Laba diena,
Bulves kas ir man patinka, jei oras geras. Ypač, kai dabar tik surinkt tenka. Nes yra tekę kast ir lyjant už kaklo, tai nelabai jau malonu 
Ir labai faina, kai talka didelė, tada laikas greit praeina.
Bet dabar irgi nebesodina daug bulvių, tai neverta buvo net važiuot į pagalbą, patys kaime susitvarkė.
Grybaut nemoku, bet va šiemet noriu
Nelabai randu aš grybų, bet bent jau pavaikščiot miške irgi neprošal 
Va vyras, tai grybautojas iki kaulų smegenų, o sesė jo tai iš vis galėtų iš miško neišlįst. Sakuda jai širdį šiemet UK tupint. Imtų grybavimo atostogas. Kaip kad jos vyras ima žiemą žvejybos atostogas, jei tik ežerai užšąla čia pas mus.
Dar papsakosiu, kokius įdomius klausimus UK univesitetas pildant anketas užduoda - kokia jūsų lytis? Ir duota n pasirinkimų, kurių net girdėjus nebuvau
Ar esate tokios pačios lyties, kaip gimėte? Dar kažkas buvo, bet jau nebepamenu.
Vakar perskaičiau apie Ingriduskos pirštus, tai mano vyras prieš savaitę su tuo peiliuku, kur nulaužiami (mes maketams juos naudodavom) nusipjovė piršto galą. Tai teko irgi kelias siūles susiūt. Lyg viskas gyja gerai. Ten gi labai jautrios vietos.
Kapseikai tai neturiu ką patart, bet gal prieš 5 metus analogiškoj praktiškai situacijoj buvau. Ten viskas buvo paaiškėję, kai meilužė vaiko susilaukė. O jų bendra dukra, tai gal mėnesiui žado neteko tiesiogine prasme, nekalbėjo vaikas visai. Psichologės pagalba mergaitė iki šiol naudojasi. Draugė gal tik va šią vasarą jau buvo atsigavusi visiškai.
O šeima kaimynystėj irgi ta idealioji atrodė.