Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Išvirkščioji pusė :rolleyes:

Priedas  IMG_20200827_153447.jpg   630,31KB   0 Parsiųsta kartų

Kiek galiukų laukia...

Atsakyti

Ingriduška, mintimis ir aš su tavimi!!! Gero skrydžio, lengvo nusileidimo ir šaltų nervų, visks bus gerai 👌

Liemenė man tikras atradimas, matosi, kad neseku madų, bet žiauriai faina, net matau ant savęs😁nors ir ne paauglė

Atsakyti

Lace, kurį variantą pasirinksi? Stambesnį ar smulkesnį?

Aušra pasirinko smulkesnį. 😉 aš irgi už jį balsavau. 😃

Man konkrečiai šita liemenė neočen. :D

Kaip kokios močiutės anūkė būt pasiėmus

o man visai graži 😉 bent jau nėra atmetimo reakcijos ją megzti. 

o kad atrodo truputį "vintažinė", tai matyt tame ir yra razinka. Mano Aušra dabar rengiasi praktiškai vien iš Humanos. Ir ne todėl, kad negalėtų nusipirkti parduotuvės - ten jai viskas negražu. 🤭 susiranda kažkokius a la 80-tųjų stiliaus drabužėlius ir laiminga. 😊 Net Humana kažkuri konkreti parduotuvė jaunimėlio vadinama vintažine. 🙂 Aš jau dėl šito reikalo nustojau nervuotis. 😎 ir tai praeis...

Atsakyti

A ko jau čia nervuotis, jeigu vaikas pats ir dar pigiai apsiperka :). Beje, man įdomu, kad mano paaugliukė irgi domisi 80-90 madom, muzika, net neįsivaizduoju,  kodėl. Bet smagu, kad domisi, ieško savo stiliaus.

Beje, ką tik gavau info, kad mano 7tokas pirmą savatę tikrai mokysis nuotoliniu būdu, o kaip bus toliau - kol kas dar neaišku.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 27 rugpjūčio 2020 - 16:02

Tai senamiesty net dvi humanos prekiauja tais ale vintažiniais rūbais. Trakų ir Savičiaus gatvėse.

Atsakyti

Mano.dukroms irgi buvo tas vintažinis periodas :D  ir parduotuvę humaninę žinau :D 

bet man gal pats raštas ir yr bobutiškas,o ne tai kad plati. Ir netgi ne raštas negražus, labai netgi gražus, tik.jis mano akiai čia netinka. Labiau jį matyčiau kokiam palte, kostiumėly ar suknelėj. Ant poniučių su skrybėlaitėm ir pirštinaitėm.

Bet neturi  viskas vienodai patikti, ane :mirksiukas: 

Bet labiausiai gal Nitė nustebino, nes vat jos su tokiu smarkiai raštuotu daiktu neįsivaizduoju :D nesakau, kad netiktų, tiesiog pamačius turbūt praeičiau pro šalį kaip pro nepažįstamą :D​ 

Atsakyti

Bet labiausiai gal Nitė nustebino, nes vat jos su tokiu smarkiai raštuotu daiktu neįsivaizduoju :D nesakau, kad netiktų, tiesiog pamačius turbūt praeičiau pro šalį kaip pro nepažįstamą :D​ 

Nu bliamba, katuk, nu kaip taip  :hmm:  :D

Juk jei aš sakau, kad gražu ir kad man patinka, tas gi nebūtinai reiškia, kad aš noriu tokį daiktą turėt ir juo rengtis :blink: Aš tokio daikto nei su raštu, nei be rašto, anei jokios spalvos nesivilkčiau  :D  iš manęs bet kokia liemenė, o dar su tokio pločio atnarom, padaro tokią šėpą, kad jomajoo :lol: net ne irkluotoja, o imtynininkė :oh:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 27 rugpjūčio 2020 - 17:12

Vat aš taip NItę ir supratau. Man irgi būna gražių dalykų, kur ant kito gražu, o pati neapsivilkčiau. ir kartais gal net ne dėl to, kad ant manęs būtų negražu. Tiesiog, šiaip labiau mėgstu saugų nematomą stilių :).

Atsakyti

Nu bliamba, katuk, nu kaip taip  :hmm:  :D

Juk jei aš sakau, kad gražu ir kad man patinka, tas gi nebūtinai reiškia, kad aš noriu tokį daiktą turėt ir juo rengtis :blink: Aš tokio daikto nei su raštu, nei be rašto, anei jokios spalvos nesivilkčiau  :D  iš manęs bet kokia liemenė, o dar su tokio pločio atnarom, padaro tokią šėpą, kad jomajoo :lol: net ne irkluotoja, o imtynininkė :oh:

Na nenešiosi tai nenešiosi :D  tiek to.

Yra tokie variantai:

Negražu. Nenešiosiu.

Gražu. Nenešiosiu.

O Restar, kokia nors raudona spalva irgi prie nematomo saugaus stiliaus? 

Atsakyti

Katuk, ne prie nematomo, matyt. Bet modelis būna labiau nematomas :). Gal aš ir nuvertinu save, laikydama pilka pelyte, nes iš tiesų visai imu ir mėgstu spalvas. Gal, sakykim, daugumoj atvejų rengiuosi/elgiuosi saugiai nematomai :).

Atsakyti

M. mokykloj padarė pamokas nuo 9 :B Griūna visa rytinė logistika. Ir baseinas plaukia, nes nebespėja dėl ilgesnių pamokų :B 

Kažkoks tingulys apėmęs.

Atsakyti

Mum kai nei baseino nei nieko tai visai ir apsidžiaugėm dėl tos 9. Tik aišku reiks darbo laiką pasikeist. Nu bet tai mes pelėdų šeimyna

Atsakyti