Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tai yr koks konkretus to pyrago receptas ar gugulint reik tiesiog?

Atsakyti

Simas neneš, nes auklėtojas vyras. 
Vyrai  :lol: tikiuosi bent merginos atneš mokytojui gėlių, juk ne kovo 8 ryt  :D​ 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 31 rugpjūčio 2020 - 21:37

:rolleyes: Nu va, merginos gal atneš. O jis ne. Nors  kardų primerkta, pripirkta. Rusnė išdalins. 
Sakiau, gal kokia mokytoja patinka, galima padovanot, tai nea, nėr tokių  :rolleyes: 

Tarp kitko šnd parašiau asmeniškai padėkas įsimintiniausioms Pijaus mokytojoms padariusioms didžiausią įtaką. Tai tokių per 12 metų suskaičiavo 4. 3 iš jų iš VVDG. Dar viena Balsių buvo, bet neradom kontaktų. 
Bandė Simas pamąstyt, tai nea irgi, kol kas jam tokių nėr :rolleyes: 

Atsakyti

Tai yr koks konkretus to pyrago receptas ar gugulint reik tiesiog?

The new York times slyvų pyragas. Taip ir vadinasi, visur tas pats. Pvz. šitas https://www.google.c...6viIy_6bIQyr3r-

Atsakyti

Sveikos, 

Pagal šitą ir kepiau. Dar neragautas.

Limit, kaip gražiai sugalvojai. Mano dičkis abi anglų mokytojas, matyt, paminėtų. Bet abiems jau aš asmeniškai pridėkojus.

Šiąnakt 3 kartus kėliausi į tualetą + jau atsikėlus galutinai dar. Pati nustebus, kaip reaguoja neadekvačiai manoji nervų sistema.... Ryte svarstyklės parodė, kad netekau apie 2 l skysčių.... O jau buvau pradėjus rūpintis dėl svorio.

Telefonas nenuoda šypsniukų šįryt :)

Atsakyti

Gytis neš gėlių. Vilius - saldainių dėžutė (Botanikos sode nei jam, nei mokytojai nebūtų didelis patogumas). Emilis su kosuliu ir sloga sėdi namie. (Gerai, kad man ši savaitė nuotoliniu - paglobosiu).

Mezgu švarkelį prie suknelės. Po didelių svarstymų- šalis, pusskarė, rankovės ar švarkutis, išsirinkau paskutinį. Ar tiks- bus matyt.

Priedas  received_690068855054945.jpeg   42,07KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Nu va, kokia ramybė čia  :blink: . Aš grįžau, su mamom būrely biškį paburnojom ant NElogikos, pirmą kartą 09.01 net per himną nesusigraudinau - tos kaukės net lauke... Ir gavau dovaną - viena pažįstama pakvietė į mišką bruknių važiuot šiandien parinkt. Ir bruknių norėjau, bet dar labiau miško terapijos. Tikiuosi, grįžusi labiau sau patiksiu.

Atsakyti

Aš namie būnu ir tuo labai džiaugiuosi :) Turiu ramų mezgimo rytą.

Penktokas jau grįžo. Pasirodo jo klasėj lankys buvęs klasiokas, su kuriuo kartu sėdėjo anoj mokykloj. Smagu ir ramiau :)

Vakare ateis draugai) ( mes kartu studentavom, o dabar vaikai į vieną klasę eina). Vasarą tiek atostogavom,  kad vis nerasdavom laiko susitikt, nors gyvenam per 5 min vieni nuo kitų :D 

Atsakyti

Su Naujais metais mokinius ir mamas! :4u: 

Pusę dienos pasiėmiau dar kol

priklauso laisvos. Pusė - darbas iš namų. Tik pamiršau kompo kroviklį, tai nekažką padirbsiu. 

Atsakyti

Nejaučiu šiemet rugsėjo pirmosios. Tik pati po atostogų pirmą dieną į darbą atėjau, kaip kokia moksleivė. Kažkaip nebuvo namie to sujudimo. Nei gėlių, nei fotografavimosi prie namų  su gėlėmis išeinant, nei derinimosi, kada ką kur nuvežti, nei ėjimo į mokyklos renginį. Nors moksleivė atsikėlė anksčiau už mane. Bet kai ji man tokia priešiška dabar, tai tik nužvelgė žudančiu žvilgsniu, kai užėjau į kambarį prieš išeidama palinkėt gražios rugsėjo pirmosios. :)

Studentai dar atostogauja, nes jiems tik nuo 14 d mokslas.

Tiesa, mano antras sūnus nutarė išbandyti mokytojo duoną. Labai nenori apie tai kalbėti, kaip ir apie savo mokslus, tai tik atsitiktinai sužinojau.

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 01 rugsėjo 2020 - 11:53

Prisigrybavau kieme kazlėkų :D

Priedas  IMG_20200901_170150_resized_20200901_050209085.jpg   185,54KB   8 Parsiųsta kartų

Atsakyti

O aš prisibrukniavau ♥. Nemaža pintinėlė, pasvėriau - išėjo apie 6 kg uogų per 3 val. Gyvenime niekur nesu mačiusi tiek bruknių - vienas pabraukimas - beveik sauja. Kosmosas. Norėčiau dar nuvažiuoti, tik neturiu kuo :).

Atsakyti