Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ačiū Jums kad galvojat apie mane, nes tikiu geru minčių gale ir labai jau noriu kad visa tai įvyktų, esu pavargusi nuo pačio laukimo, spėliojimo.

Atsakyti

Ingriduska! Aš taip pat galvojau!

Norėjau net rašyt vakare, bet pas mus gi biškiuką anksčiau, tai bijojau prižadint.

O planas buvo biškį vėliau skrist ar ne?

Ir nesinervink taip. Ne amžiams gi uždaro, negali žinot, gal po savaitės atidarys. Šiais laikais pastovumas deficitas.

Bet labai labai linkiu kuo greičiau atrast ramybę. Kas gali geriau žinot, nei aš, kaip ten toj svetimoj šaly  :D  rašyk esant galimybei. 

Lace-taip ir paliksi? Ar vėl permezgimas laukia?

Atsakyti

ingriduska, 27 Rug 2020 - 09:23, parašė: Lace nuotykis tai ochoooi Liemene kokia grazi butu prie marskiniu Lace aisku noriu kontakto. Ir butent del visu išvardintu dalyku

tai prie marškinių ar kokios maikės ir bus 😊 užsakymas - padaryti kuo panašesnę į šitą 😁

Priedas  73F43F8B-ED22-4BD9-BD03-2960B678888B.jpeg   257,67KB   0 Parsiųsta kartų

ir su tokia liemene kažkodėl labai Ingriduską įsivaizduoju 😀

katuks, 27 Rug 2020 - 10:15, parašė: Lace-taip ir paliksi? Ar vėl permezgimas laukia?

dviejų skirtingų raštų vienoje liemenėje tikrai nedarysiu 😁 dar nesugalvojau, ar vieną ardysiu, ar numegsiu dar dvi dalis skirtingas. 🤔

Atsakyti

Na nėra jau visai skirtingi tie raštai :D 

bet dukrai matyt irgi.dviejų nereik :mirksiukas: 

Vėl.koks dizianeris pasaulinio masto :hmm: nes man tai ne očen :rolleyes:​ 

Atsakyti

Man pažiūrėti tai gražu liemenės, bet pati niekaip neprisijaukinu. Jeigu šilta nereik, jeigu šalta, tai rankos šąla .Sveikos

Ingriduskai gero kelio  :4u: 

Atsakyti

Lace, jeigu yra siūlų, tai daryk 2 :mirksiukas:.  Manau, tikrai parduosi. 

Atsakyti

Ingriduska, geros tau kelionės ir įsikūrimo!

Lace, raštas gražus, ir tas, ir tas. Bet pati liemenė, ta originali, tai man ne. Ir aš irgi liemenių savo garderobe  neturiu ir nesuprantu jų naudos - arba nereikia, arba šalta rankoms.

Šįryt jau toks tamsus rytas buvo, tingėjau labai keltis. Atrodė ir kelius skauda  ir šiaip jėgų neturiu dviračiu važiuot. Bet pagalvojau, kad jau paskutines dienos ir atsikėliau. Kaip tik spėjau prieš lietų pravažiuoti. Tada buvo labai gera.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 27 rugpjūčio 2020 - 11:05

O aš liemenes labai pradėjau suprasti.  Kažkada nešiodavau ir golfas+ švarkas ar megztinis. Dabar golfų gyvenime nebeliko, o darbe koks plonesnis megztinis dažniausiai arba suknelė. Bet kartaisnorisi marškinukų. Su jais vienais per vėsu, megztiniai labai sugarankščioja viską, švarkų nebekenčio, o šiaip irgi viskas susilanksto. O dabar kai marškinukai visokie platūs, ilgi ir plačiom rankovėm būna, kaip šitam paveiksliuke, tai stilinga liemenė pats tas.  Čia kiekvienam pagal jo šalčmiriškumo lygį arba patalpas, kuriose tenka dažniausiai būti :). Na, ir po pūkine striuke man marškinukų vis tiek neužtenka, o megztinio kaip ir retai prireikia...

Atsakyti

Man konkrečiai šita liemenė neočen. :D 

Kaip kokios močiutės anūkė būt pasiėmus

Ta kur pernai mezgė Restar ir Qqtė, buvo visai faino dizaino

Nors aš pati seniai nebenešioju liemenių. Ką rengiuos ant marškinių. Ogi nieko :D  nes renkuosi juos rengtis tada, kai oras leidžia vienus dėvėt. Ar šala rankos? Būna. Bet megztinis čia nepadėtų, nes nemėgstu ilgų rankovių, o šala dažniausiai riešas.

Ir man asmeniškai atrodo, kad liemenė mane subobutina. Kaip ir sijonas žemiau kelių. Na vėlgi, svarbu dar ir pats modelis, su kuo dėvima, kokia avalynė ir panašiai. Ta va, prie mano garderobo liemenėms nėr vietos :D 

Atsakyti

Kaip kokios močiutės anūkė būt pasiėmus

Norėčiau aš pasiknaisiot spintoj, kur ta močiutė drabužėlius laiko :rolleyes: Labai stiliovas drabužis, raštas klasikinis, o visa kita labai šiuolaikiška :B

Lace, kurį variantą pasirinksi? Stambesnį ar smulkesnį?

Atsakyti

Tokios liemenės šį rudenį mados klyksmas ( per didelės, nuleistais pečiais, V formos iškirpte).

Ar man patinka?nežinau. Ar megsiu?gal :)

Atsakyti

Tokios liemenės šį rudenį mados klyksmas ( per didelės, nuleistais pečiais, V formos iškirpte).

Ar man patinka?nežinau. Ar megsiu?gal :)

O man žiauriai patinka (kaži paauglei patinka, kad man patinka :hihihi: ) Ir tikrai žinau, kad nemegsiu :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 27 rugpjūčio 2020 - 14:08