Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mes ketiname dalyvauti Laisvės kelyje. Kartu su kitais mūsų visureigių klubelio nariais . 😎

Atsakyti

Mes dalyvausim. 

Atsakyti

Pagaliau atostogos! Trumpos, tik savaitę, bet po Laisvės kelio prie jūros važiuosim. Aš kadangi tikram Baltijos kelyje dalyvavau, tai Laisvės kelin dukra deleguota.

Apie itališkus siūlus. Aš dažnai pagalvoju kodėl Lietuvos pardavėjai neatsiveža premium sudėties siūlų, tai Italijos pardavėja viską į vietas sudėliojo. Nėra taip, kad nuvažiavai į sandėlį ir pasiėmei. Reikia turėti gerus ryšius su mezgyklų arba siūlų gamyklų savininkais. Pastaruoju metu “stoko” beveik nelieka, nes užsakovai duoda minimaliai siūlų, o be to ir gaminių savikaina mažinama primaišant sintetikos. Man woolis kelią įtarimą, kai  Cariaggi Piumą gamina tik 320 m / 100 g, o pas juos metražas yra skirtingas.

Atsakyti

Mes įstojom  :blink:  Neurobiofizika VU  :B 

:yahoo:  :yahoo:  :yahoo:​ 

Atsakyti

Sveikinu visus!! Ir tą, kuris įstojo, ir tuos, kurie džiaugiasi :4u:  :4u:  :4u:  :D 

Įdomi kryptis. Ir aš net norėčiau  :D  :P 

Labas rytas,

Atsibudau susuktu pilvu :rolleyes: Variau į tūliką kosminiu greičiu :D  Įdomu, nuo ko. Tikiuos, greit praeis. 
Rytas toks malonus, vėsus. 
Rusnė visą savaitę palapinėj miega. Pradžioj su draugėm ant batuto miegojo po žvaigždėm, dabar viena. 

Atsakyti

Šilinge, skamba sunkiai ištariamai😅 bet džiaugiuos su jumis!!!

Limit, pavydžiu vėsos, mes vargstam jau dvi savaites, naktys sauninės, jau pamažu sėsta batarkės🙈

Atsakyti

Limit, tu ne viena susuktu pilvu. Net ir galvą pradeda skaudėti. Niekaip nesiprantu nuo ko čia galėtų būti. Nieko įtartino nevalgiau.

Atsakyti

Sveikos, 

Miegojau iki 9 t.y. visas 9 valandas ir taip gerai, kad net koja nutirpo.  Paskutinę naktį namie tik kokias 5 išmiegojus buvau... Be priežasčių, tiesiog pabudau 6 ir amen. O sode ir vėsu, ir ramu  :wub:.

Taip susiklostė visos aplinkybės, kad neišeis dalyvauti, nors norėjau. Nebespėjau užsiregistruoti kur nors mieste, o toliau be mašinos jau labai viskas komplikuojasi. Galų gale brolis paskambino, kad tuo metu atveš man gėrybių iš kaimo. 

Prognozės rodė karštą savaitgalį, nelabai šiltų rūbų turiu čia, dabar matau, kad vėjas yra toks vėsokas. 

Atsakyti

Mano būsimas studentasmatyt dar miega, neatsako.

Šiandien vėjuota. Ryte buvo sunku dviračiu važiuot, ksi pasitaikėoprieš vėją, bet nuvažiavau 20 km. Dabar sėdžiu sode  su vilnonėm kojinėmir į adijalą susisukus.

Tai mano įstojo į kompiuterinę fiziką.

Kažkokie čia fizikai. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 22 rugpjūčio 2020 - 09:55

Kažkaip tikėjaus, kad šnd dušnata bus. Tai maloniai nustebino ta vėsa. Galėsiu spintas kuist kambariuose. 

O šnd visi stojimų rezultatai skelbiami?

Maniškis irgi į kažkur padavė LT tik močiutės prispirtas. Nes iš UK dar negavo kol

kas patvirtinimo. Tik vakar paskutinis laiškas dėl paskolos atėjo. Po truputį patvirtinimą per kelis laiškus siuntė su visokiais ten slaptažodžiais. Paprastu paštu, neregistruotus. 
O šiaip, daug visokių neaiškumų kol

kas dėl mokslų  :rolleyes: 

Atsakyti

Mes įstojom  :blink:  Neurobiofizika VU  :B

:yahoo:  :yahoo:  :yahoo:​ 

Nu gražiai čia. Protezus bioninius gamins? O tfu, t.y. projektuos.

Maniškė viena irgi amžinas studentas matyt bus :D  

Multinedija ir kompiuterinis dizainas VU. 

Tuo tarpu kai RF draugės, su kuriom kartu mokyklą baigė, jau diplomus šiemet gavo :D 

Baltijos kelias nesišviečia. Bet turbūt ir galėdama nedalyvaučiau. Nesu aš masės žmogus :rolleyes: Dėl palaikymo -akcija graži, bet naudos iš to... na nebent emocinė stiprybė eiliniams.

Oras. Tiesiog puikus. +30  vėjo beveik nėr. Buvo biškį lietaus, bet tai jokios gaivos.

Atsakyti

ai apie užsieninius mokslus. Limit, taip ir buvo, kiek pamenu. Pirma susiuntė visokius laiškus su kodais, info, paskolom, o stojimas ten kažkada visai prie pat sutarčių termino buvo. Ar net vėliau :hmm:  nes lyg ir svarstėm, kad reik rašytis sutartį, o tada nebeeit mokytis, jei nuspręs į užsienį važiuot. O ir atsisakius studijuot dar ilgai visokius laiškus siuntinėjo. Nesaugo jie medžių visai :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 22 rugpjūčio 2020 - 10:16