Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Žuviuk, parodyk, ką sukūrei :) 

Katuk, aha didysis ligonis. Vieną organą praradęs :D 

Atsakyti

Sveikos,

Bulviakasis buvo sėkmingas, greitas ir nelabai skausmingas. Net vaikams patiko :). Greit baigėm didelėj chebroj.

Qqute, su gimtadieniu! Gražių tau ateinančių metų!

Limit, kaip suprantu, smagiai pagrybavot. Tiek raudonviršių vienoj vietoj nesu mačiusi. 

Mes 2 beveik pilnus trilitrius jau džiovintų baravykų prikišom. Dar gal šiandien kokį rasiu. Nors po vyro brolio bus sunku :).

Prisivežiau obuolių iš kaimo, dabar iš jų jų reiks traškučių prisidžiovint. 

Atsakyti

Labas,

Grybautojos nerealios. :super:

Aš tai šiandien išėjau pasivaikščiot ir užėjau  į pakeliui pasitaikiusią Humaną. O ten viskas po 1,5 euro. Tai taip 3 sukneles ir prisigrybavau. Nors rūbų turiu užtektinai. Na vienos kaip ir reikėjo...

Atsakyti

Žuviuk, parodyk, ką sukūrei :)

Katuk, aha didysis ligonis. Vieną organą praradęs :D

Nejaugi tulžis? 

Tiek daug žmonių su juo išsiskyrusių...

Kerpena geriausiai pagrybavo :D už tokią kainą galima ir negailėt, kojinių kažin ar rastum už tiek nusipirkt...

Atsakyti

Katuk, aha tulžis;)

Atsakyti

Aš su tulžim jau tuoj 20 metų nutraukus santykius😂😂😂

Labuks

Deginuosi, maudausi iskelus nyksti, nes zaizda tokia be graziausia.

Noriu Humanos, noriu shopingo

Atsakyti

O man vis dar nieko nereikia :D kai reik išeit, renkuos renkuos, kuo čia pasirengus, ir vistiek išeinu taip pat kaip vakar ar užvakar :D 

nors... gal kokių naujų kedų reiktų... ai,.vistiek tokių dar nepasiuvo :D išsitraukiu senuosius ir kiekvieną kart pasidžiaugiu, kaip sėkmingai pernai juos papirkau.ir su giliu liūdesiu suprantu, kad netoli jų dienų galas....

Atsakyti

Liniuka - kambarėlin įkėliau kanus :)

vakar mezgiau  :angel2: ir filma žiūrėjau su Skarlet Johanson apie santuoką. Mezgimo dalis buvo smagesnė nei filmas :)

Atsakyti

Sveikos. Qqte, nors ir pavėluotai, betttt su gimtadieniu!!!

Zuviuko kalnai gražiai susirode.

Į grybų tema, planavau vyrą išsiųsti šiandien pagrybaut, ale nuo vakarykščio darbo taip kelį anam skauda, kad vos pavaiksto, o vaistinėse ortopediniu prekių nebėra, buc itvara nupirkus. Tai teks apsieiti. Gal kitas savaitgalis dar bus grybingas.

Atsakyti

Ingriduska, o Kijeve nėra kažko panašaus į Humaną?

Atsakyti

Ingriduska, o Kijeve nėra kažko panašaus į Humaną?

Kažin ar jos prabangiam Paryžiaus kvartale yr, reiktų gal kur pavažiuot :D 

Karaliaučiuje yra Gausa. Aha, taip ir vadinas ir logotipas toks, tai turbūt ta pati kaip LT. Bet kainos tai ne tokios ir mažos.O šiaip labiau populiarios išparduotuvės čia. Visokių brendų senos kolekcijos :D nu tokios senokos tikrai. Nors esu radusi pvz Esprito džinsus gerutukus už 10 eurų. Čia viena tokia, visos RF mastu, Familly vadinas. O visos kitis tai kąžinau, dar ne vintažas, bet jau ir ne šių laikų. Ai, ir dažniausia už svorį kainos, kurios kas savaitė mažėja iki naujo papildymo.

Atsakyti

Sudorojom grybus... Miškas vis dar pilnas jų. Ir vyro brolis pintinės, puodus, bliūdus prisipildęs, ir kartu išėjom, dar gausiai radom, paskui išsiskyrė, jis mano pintinę namo nunešę, o aš kad atradau vietelių, dar nemažą maišą prisirinkai, vos nepaklydau. Ir dar liko... Šįkart su kaimyne dalinasi. 

Atsakyti