Ne per tamsu, o per ryšku
ta prasme, aiškūs antakiai atsiranda. Šešėliai padengia tik plaukelius, o pudra ir odą.
Laminavimą viena dukra darėsi. Jai patiko, gaaaal čiut ir ryškesnės, aiškesnės, bet ypatingai didelio skirtumo nepamačiau.
Ir Restar, jeigu jau apie laminavimą galvoji, tai nesakyk kad nieko nesupranti
beje, ir mes jokių kursų tais klausimais nebaigę
kažkur kažką paskaitėm, kažkur išgirdom, kažkas papasakojo...
Mano antakiai tokie.... nu nekokie
t.y. Iškandžioti, plaukelių mažai, tai dažymas nelabai ką gero duoda, reik vistiek kontūrą piešti. O su kuo piešiam. Nugi su pieštukais
tai va, ėjau pirkti pieštuko. O ten konsultantė pasitaikė gera, ir prireklamavo, ko aš irgi nežinojau.
O kitos priemonės minimalios taip.pat. kremas odai, koks nors maskuoklis spuogams
lygiai taip pat ištyrinėtas parduotuvėj. Nes ateini ir sakai-man reik kažko va tokiem dalykam paslėpt.
Ir tau parodo vieną kitą, o ten ir išsirenki. Dar tušas ir pieštukas akių kontūrui. Nes blakstienom irgi pasigirti negaliu, tai paryškinu ir pieštuku
O kai dukros pradeda keiktis visokiais ten, oj net nepamenu pavadinimų
tai jo, irgi nieko nesuprantu.
Beje, studentė būdama esu patekusi į makiažo pamokėlę. Viena draugė turėjo užsipirkus kažkokį kompleksą visokių pamokų grožiui, o į tą negalėjo nueiti. Nuėjom dviese, baigėsi tuo, kad draugę sualergizavo kažkas dar pamokoj ir bėgom uodegas papbrukę