Aš jau pasakojau, kad viena dukra yra labai kryptinga. Ji žino, ko nori ir ką darys toliau. Bent jau dabar
jos bio mokslai (genetika Gamtos mokslų centre) yra tik vienas laiptelis, toliau yra kita pakraipa numatyta ( kažkad pasakojo, kad norėtų būti tarpininku tarp biologų/genetikų ir verslininkų) žiūrėsim kuo tai baigsis.
Antroji, neapsisprendėlė, stojo į biologiją (molekulinė biologija tam pačiam GMC) iš nežinojimo ir bandos jausmo
nes nuo pat pradžių kartojo, kad jai patinka matematika ir jau pirmam kurse kartojo, kad reikia perstoti. Bet deja, savarankiškai labai sunku nuspręsti, ko nori. Ji norėjo kažkokios kūrybinės pakraipos, bet kolegija buvo ne lygis. Dar norėjo Dailės akademijoj diziano, bet trūko pasiruošimo. Kodėl įrašė pirmu pasirinkimu šią kryptį, man irgi mįslė. Tikrai tikėjausi kažko labiau matematinio. Turiu įtarimą gan nemažą, kad ir šis dalykas nebus galutinis. Nu nes vistik informatikos ji galima sakyt apskritai nesimokiusi mokykloj. Nes Ozo gimnazijai giliai dzin buvo, o licėjuj nesirinko šio dalyko. RF išvis nebuvo kiek pamenu.
Tai vat, kiekvienoj šeimoj kažkoks nuokrypis yr
ir dvyniai gali būt visiškai skirtingi.
Bet aš savo vaiku tikiu ir jau nebelabai galiu įtakoti jos gyvenimą. Pati turi daryt sprendimus ir atsakyt už juos.