

Ne tas lygis, aišku. 

lygis virš jūros ne tas.

Atsakyti