Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Terezza, tai gal tave kažkas klaidingai nuvertinęs. 

Be abejo. Tai buvo mokytoja, kuri nesugebėjo matematikos dėstyti taip, kad aš neužsimanyčiau miego  :rolleyes:  :D​ 

Atsakyti

Jau viską gavo, išskyrus bendrabutį. Kaip tik kitą dieną po pasirašymo su VU. Bet kadangi visiems pirmakursiams jis priklauso, tai dar nesinervinu labai :D

Šiandien kaip tik Vilniuj susirinkimas to universiteto lietuvių. Nes iki šiol nieko nepažįsta, kas irgi ten įstojo. Gaila, kad klasiokui nepasisekė, vis drąsiau būtų dviese. Nors jis tai problemos nemato, net į tą susirinkimą nenorėjo eiti :rolleyes:

Jau paskaičiau taisykles. Gali apgyvendint viešbuty ar kur kitur, tik tektų susimokėt. Kaip ir savo noru važiuotumėm, tai nėr ko skųstis, tik reik viską išsiaiškinti.

Atsakyti

Limit, primink, ką ir kur taviškis pasirinko studijuoti? Jie žada ne nuotolinį mokymą? Nes LT tai šen, tai ten girdžiu, kad iškart nuotolinis studentams. Gal ne pirmakursiams  :hmm:

Mano bernui nuotolinis, tai gerai - kelios minutės įžanginės pamokos ir toliau - trali vali :). Aišku, paskui bus rimčiau, bet kokiems intravertams, tai vsiai geras mokymosi metodas.

Pasivažinėjau iki futbolo treniruotės, tada pasivaikščiojau iki Batų kalno, ryt į kitos mokyklos futbolo treniruotę :). Reikia vyrukui apsispręsti, kur arčiau ir kur geriau patiks.

Atsakyti

Warwick, computer science. Žada kombinuotą. Tai vis tiek reik vietoj sėdėt. Va šitas ir biškį nervina € pavidalu :rolleyes: 

Atsakyti

Mano lėtoji pana pasirodo VGTU, o ne VU :D . Jaučiuosi pensininkė, net nežinau, kur vaikai mokosi :D 

Tai info labai mažai gauna, GMC, VU tikrai nenuotolinis, bent jau kol kas. Nors galėtų, nes studentei visai patiko ir tiko. Bet matyt per daug laboratorinių.

Kažkaip neturiu ką įdomaus papasakot. Kažkokie eiliniai reikalai.

Ai, nusipirkau viržių, man jie tokie gražūs.

Ir galvoju gal dar rizikuot braškių pasodint? Žiema pasislinkus, lyg ir išgyventų. Kaži dar daigų galima rast? Ir kur ieškot :D​ 

Atsakyti

Daigų pilnas FB :D kaip tik dabar pardavinėja. Bet kas tiksliai gerų daigų ir veislių turi, tai nežinau. 

Atsakyti

Katuk, pas mane daigų yr :) 

Pratybos 62 eur :B kai pagalvoji, tai kosmosas... Tai čia mano vienam vaikui. Nemokamas mokslas vadinasi :B​ 

Atsakyti

Dar pagalbos! :D 

Gal kuri turit Binkio Atžalyną? Nei viena biblioteka neturi. Iki antradienio perskaityt reik. 
Gal reiks spektaklį pažiūrėt, jei nerasim. 

Atsakyti

O mano dublis pasiekė liemenės stadiją  :rolleyes: Liko rankovės, kaklo apmezgimas jau yra  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Binkio Atžalyno aš visą vasarą laukiu :). Net nežiūrėjau, gal kur pdf yra galimybė paskaityti?

Mano trečiokei su užsienio kalba 75 eur pratybos  :B . Bet šitoj mokykloj jų visada daugiau, negu kur kitur, kiek girdžiu. Dičkiam nežinau, bet jau pernai nebuvo daug, tai ir šiemet tikrai neturėtų tiek sukainuoti.

Atgaivinom nuotoliniam mokymuisi mano seną darbinį laptopą - išvalė, perrašė, ką reikia, visai dar tiks. Nes kai visos pamokos nuotoliu, planšetės biškį neužtenka.

Meninykei šiandien 10 pamokų buvo  :B . Matematikos mokytoja liepė klasėj su kauke sėdėt, nes, tipo, "prieš jus jau 5 klasės buvo".... Pradinėj be pirštinių į biblioteką negali vaikas užeit  :B . Iš didelio rašto jau iš krašto išeina - paprastose bibliotekose pirštinių niekada dar niekas nepareikalavo.

Atsakyti

Įtariu, kad mokytoja jau link pensijos ir bijo dėl savo sveikatos. Man tik įdomu, ką ji darytų jei kuriam vaikui sustreikuotų širdis dėl oro nepakankamumo sėdint per pamoką su kauke?

Greičiau ši paranoja ir psichozė baigtųsi!

Atsakyti

Pas mumi bardakas - vaikio lovą ir stalą atvežė o sustatyt nėr nei laiko nei sveikatos. Lovos rėmą sudėjom, vyrs rankas iki kraujų apsidaužė.

Mezgimo frontas- pradėjau avantiūrinį sarafaną vakar. Ir dar gavau siūlų šiandien. Pūkuotas storas šniūriukas iš jako merino ir poliamido biškelio

https://www.woolyyar...l-20-polyamide/

Atsakyti