Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tu matai tai gal ir man signalai jau kad akiniai artėja. Nes va akys ašaroja vis ir fiziškai jaučiu kaip vargsta ilgiau ar paskaičius ar patelefoninus vakare. Pradžioj galvojau kad prie lievo kompo per karantiną padirbau dėl to, bet va net per atostogas nepraein. Ir raidės etiketėse mažėt ima

Atsakyti

Tu matai tai gal ir man signalai jau kad akiniai artėja. Nes va akys ašaroja vis ir fiziškai jaučiu kaip vargsta ilgiau ar paskaičius ar patelefoninus vakare. Pradžioj galvojau kad prie lievo kompo per karantiną padirbau dėl to, bet va net per atostogas nepraein. Ir raidės etiketėse mažėt ima

Man be jokio akių nuovargio prasidėjo. Tiesiog ėmiau smulkių raidyčių neįskaityt.

Atsakyti

Yra ten kažkokių pratimų regėjimo stiprinimui.

Atsakyti

Labas vakaras, 

Biškį noriu pasitart :mastau:  Gal kuri žinosit, buvot susidūrę.

Tik dabar pavėluotai mintis kilo. Ryt pasiskambinėsiu, žinoma. 

Jei vaikas nepasirašo sutarties su universitetu (ryt paskutinė diena), tai reik darbo biržoj registruotis? Arba savarankiškai susimokėt PSD? Ir kaip su vaiko pinigais tuomet? :hm: 

Atestato vertimas  šnd atėjo, tai UK universitetas tik 2 sav. laikotarpy atsakys.  Jei tą sutartį pasirašo, tai kaip ir vietą iš kažko atima, jei vėliau su UK viskas ok. 

Vienžo, biškį nervatriopka. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 25 rugpjūčio 2020 - 21:20

Nieko tiksliai nežinau, bet galiu pasamprotaut.

Vaiko pinigų ar taip ar taip nebegaus, nes ne vidurinis mokslas. Nebent nėr 18..

PSD reiks mokėt, bet tik nuo rugsėjo. Iki rugsėjo galo. Tai anksčiau gaus patvirtinimą apie stojimą.. 

Darbo birža. Negaliu pakomentuot, bet matyt mėnuo kaip ir PSD.

Sutartis. Jei gerai pamenu, pasirašius ir neatvykus, atsilaisvina vieta ir dar pakviečia likusius už brūkšnio rugsėjį.. o kiek tikimybės jog teigiamas ats būtų? Gal verta palaukt be sutarties? Ką veiktų gavęs neigiamą ir neturintis sutarties, yra numatęs? Jei neturi, tai rašyčiausi sutartį. Kažin ar labai jau ten gerų būsimų studentų liko už brūkšnio.

Atsakyti

Oficialiai mokinys ir draustas, ir vaiko pinigai iki 08.31. Jei iki to nebus dar niekur studentas, tai gali užsiregistruoti Užimtumo tarnyboje. Maniškiui teks. 

Atsakyti

Ar būtina registruotis iki 08.31? Nes būtent draustumas galioja dar vieną mėnesį, t.y per jį turi susimokėt PSD. Bet gal čia abiturientams kažkaip kitaip.

Atsakyti

Va, kaip ir sakiau-rugsėjis iki jo galo turi susitvarkyt.

https://www.sodra.lt...ams-apie-imokas

Atsakyti

Ačiū! :4u: 

Atsakyti

Sveikos.

Vakar šį tą papirkau. Reikėjo kedus atsinaujint į treniruotes, nes kitos paskirties anksčiau turėjau. Kadangi ne pirmą kartą jau perku tai nusiteikus buvau atsisakinėt papildomus siūlomus daiktus. Tai prie batų atsisakiau  keturių, kitoj parduotuvėj - trijų. Nes realiai taip pagalvoju, jei nebūni nusiteikus tiesiai sakyt - ne, nereikia, tai taip ir prisiperki akcijinių niekniekių. 

Šią savaitę prieš mokyklą kasdien vis kažkokia veikla- kirpykla man ir trim vaikam, manikiūras, dantistė vaikams. Kitą savaite nuotolinis darbas, tai bus lengviau. Pailsėsiu nuo lakstymų. Tik treniruotės bus. 

Atsakyti

Niuma, o tai ko atsisakei? Mažum.visai geri daiktai buvo :D 

Aš neseniai ėjau pirkti pieštuko antakiams. Grįžau su pieštuku paprastu, su išsukamu ir  su antakių pudra.ir visi geri daiktai :D  ir už gerą kainą. Pvz Dior su 70 proc nuolaida. Kaip rusaitės sako, exlusiv serija

Atsakyti

Katuk, parodyk antakių pudra, pirmą kart girdžiu. 

Atsakyti