Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Būtent, virš jūros. :lol:

Sūnus nuo taburetės uždėjo. Mes su sesers vaiku nusiėmėm irgi ant taburečių atsistoję. Bet nusikelti lengviau, nei užkelti ir dar išlaikyti, kol pritvirtini. Kaimo tetos irgi žemos ir dar amžiuje. :)

Nite, kai aukšta, tai neįsivaizduoja kaip čia nepasiekti galima. :D

Atsakyti

Nite, kai aukšta, tai neįsivaizduoja kaip čia nepasiekti galima. :D

Viską aš įsivaizduoju  :D ir net matau  :D vyras normaliai - jūros lygy, o mažius ant taburetės  :D O aš nagų nekišu prie dviračių  :P man arba keturi ratai, arba dvi kojos  :lol:​ 

Atsakyti

Mūsiškis Matematikos Informatikos fakultete VU į programų sistemas įstojo. Močiutė nusiramino. Sutarties rašytis neis. 

Tai laukiam toliau info iš užusienio. 

Atsakyti

Dukterėčia-  į taikomąją matematiką.

Mezgu kojinę.

Lace, galėsiu parodyt, kaip spalvos dėliojasi. Čia iš tų Aido siūlų, kur geltona spalva atskiria vieną nuo kitos. Aš dar persivyniojau į keksiukus, kad tikrai matyčiau ar vienodas spalvinimas, nes atnara- dryžuota melsva, o pėdos dalis - vienspalvė. 

Atsakyti

Va taip dėliojasi. Tik aš kulną mezgiau standartinį, o ne nebaigtom eilėm, kaip čia.

Priedas  Screenshot_20200822-230829_Gallery.jpg   59,25KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Niuma, žinau aš tą dryžavimą  :mirksiukas: pati išto siūlo kojines mezgiau, tik man labai ta smėlinė ten nepatiko  :oh: tai aš visus smėlinius gabalus iškirpau ir mezgiau tik žydrą  :B 

Vakar vėl Ingrigos dvare buvom, šį kartą su vyro familija.  :rolleyes: Tipo, liepos gimtadienius atšventėm - pas mus jie net trys.  :unsure: Labai pasiteisinęs formatas - ekskursija po dvarą ir pietūs dvaro restorane  :wub: visos juslės pamalonintos  :D Ingriga - labai profiškai ekskursiją praveda  :wub: Ingriga, man tavo ekskursija net labiau patiko nei Violetos (tik sesei nesakyk) ☺ O pabaigai - atsipūtimas po sena obelim sodyboje su vynu ir skaniu švogerkos tortu  :wub: Tokį gimtadienį galiu nors ir 10 kartų per metus švęsti  :D 

Atsakyti

Lace, galvojau, dar padidėjus juos ateičiai :) 

Dėl dvaro - smagu. 

Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Ingriga, man tavo ekskursija net labiau patiko nei Violetos (tik sesei nesakyk)

Džiaugiuosi, kad patiko ir spėjai atvežti, nes dėja paskutines dienos ten :(

Ji pati žino :B  :lol: 

Atsakyti

Džiaugiuosi, kad patiko ir spėjai atvežti, nes dėja paskutines dienos ten :(

Ji pati žino :B  :lol: 

viskas? Nebebūsit dvare? Čia taip sesė nusprendė ar savininkas planus keičia?  :unsure: 

bet kokiu atveju džiaugiuosi, kad turėjau tokią galimybę ir galėjau ir savo artimiesiems parodyti.  :wub: 

Atsakyti

Hi

Aš tradiciškai pasidalinsiu man patikusiu straipsniuku. Yr visai neblogų pasiūlymų

https://www.15min.lt...liu-500-1365082

Atsakyti

Sveikos. Pargrįžau. Italija nuostabi. Garda nepakartojama. Venecija fantastiška, bet gali būti vartojama tik mažomis dozėmis.

Karštis mirtinas, vynas, sūriai ir kumpiai burnoj tirpstantys. Po mėnesiuko norėčiau pakartot.

Atsakyti

Šiandien bitininkauju. :)

Iš tolo.

Teta vis klausia ar nenorėčiau perimti jos bičių. Bet aš tų bičių bijau. Tai bitininkystėje sudalyvavau už uždarytų durų. Sukau korius. Toks nelengvas darbelis. Gerai, kad nekaršta, bet ir tai buvau šlapia.

Paskui popietę su Luna kovojom su viena įpykusia bite, kuri neleido ramiai megzti po skėčiu.

Baili bitininkė.

attachicon.gifIMG_20200820_194006.jpg

koooookia graži nuotrauka  :wub:  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti