Tai yr koks konkretus to pyrago receptas ar gugulint reik tiesiog?
Simas neneš, nes auklėtojas vyras.Vyrai
Nu va, merginos gal atneš. O jis ne. Nors kardų primerkta, pripirkta. Rusnė išdalins.
Sakiau, gal kokia mokytoja patinka, galima padovanot, tai nea, nėr tokių
Tarp kitko šnd parašiau asmeniškai padėkas įsimintiniausioms Pijaus mokytojoms padariusioms didžiausią įtaką. Tai tokių per 12 metų suskaičiavo 4. 3 iš jų iš VVDG. Dar viena Balsių buvo, bet neradom kontaktų.
Bandė Simas pamąstyt, tai nea irgi, kol kas jam tokių nėr
Tai yr koks konkretus to pyrago receptas ar gugulint reik tiesiog?
The new York times slyvų pyragas. Taip ir vadinasi, visur tas pats. Pvz. šitas https://www.google.c...6viIy_6bIQyr3r-
Sveikos,
Pagal šitą ir kepiau. Dar neragautas.
Limit, kaip gražiai sugalvojai. Mano dičkis abi anglų mokytojas, matyt, paminėtų. Bet abiems jau aš asmeniškai pridėkojus.
Šiąnakt 3 kartus kėliausi į tualetą + jau atsikėlus galutinai dar. Pati nustebus, kaip reaguoja neadekvačiai manoji nervų sistema.... Ryte svarstyklės parodė, kad netekau apie 2 l skysčių.... O jau buvau pradėjus rūpintis dėl svorio.
Telefonas nenuoda šypsniukų šįryt
.
Gytis neš gėlių. Vilius - saldainių dėžutė (Botanikos sode nei jam, nei mokytojai nebūtų didelis patogumas). Emilis su kosuliu ir sloga sėdi namie. (Gerai, kad man ši savaitė nuotoliniu - paglobosiu).
Mezgu švarkelį prie suknelės. Po didelių svarstymų- šalis, pusskarė, rankovės ar švarkutis, išsirinkau paskutinį. Ar tiks- bus matyt.
received_690068855054945.jpeg 42,07KB
0 Parsiųsta kartų
Nu va, kokia ramybė čia
. Aš grįžau, su mamom būrely biškį paburnojom ant NElogikos, pirmą kartą 09.01 net per himną nesusigraudinau - tos kaukės net lauke... Ir gavau dovaną - viena pažįstama pakvietė į mišką bruknių važiuot šiandien parinkt. Ir bruknių norėjau, bet dar labiau miško terapijos. Tikiuosi, grįžusi labiau sau patiksiu.
Aš namie būnu ir tuo labai džiaugiuosi
Turiu ramų mezgimo rytą.
Penktokas jau grįžo. Pasirodo jo klasėj lankys buvęs klasiokas, su kuriuo kartu sėdėjo anoj mokykloj. Smagu ir ramiau ![]()
Vakare ateis draugai) ( mes kartu studentavom, o dabar vaikai į vieną klasę eina). Vasarą tiek atostogavom, kad vis nerasdavom laiko susitikt, nors gyvenam per 5 min vieni nuo kitų
Su Naujais metais mokinius ir mamas!
Pusę dienos pasiėmiau dar kol
priklauso laisvos. Pusė - darbas iš namų. Tik pamiršau kompo kroviklį, tai nekažką padirbsiu.
Nejaučiu šiemet rugsėjo pirmosios. Tik pati po atostogų pirmą dieną į darbą atėjau, kaip kokia moksleivė. Kažkaip nebuvo namie to sujudimo. Nei gėlių, nei fotografavimosi prie namų su gėlėmis išeinant, nei derinimosi, kada ką kur nuvežti, nei ėjimo į mokyklos renginį. Nors moksleivė atsikėlė anksčiau už mane. Bet kai ji man tokia priešiška dabar, tai tik nužvelgė žudančiu žvilgsniu, kai užėjau į kambarį prieš išeidama palinkėt gražios rugsėjo pirmosios. ![]()
Studentai dar atostogauja, nes jiems tik nuo 14 d mokslas.
Tiesa, mano antras sūnus nutarė išbandyti mokytojo duoną. Labai nenori apie tai kalbėti, kaip ir apie savo mokslus, tai tik atsitiktinai sužinojau.
Pridėta:
Prisigrybavau kieme kazlėkų ![]()
IMG_20200901_170150_resized_20200901_050209085.jpg 185,54KB
8 Parsiųsta kartų
O aš prisibrukniavau ♥. Nemaža pintinėlė, pasvėriau - išėjo apie 6 kg uogų per 3 val. Gyvenime niekur nesu mačiusi tiek bruknių - vienas pabraukimas - beveik sauja. Kosmosas. Norėčiau dar nuvažiuoti, tik neturiu kuo
.