Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Vyras parvažiavo pas savo tėvus, nes veža šiandien tėvą pas gydytoją. Tai sakė tėvai irgi prisigrybavę.  Sesuo vakar irgi atsiuntė nuotrauką su pilnu stalu grybų. Jaučiuosi, kaip kokia atsilikėlė, kad negrybauju. vakar net  Skanovės baravykų užtepėlės ant cukinijų kugelio užsidėjau, kad jau visai be grybų nebūčiau :hihihi:

Labas rytas

Atsakyti

labas rytas :) oj tie grybai

man mama įdėjo baravykų

pasikepiau vakarienei...ir pusę nakties prasikankinau nuo pilvo skausmo...ech..

Atsakyti

Kašmyrinis, nugara išsiuvinėta  :blink:  :blink: Parduoda už apie 850 eur. Kaip tokiam kiekiui darbo kaina adekvati. Bet ar rezultatas vertas to mazochizmo? 

Priedas  Screenshot_20200914_075919.jpg   363,58KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labryt, 

Na, man labai gražu vienspalvis būtų :). Čia panašiai buvo, kai buto ieškojom pirkti. Vienas buvo toks neblogas, Baltupiuose, su gražiu vaizdu pro langus. Šeimininkai kelia kainą girdami, kokios "kietos" jų lubos - medinės ir dar vietom su veidrodžiais. O mes galvojam, kiek kainuos viską nukrapštyti... Nepasiryžom tai kančiai.

Qqute - tau visada taip nuo grybų? Brolienė kelis kartus naktį su greitąja lėkus - ir nuo grybų, ir nuo miško uogų... Dar galėjo valgyti voveruškos ir pievagrybius, o dabar sakė, kad nebegali ir tų :(. Kažkoks ūminis skrandžio uždegimas ištinka, sakė, atrodo, kad jau miršti....

Kaip tavo Megztukas, tuoj pasirodysi?

Tiesa, Kerpenos kojinės neeilinės! Nors siūlas tikrai efektą gadina... 

Atsakyti

Pas mus darbe per savaitgalį  atsirado daug didžiųjų musių. Neįsivaizduojam iš kur ir kaip. Niekada nėra buvę, penktadienį nebuvo, langai visi uždaryti, o šiandien atėjom  ir skraido tokios  riebios didelės, ne tos eilinės. Visos apžiūrėjom šiukšlių dėžes, bet nieko sugedę nėra, nei kvapo kažkokio blogo nesijaučia.

Atsakyti

Gal pelė kur padvėsus😀 

Aš iš pavydo dėl tų grybų, nusipirkau turgelyje :rolleyes:  baltų grybų. Taip rusai baravykus vadina. Labai skani vakarienė buvo. Kibiriukas 4 eurai. 

Apie kašmyrus siuvinėtus. Matyt bet kuriai prekei atsiranda savas pirkėjas. Aš tai bent jau nugarą tada megzčiau iš merino :D  nes vistiek visą kašmyrą užslepi.na ir paveikslo temą keisčiau, nes nieko ten nesimato ir nėr vau efekto.

Mano mezgimo fronte baigta viena rankovė. Tikėjaus greičiau, bet mažai iš tikro mezgu. Daugiau spalvinu savo numeriukus.

Naujo projekto dar nesugalvojau :B​ 

Atsakyti

Oj, atsidarau FB.. seku tokią žymią moteriškę :D jumoristę. Istorijos fun, rašymo stiliukas irgi.

tAi va,auksinė mintis:

Dabar jei negrybauji, tai tampi tautos išdaviku. Arba tinginiu. 

Ji tai su klaustukais rašė

Ir papasakojo eilinę grybavimo istoriją iš senų laikų. Nu bet linksma.

Atsakyti

Labas rytas,

Aš vis dar savo grybais negaliu atsivalgyt, tai ir pusryčiams pasikelpiau. O didysis vaikas šnd grybų pyragą keps :) Gal turit kuri išbandytų receptų. Savo 100 metų nebuvau kepus ir neberandu recepto, buvau išsirašius iš prieš 30 metų leisto žurnaliuko. Buvo tokie  pirmieji spalvoti - apie maisto gaminimą, rankdarbius.

Kolekcionavau namie pas tėvus, bet mama prašlavė į konteinerį visus :D

Megztukas įsivaizduojant darbo mastą, tai  įspūdingas.

Man, jaučiu, akys pradėjo keistis :rolleyes:  Nebematau su akiiais iš arti. Šiandien vaikas atnešė delną parodyt, kad kažkas ten yra nu ir s uakiniais nesugebėjau įžiūrėt, teko nusiimt, kad pašiną pamatyt :rolleyes:

Reiks eit tikrintis ir greičiausia, naujus akinius gamint. Gal kokį okulistą žinot, kur privačiai ir greit galima. Savo didžiajam ieškau. Aš tai gal ilguoju ūdu per polikliniką bandysiu.

Atsakyti

Gal pelė kur padvėsus😀 

Nu kad  ne. Pas mus būdavo, kad kai nuodija įstaiga, tai kažkur už sienų padvesia, tai kurį laiką baisi smarvė jaučiasi, bet net tada musių nebuvo, o dabar jokio kvapo nesijaučia.

Atsakyti

Restar ne visada bet kartais būna, nu ypač nuo šviežių baravykų, nuo džiovintų nieko

va irgi kažkas panašaus į kokį uždegimą tik man ne skrandis o kažkur apie bambą, žarnynas gal

ir dabar kaip suspardytas žarnynas

nu bet pati kalta taigi, ramunėlių prisisriaubiau, gyvensiu

pievagrybiai, voveruškos, rudmėsės žaliuokės nesukelia jokios reakcijos :)

megztukas, tas kur storas pūkuotas?tikiuosi bus šią savaitę, liko mažas atnaros kraštukas, rankovės ir kišenės

dar visai diržą norėčiau nusimegzt, tik bijau kad jau kišenėms siūlų galiu pritrūkt, angliškas raštas plačioj atnaro daug ryja

Atsakyti

Aš nemezgu visai... Yra tik kokia dovaninė kojinė pradėta. Auliukas kažkur mėtosi, bet gal dar vasarą pradėtas :). Realiai, tai ir nežinau, kur megzt, nes ant kėdės prie stalo, tai mažai malonumo, o ant sofos - pernelyg kenčia nugara :(.

Dar biškį liko konservavimo (taip, bruknių galiukas  :B, žalių pomidorų ir citrinų džemas, pomidorai savo sultyse) . Ir dar noriu šią savaitę grybaut nuvaryt iki sodo vėl  :B . Aš niekaip negaliu suprasti, kad vyras mieliau renkasi darbus sode, o ne išlėkt į mišką. Aišku, man tobula - vaikai nenorėjo važiuoti, buvo jiems duotas ilgas darbų sąrašas - grįžom ir radom namie viską padarytą. Vyras liko sode tvarkytis, o man beliko gastroliuot po miškus :). Supratau, kad man tai: 1) didelė aistra ieškoti ir rasti;  2) patenkinamas vienatvės poreikis. Realiai, tai vienintelė galimybė pabūti vienai. Net su vyro broliu, kurio aistra dar didesnė, visai nieko, kad pintinę paneša ir savo vietas parodo, bet vis tiek pats didžiausias malonumas nutiko, kai išsiskyrėm :). Tada nereikia dairytis, kad nepasimestume, o galiu mintyti savo mintis. Grybavimas apskritai duoda man labai daug pamokų apie gyvenimą. O vyrui, pasirodo, labiau patinka valgyti :). Nors kai grybaudavom kartu, tai atrodė, kad patinka. Bet sakė, kad euforijos nejaučia. O aš jaučiu :).

Atsakyti

Kerpena, o negali būti taip, kad kai atšalo, musės užmigo kur sulindę, o savaitaglį saulė pašildė ir išlindo visos :D

Pas mus kaime taip būdavo, kai atvažiavę nešildomam gale pakurdavom pečių. Tuoj musių spiečius atšilęs susirinkdavo :D Nu ne spiečius, bet keletas tai tikrai :)

Atsakyti