O išmetė didesnių dydžių batų psl. Gal aktualu:
Sveikos,
Niuma - čia mano parduotuvė
. Aktualiau nei Wooly. Ir gyvai bent porą sykių buvus, ir internetu užsisakinėju.
Turėjau eiti šiandien į konferenciją, bet kaip tyčia čiaudėt pradėjau ir nosis ėmė varvėt, tai... legaliai pasiploviau. Nes neužsirašysi ant kaktos, kad alergija, nesinori žmones kraupint. Na, ir darbų nuveiksiu vietoj to. Nors šiaip turėjo būti įdomi ir vieta, ir pranešėjai mano mėgstami, Bet iki pat pabaigos, kai turėjo pagroti M.Levickis vis tiek nebūčiau galėjusi laukti...
Vakare nusimato daug stovėjimo prie katilų
, naikinsim pomidorus ir paprikas (jau nupirko vyras).
Vakar pradėjau sau ryŽkias kojines iš Vincio grobio. Auliukas ir kulnas - done. Kapseika - jeigu emgzčiau kokias įmantresnes, tai reikėtų aprašymą sekti,o kai paprastutes bobutiškas - tai ką jau ten, galiu užsimerkus megzti.
Labas
Šiandien vėsoka mūsų krašte.
Kerpenos foto
ypač tos debesų
Parodysiu kaip.pas mane tyliai atsėlina pensija ![]()
received_935864133584069.jpeg 29,69KB
0 Parsiųsta kartų
Jau net rankinėj nešiojuos, bo nes nebeįskaitau nebeįmatau smulkesnių užrašų...
Labas
Šiandien vėsoka mūsų krašte.
Kerpenos foto
ypač tos debesų
Parodysiu kaip.pas mane tyliai atsėlina pensija
Jau net rankinėj nešiojuos, bo nes nebeįskaitau nebeįmatau smulkesnių užrašų...
Šitą funkciją puikiai atlieka telefono fotikas. Pensinykės išbandyta.
Šitą funkciją puikiai atlieka telefono fotikas. Pensinykės išbandyta.
![]()
![]()
žinau
iki šiol taip ir naudojausi. net neseniai nustebinau vieną jauną konsultantą.
bet man telefoną traukti ne visada patogu, kol atsirakini, kol susijungi fotiką, o dar dažnai ir rankų pritrūksta ir laikymui ir priartinimui.
netyčia užmačiau, kaina keli euriukai, gal 2, su lempute, vienas lęšis artina 3k, kitas net 10, patogu laikyt kišenėj, išsitraukti. nu žodžiu, ne gyvenimas, o pasaka ![]()
šiaip skirtas kažkokiems smulkiems rankdarbiams, bo nes su stoveliu netgi. pirkau tam pačiam Leonardo
Ten, tipo, lupa? Aš irgi telefonu naudojuosi, kai labai prireikia. O kokiem smulkiem rankdarbiam ir pan (pvz. pašinų traukimui, kuo pas mus vyras užsiima), tai vyrui esu padovanojusi lempą su padidinamuoju stiklu
. Tai kartais prisimenam panaudoti, nors šiaip gali būti tiesiog stalinė lempa.
Va, praktiškai tokia, tik juoda: https://groziobaze.l...oju-stiklu.html
Jap, lupa.
Tiesiog esu ne kartą mačiusi moterytes tokias pagyvenusiais su lupom parduotuvėj tyrinėjančias etiketes. Tai vat ir aš jau viena koja ten
Ir dar šitam paveiksle su numeriukais padeda. Šiaip matau, bet yra kur mažesni ploteliai,ar ant drobės nelygiai įsispaudę, tai ten numeris būna neaiškus, pvz 6 ar 8 o gal 9. Arba kur labai daug numeriukų smulkių vienoj vietoj.
Nu žodžiu, vis palengvinimas buities.
Dar man jos dizianas patinka
ne šiaip skritulys su rankena
Katuk, ir man tokios reiks...
Ir dar užsisenėjusį prašymą turiu, kažkada kreipiausi į tave , ir užmečiau tą reikalą..
kiek vėliau parašysiu tau až
Aš irgi kartas nebeįskaitau smulkių raidelių. Praeitą vasarą per atostogas telefone knygų kai paskaičiau, tai šiek tiek kirto per akis. Iki tol dar nebuvo problemų. Aš tai lidle kažkada akinius nusipirkau pačius silpniausius, irgi rankinuke nešiojuos, kokiai sudėčiai perskaityti.
Ten, tipo, lupa? Aš irgi telefonu naudojuosi, kai labai prireikia. O kokiem smulkiem rankdarbiam ir pan (pvz. pašinų traukimui, kuo pas mus vyras užsiima), tai vyrui esu padovanojusi lempą su padidinamuoju stiklu
. Tai kartais prisimenam panaudoti, nors šiaip gali būti tiesiog stalinė lempa.
Va, praktiškai tokia, tik juoda: https://groziobaze.l...oju-stiklu.html
tokia lupa su apsvietimu ( rankdarbiams
) pirkau lidle uz 5 eur
. galvojau kai sau nagus gelinuosi, gal tiks.... bet ... atidaviau teciui. jis su didinamuoju stiklu knygas skaitydavo ... Vat ko nesuprantu, tai kokiu jam skiatymo akiniu reik... jis ta lupa naudoja,, bet ir visai be akiniu paskaito neblogai... daviau vyro + 1, netinka kiti plius 1,5 , netinka, dar kiti a.a. mamos, te jau stipresni, irgi netinka... bet ir be akiniu skaito ... tai vat liko prie lupos
Nu akiniams tai reik eit pas okulistą. Jis ne tik regėjimo aštrumą tikrina, dar ten yr visokie nuokrypiai, centrai.... akiniai gali svaigimo pojūtį sukelt, gali judėti tekstas... gal dėl to ir netinka. O lupą laikai vietoj ir nieks nejuda.
Ir Kerpena galvoja kad jai telefonas regėjimą pagadino
jeigu metus tą užsiėmimą, neatsistatė, tai ne telefas kaltas. Tiesiog dėvisi tas mūsų kūnas, tame tarpe ir regėjimas. Gal kiek pagreitino procesą tas skaitymas, gal būtų vėliau pablogėję, bet vistiek būtų.
Man iš pradžių irgi įtarimai buvo, kad nuvarginau akis, jausmas lyg ką išsikrapštyt iš tų akių norėtųsi. Kiek čia metų praėjo
gal kokie 6-7. Ir dabar dar dažną momentą atspėju, bet vis rečiau... debesėliai ir tiek...
tokia lupa su apsvietimu ( rankdarbiams
) pirkau lidle uz 5 eur
. galvojau kai sau nagus gelinuosi, gal tiks.... bet ... atidaviau teciui. jis su didinamuoju stiklu knygas skaitydavo ... Vat ko nesuprantu, tai kokiu jam skiatymo akiniu reik... jis ta lupa naudoja,, bet ir visai be akiniu paskaito neblogai... daviau vyro + 1, netinka kiti plius 1,5 , netinka, dar kiti a.a. mamos, te jau stipresni, irgi netinka... bet ir be akiniu skaito ... tai vat liko prie lupos
Tai gal jam silpnesnių reikia? Va kaip mano +0,25. Paskaitau dar ir be akinių, bet su akiniais patogiau.