Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuk, parodyk antakių pudra, pirmą kart girdžiu. 

Nieko ten mandro, kaip tušas.

https://lancome.ru/b...WRoCrWAQAvD_BwE

Iki šiol naudojau antakių šešėlius iš Avon, labai patiko man. Tik šepetėlį pirkau jiems tokį pudrinį siaurą. Ir tie šešėliai neužmušami, niekad nesibaigia. Tik šešėliams reikia kontūro, jį pieštuku paryškindavau.

O šita pudra pukiai dengiasi, ir kontūrą padaro, ir spalvą, nors man kol kas kiek per ryški, nors ir ėmiau šveisiausią. Greičiausiai neįprasta.

Atsakyti

Niuma, o tai ko atsisakei? Mažum.visai geri daiktai buvo :D

Rankšluosćių, patalynės užvalkalų,  pliušinio žaislo, odinių padukų, impregnanto batams, purvo atstūmėjo (salėje sportuosiu)...

Atsakyti

Oi, Katukas kad prisikeikė... Nei girdėjus, nei nežinočiau, kaip naudoti. Nusidažiau antakius šiandien, kartu su šukuosena :). Tai kurį laiką pabūsiu ryškesnė. O dar neseniai pirmą kartą išgirdau apie blakstienų laminavimą ir tikrai ketinu išbandyt :). "Išgirdau", tai perkskaičiau komentaruose po kažkoki Beatos virtuvės postu. Kad būna toks dalykas ir kad moteriškės džiaugiasi, kad tadum nesidažo visai. O aš vienintelį dalyką, ką darau, tai tik blakstienas ir dažau (daugiau nieko nemoku, nesuprantu, nežinau, ką naudoti).  Kai pasigilinau truputį, tai supratau, kad tas laminavimas gal ir priduotų man biškį grožio nepakenkdamas blakstienoms :). Gal esat kuri dariusis? 

Vakar Uncle Ben's gamyba, šiandien lečo bus. Viską susiruošus, tik reikia, kad vyras virtuvę atlaisvintų :).

Atsakyti

Ėmei blonde ir vis tiek per tamsu?

Gundausi išbandyti, nes būna vargstu su paprastaus šešėliais 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kapseika: 26 rugpjūčio 2020 - 19:13

Oi, Katukas kad prisikeikė... Nei girdėjus, nei nežinočiau, kaip naudoti. Nusidažiau antakius šiandien, kartu su šukuosena :). Tai kurį laiką pabūsiu ryškesnė. O dar neseniai pirmą kartą išgirdau apie blakstienų laminavimą ir tikrai ketinu išbandyt :). "Išgirdau", tai perkskaičiau komentaruose po kažkoki Beatos virtuvės postu. Kad būna toks dalykas ir kad moteriškės džiaugiasi, kad tadum nesidažo visai. 

Dariausi laminavimą (norėjau kelionėj būt graži), bet nepasiteisino visiškai. Tiesiog nemačiau jokio efekto. Bet gal čia tik man taip nepasisekė.

Atsakyti

Ne per tamsu, o per ryšku :D ta prasme, aiškūs antakiai atsiranda. Šešėliai padengia tik plaukelius, o pudra ir odą.

Laminavimą viena dukra darėsi. Jai patiko, gaaaal čiut ir ryškesnės, aiškesnės, bet ypatingai didelio skirtumo nepamačiau.

Ir Restar, jeigu jau apie laminavimą galvoji, tai nesakyk kad nieko nesupranti :D  beje, ir mes jokių kursų tais klausimais nebaigę :D kažkur kažką paskaitėm, kažkur išgirdom, kažkas papasakojo...

Mano antakiai tokie.... nu nekokie :D  t.y. Iškandžioti, plaukelių mažai, tai dažymas nelabai ką gero duoda, reik vistiek kontūrą piešti. O su kuo piešiam. Nugi su pieštukais :D tai va, ėjau pirkti pieštuko. O ten konsultantė pasitaikė gera, ir prireklamavo, ko aš irgi nežinojau.

O kitos priemonės minimalios taip.pat. kremas odai, koks nors maskuoklis spuogams :D lygiai taip pat ištyrinėtas parduotuvėj. Nes ateini ir sakai-man reik kažko va tokiem dalykam paslėpt.  :D Ir tau parodo vieną kitą, o ten ir išsirenki. Dar tušas ir pieštukas akių kontūrui. Nes blakstienom irgi pasigirti negaliu, tai paryškinu ir pieštuku

O kai dukros pradeda keiktis visokiais ten, oj net nepamenu pavadinimų :lol:  tai jo, irgi nieko nesuprantu.

Beje, studentė būdama esu patekusi į makiažo pamokėlę. Viena draugė turėjo užsipirkus kažkokį kompleksą visokių pamokų grožiui, o į tą negalėjo nueiti. Nuėjom dviese, baigėsi tuo, kad draugę sualergizavo kažkas dar pamokoj ir bėgom uodegas papbrukę :oh:​ 

Atsakyti

Sveikos iš vėjuoto pajūrio. Per tris atostogų dienas nė eilutės nepamezgiau, nes gi paplūdymyje negulėjom. :D Bet jūra visa tokia man tinkančioje stichijoje - bangose.

Priedas  8B78689A-2C47-4436-8671-9F2608240927.jpeg   79,44KB   0 Parsiųsta kartų

Šitas debesis taip ir nelijo.

Atsakyti

Labas rytas,

Aš lyg kažką veikiu, lyg ten lyg śen, bet tuo pačiu lyg sulėtinta.

Atrodo ta sezono paskutinė serija be pabaigos.

Ryt 5.30 išskrendu.

Atrodo spėsiu.

Paskutinę minutę turėčiau pakliūti į UA prieš uždarant šalį.

Prisidėjau dvi tašes po 30kg.

Salono 10kg.

Biški batų, biški paltų ir virbalų ir siūlų.

Ir kavos ir vegan dalykų, kad tik neatimtų.

Nes iki dabar neaišku ką galima kiek galima.

Nervinuosi ko tai.

Nagai perlakuoti

Plaukai sutvarkyti

Nu ir lyg vsio.

Dantu nespejau sutvarkyt, nes nulauziau naktį be kapos miegodama.

Tiesa, susileidau botokso i zandikauli, kad nors kiek atpalaiduoti nes toks sukandimas stiprus kad visi gydytojai imasi uz galvu.

Sake visas kunas su didele itampa. 

Atsakyti

Ingriduška, ryte važiuodama į darbą ir klausydama žinias, apie tave pagalvojau- ar spėsi. Na ir liuks. Viskas bus gerai. 

Atsakyti

Labryt,

Kaip tik apie tave, Ingridushka, galvojau, kai vakar išgirdau apie UA... Ar spėjai, ar spėsi... Taip viskas keičiasi... Apie įtampas suprantu viso kūno. ..  Man bjauriausia, kad ypač pasireiškia mezgant, žandikaulis, pečiai, rankos... Linkiu, kad sėkmingai nuskridus atsipalaiduotum :4u:. Ir lauksim visokių įspūdžių ir reportažų :4u:.

Katuk - teisi, kaip visada :D. Pagalvoju vis, kad būtų gerai kokio makiažo pagrindai, bet vien pagalvojus apie tai, kiek gali rekomenduoti visko prisipirkti, iškart plaukai šiaušiasi... Gal dukra kada išmokys, jeigu dar ne per vėlu man bus :)

Atsakyti

Ingriduska, gero tau vėjo!  :4u:  Turiu draugę Kijeve, gal duoti kontaktą? Maža ka - gal kada kokio moteriško patarimo iš vietinės reikės. 🤔 o tai vyras, nors jau ir seniau skraido, greičiausiai nežino visokių mums moterims svarbių dalykų - kur gerai ir ne už kosmosą susitvarkyti nagus-ragus, kur šviežių daržovių gauti, kur kokia gera išparduotuvė ir t.t. ir pan. Jie savo pasaulinius "karus" kariauja, o tokios smulkmenos ne jų didiems protams. ☺

Vakar tai detektyvas pas mane gavosi 🤐 Nebepamenu, ar jau dalinausi ištikusiu džiaugsmu - Aušra paprašė jai liemenę numegzti (!!!) 😃 tai pasikinkiau bruolį ir puoliau megzt 😉 Nugara iš pirmo karto gavosi, prieki teko pavargti, porą kartų permezgiau. Bet tai baika - vakar jau visa laiminga parsinešiau abu numegztus gabalus, kad surinkti į vieną daiktą ir apdailą padaryti. 🙂 pasidedu šalia, o jie SKIRTINGI - ta prasme, kad raštas kaip ir tas pats, bet kitoks. 😲 Gerai, kad Ristina mano detektyvą labai greitai išrišo - pasirodo sugebėjau kažkokią svirtelę ne į tą padėtį pastatyti ir mano žakardo raštą sudvigubino, kiekvieną rašto eilutę du kartus numezgė  :B

Priedas  099E10D9-0872-4A7A-B431-9888A78858AF.jpeg   331,51KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Lace nuotykis tai ochoooi

Liemene kokia grazi butu prie marskiniu

Lace aisku noriu kontakto. Ir butent del visu išvardintu dalyku

Atsakyti