Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O aš persikrausčiau iš vienkiemio į mažą miestelį. Buvau priversta vakare pavedžioti Luną, nes mano šeima dar neatvažiavo. Po pasivaikščiojimo ir čia mezgiau lauke, kol sutemo. Buvo geras šiltas vakaras.

Dviratį užsikėliau tetų padedama. Nuo taburetės :) Teta baisiai nerimavo, kad aš gerai neprisukau. "Tik kai išvažiuosi į asfaltą, pasižiūrėk, ar dar laikosi". Bet viskas laikėsi. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 23 rugpjūčio 2020 - 21:34

Labas rytas  :4u: 

Kerpena, su tavo diena! 🌷🌷🌷

Atsakyti

Kerpena, su gimtadieniu :4u:

Atsakyti

Kerpena - gražaus tau gimtadienio, gero poilsio!  :birthday2:

Gavau 6 kibirus pomidorų... Tai vakar sutrūkusius naktį tvarkiau į tyrę/sultis, šiandien iš pat ryto į džiovyklę sudėjau, dalį reiks Uncle bens'ui naudoti, nes vienas iš retų "konservų", kuriuos sunaudojam. Kiniškai vištienai. Tik ryt reiks į turgų paprikų. Dar obuolių greit gendančių turiu perdaug...

Atsakyti

Labos :4u: Kerpen, su uogienės diena tave!!! Būk laiminga! Ačiū kad esi🥰🥰, kad rašai, kad dalinies. Visad smagu skaityt tavo nuotykius, džiaugsmus ir vargus. Ačiū tau!!!

Atsakyti

Kerpena su gimtadieniu :happybday: :happybday: :happybday: Būk mylima, mylėk save, džiaukis gyvenimų  :oro_buckis:

Atsakyti

Kerpena, su švente! Linkiu pasiekt visko, ko trokšti. Tyliai ar ne tyliai. Dažniau džiugink mus savo pasakojimais.

Labas.

Įkritus teptukų karalystėj :rolleyes:  bet vakarais pamezgu. Naujas serialas. Mes su MB tokie nestandartų mėgėjai. Hanibalas šiuo metu. Iki tol buvo Viktor Lesar. Detektyvai sakyčiau abu. Į tas žudynių scenas žiūriu taip kaip į sekso-nepatinka. Bet siužetas, charakteriai visai nieko.

Vien dukra sudalyvavo Laisvės kelyje. Tikėjosi įspūdžio didesnio. Bet mieste, tai gal dėl to. Nes už miesto tai taip net foto žiūrint jaudulys suima.

Atsakyti

Kerpena, sveikinimai  :4u:​ 

Atsakyti

Laba diena,

Kerpena, su Gimtadieniu!!! :4u: :oro_buckis: :birthday2:  Sėkmės, geros nuotaikos ir tvirtybės siekant tikslo :4u: 

Atsakyti

Kerpena su tavo diena  :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

Kerpena, su Gimtadieniu ! :birthday2:  :happybday:​ 

Atsakyti

Kerpena,

Laimės, meilės, tikėjimo, pasitikėjimo, sėkmės ir viso ko geriausio tavo dienos proga💗❤🥂🎂🍾🍹

Atsakyti