Ale tikrai gi - kaip serialo paskutinei serijai, tai maksimali įtampa ir, ačiū Dievui, laiminga pabaiga
.
Įspūdinga Ingriduskos serialo sezono pabaiga. Linkiu, kad naujaz sezonas būtų ramesnis.
Katuk, čia tau apie tai, kur nešioti liemenę. Labai komfortiška saulėlydį palydėti.
(Nors ir porą kart per metus.
) Siūlas - tas, kur tarpininkavai.
Pridėta:
Jurgitak ne liemenė čia nors ir labai faina
Nu kokių fainų svečių turėjom
Labryt,
Ingriga - pasakei A, tai pasakyk ir. B
.
1)Kas, jei ne liemenė?
2)Kas per svečiai? ![]()
O aš vakar, kai jau gavau 3ijų mokyklų laiškus, tai ir nuėjau miegot susinervinus, ir pabudau susirgus, 7 val ir nė pro kur neužmigt.
Kai pagalvoji, koks geras ir paprastas gyvenimas iki tos koronės buvo...
Vienas vaikas iškart mokysis online kas antrą savaitę. Šiaip jam tai labiausiai ir tinka, ir man praktiškai jokio vargo. Išskyrus teisėtus lūkesčius pabūti be vaikų namie.... Ir maitinimą pietų užtikrinti teks jau ne 2-3 žmonėm... Galvoju, ko čia geriau imtis, kad sustiprinčiau nervus...
Labas,
Aš ir anksti kėliau
kAd kavos pagerčiau.
Prieš 22 metus buvo ypač sunki diena... ne tik dviejų vienodų mergaičių, bet ir galima sakyt mano dar vienas gimtadienis
Tai va, ta proga esam namie
numatę visokių atrakcijų.
kaip atgal grįšim, nežinau
gali ir neįleist be testo. Vėl bus proga pasidaryt
Jurgitak, fainas daiktas gavos
bet iš tikro čia tokia gal daugiai palaidinė, bent jau šitam įvaizdyje.
Restar-kaip ir Ingriduskai sakiau-nėra taip buvę, kad kaip nors nebūtų
ir šiaip sako, kad alzheimeris atitolinamas, kai kasdieniai veiksmai nuolat keičiami, t.y.. pakeiti rutiną. Smegenų mankšta
bet te dar kartą
užjaučiu dėl nervatriopkės
Sveikos.
Katukai, su gimtadieniu jus visas tris.
Ingriga, kokie svečiai?
Vyro giminėje laidotuvės
. Vaikai iš Anglijos, Airijos grįžo. Reikės pasitikslinti personale, ar man 2 savaites nuotoliu dirbt. Nes jau kas antrą savaitę taip dirbam, ateinanti man kaip tik iš namų. Gal tik jos užteks.
Labas rytas,
Mes čia tie B su gimine
Ačiū labai Ingrigai, kad padėjo įšokti į jau benuvažiuojantį paskutinių dienų dvaro traukinį
Nerealiai patiko
Labai gražu, labai skanus maistas, aura ta dvaro ypatinga. Sesė net nakvot liko
Ingrigai gidės darbas labai tinka
O katė kokia ten yra
Taip va biškį paminėjom 20tąsias sukaktuves vestuvių. Tikroji data dar tik trečiadienį, bet vakar visiems kviestiems galėjus va taip susirinkom.
Liemenė vadinama man ir labai patiko
Jurgitak, liuks su ja atrodai
Tokios ir man reiktų
Restar, laikykis!
Pas mus dėl mokyklų nelabai aišku kaip
kas bus. Labai norėčiau, kad vyktų gyvai.
Tiesa, Rusnei penktadieniais pamokos Pašilaičių mokykloj
Tai biškį bus su važinėjimu bėdelės.
Katuk, sveikinimai dvigubi!!
Diena buvo sunki, užtat dabar kaip faina - dvi gražios puikios dukros
Ne susirgus, o sudirgus atsikėliau
.. Kol kas geriausiai gydo virtuvės šveitimas, ir tą galima daryt kasdien non stop
. Aš gal labiau apie tai, kad tie mano nervai savarankiški labai - reaguoja atskirai nuo to, ką aš galvoju
. Ir kūnas jų klauso. Širdukė kala. O šiaip, aišku, bus kažkaip, o ir ne blogiausiai, nes jau yra patirties. Be to - negailėsiu vyro
. Išvažiuosiu į darbą ramiai viena pasėdėt, tegu jis rūpinasi maitinimu ir kitkuo.
.
Sveikinimai mamai ir dvynėms! Įsikvėpei Ingridushkos avantiūros
.
Limit, apie jus pirmiausiai ir pagalvojau dėl dvaro.
Katuko merginoms ir pačiai mamai linkėjimai
Limit irgi su jubiliejum
Ir visas, ką nervina koroninės mokyklos, palaikau
Važiuoju pasiimti miegamojo užuolaidų. Kiekvieną kartą stresas, ar teisingai pamatavau