Ačiū Jums kad galvojat apie mane, nes tikiu geru minčių gale ir labai jau noriu kad visa tai įvyktų, esu pavargusi nuo pačio laukimo, spėliojimo.
Ingriduska! Aš taip pat galvojau!
Norėjau net rašyt vakare, bet pas mus gi biškiuką anksčiau, tai bijojau prižadint.
O planas buvo biškį vėliau skrist ar ne?
Ir nesinervink taip. Ne amžiams gi uždaro, negali žinot, gal po savaitės atidarys. Šiais laikais pastovumas deficitas.
Bet labai labai linkiu kuo greičiau atrast ramybę. Kas gali geriau žinot, nei aš, kaip ten toj svetimoj šaly
rašyk esant galimybei.
Lace-taip ir paliksi? Ar vėl permezgimas laukia?
ingriduska, 27 Rug 2020 - 09:23, parašė: Lace nuotykis tai ochoooi Liemene kokia grazi butu prie marskiniu Lace aisku noriu kontakto. Ir butent del visu išvardintu dalyku
tai prie marškinių ar kokios maikės ir bus 😊 užsakymas - padaryti kuo panašesnę į šitą 😁
73F43F8B-ED22-4BD9-BD03-2960B678888B.jpeg 257,67KB
0 Parsiųsta kartų
ir su tokia liemene kažkodėl labai Ingriduską įsivaizduoju 😀
katuks, 27 Rug 2020 - 10:15, parašė: Lace-taip ir paliksi? Ar vėl permezgimas laukia?
dviejų skirtingų raštų vienoje liemenėje tikrai nedarysiu 😁 dar nesugalvojau, ar vieną ardysiu, ar numegsiu dar dvi dalis skirtingas. 🤔
Na nėra jau visai skirtingi tie raštai
bet dukrai matyt irgi.dviejų nereik
Vėl.koks dizianeris pasaulinio masto
nes man tai ne očen
Man pažiūrėti tai gražu liemenės, bet pati niekaip neprisijaukinu. Jeigu šilta nereik, jeigu šalta, tai rankos šąla .Sveikos
Ingriduskai gero kelio
Lace, jeigu yra siūlų, tai daryk 2
. Manau, tikrai parduosi.
Ingriduska, geros tau kelionės ir įsikūrimo!
Lace, raštas gražus, ir tas, ir tas. Bet pati liemenė, ta originali, tai man ne. Ir aš irgi liemenių savo garderobe neturiu ir nesuprantu jų naudos - arba nereikia, arba šalta rankoms.
Šįryt jau toks tamsus rytas buvo, tingėjau labai keltis. Atrodė ir kelius skauda ir šiaip jėgų neturiu dviračiu važiuot. Bet pagalvojau, kad jau paskutines dienos ir atsikėliau. Kaip tik spėjau prieš lietų pravažiuoti. Tada buvo labai gera.
O aš liemenes labai pradėjau suprasti. Kažkada nešiodavau ir golfas+ švarkas ar megztinis. Dabar golfų gyvenime nebeliko, o darbe koks plonesnis megztinis dažniausiai arba suknelė. Bet kartaisnorisi marškinukų. Su jais vienais per vėsu, megztiniai labai sugarankščioja viską, švarkų nebekenčio, o šiaip irgi viskas susilanksto. O dabar kai marškinukai visokie platūs, ilgi ir plačiom rankovėm būna, kaip šitam paveiksliuke, tai stilinga liemenė pats tas. Čia kiekvienam pagal jo šalčmiriškumo lygį arba patalpas, kuriose tenka dažniausiai būti
. Na, ir po pūkine striuke man marškinukų vis tiek neužtenka, o megztinio kaip ir retai prireikia...
Man konkrečiai šita liemenė neočen.
Kaip kokios močiutės anūkė būt pasiėmus
Ta kur pernai mezgė Restar ir Qqtė, buvo visai faino dizaino
Nors aš pati seniai nebenešioju liemenių. Ką rengiuos ant marškinių. Ogi nieko
nes renkuosi juos rengtis tada, kai oras leidžia vienus dėvėt. Ar šala rankos? Būna. Bet megztinis čia nepadėtų, nes nemėgstu ilgų rankovių, o šala dažniausiai riešas.
Ir man asmeniškai atrodo, kad liemenė mane subobutina. Kaip ir sijonas žemiau kelių. Na vėlgi, svarbu dar ir pats modelis, su kuo dėvima, kokia avalynė ir panašiai. Ta va, prie mano garderobo liemenėms nėr vietos
Kaip kokios močiutės anūkė būt pasiėmus
Norėčiau aš pasiknaisiot spintoj, kur ta močiutė drabužėlius laiko
Labai stiliovas drabužis, raštas klasikinis, o visa kita labai šiuolaikiška
Lace, kurį variantą pasirinksi? Stambesnį ar smulkesnį?
Tokios liemenės šį rudenį mados klyksmas ( per didelės, nuleistais pečiais, V formos iškirpte).
Ar man patinka?nežinau. Ar megsiu?gal ![]()
Tokios liemenės šį rudenį mados klyksmas ( per didelės, nuleistais pečiais, V formos iškirpte).
Ar man patinka?nežinau. Ar megsiu?gal
O man žiauriai patinka (kaži paauglei patinka, kad man patinka
) Ir tikrai žinau, kad nemegsiu ![]()