Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu kad  ne. Pas mus būdavo, kad kai nuodija įstaiga, tai kažkur už sienų padvesia, tai kurį laiką baisi smarvė jaučiasi, bet net tada musių nebuvo, o dabar jokio kvapo nesijaučia.

Musėms išsiristi vietoj reikia laiko. T.y. buvo musė prieš kokį mėnesį. pridėjo kiaušinių.lervos kažkiek pasiraitė kur nors nematomai. Iš lervų vėl musės išsirito. Nu gal mėnesio ir nereik, užtektų poros savaičių, nežinau kiek ten trunka tos stadijos.

Atsakyti

Ai dar va ką atsiminiau. Miške buvo labai daug bruknių lapų, bet nei vienos bruknės. Jau baigėsi jos? :hmm:

Kelias mėlynes tik radau.

Atsakyti

Reiks eit tikrintis ir greičiausia, naujus akinius gamint. Gal kokį okulistą žinot, kur privačiai ir greit galima. Savo didžiajam ieškau. Aš tai gal ilguoju ūdu per polikliniką bandysiu.

Suaugusius praktiškai bet kuri optika priima :rolleyes: tik prašyt reikia gydytojo konsultacijos :D su vaikais kebliau, bet irgi įmanoma. Ir kainos iš anksto klaust, nes smarkiai (kartais) gali skirtis. Kai kur jei užsakinėji akinius, konsultacija nemokama :rolleyes:

Atsakyti

Smalsute, ar tavo vilkiukas perėjo į skautus?

Gal ir jūs buvot sekmadienį Juanituose? Ir iš vis :D ar jūs iš Vilniaus? Kažkaip supratau, kad nebuvau užfiksavus, iš kur :D

Atsakyti

Bruknės tikrai nesibaigė. Tiesiog gal ne visur jos užderėjo. Ten, kur buvom, tai ir mėlynių dar pilna buvo ir visai tvirtų.

Limit, su šeimos gydytojo siuntimu okulistui gali varyti daug kur nemokamai konsultacijai, t.y., pvz. pasirinkti, kur greičiau. Man patinka (ir očkarikė Gadget labai rekomenduoja :) ir Kerpenos vyrą sutikau) Universiteto optika. Antakalnio g jie turi ir gydytoją (ten gali būti ilgesnė eilė, bet reikia skambinti), Universiteto g. yra (čia metų senumo žinios) puiki optometristė.

Dar siūlau čia https://seimos-kortele.lt/paieska/ įvesti "optika" ir pamatysi, kad yra neblogų nuoladų su Šeimos kortele (jeigu tokią turi):).

Atsakyti

Suaugusius praktiškai bet kuri optika priima :rolleyes: tik prašyt reikia gydytojo konsultacijos :D su vaikais kebliau, bet irgi įmanoma. Ir kainos iš anksto klaust, nes smarkiai (kartais) gali skirtis. Kai kur jei užsakinėji akinius, konsultacija nemokama :rolleyes:

Tai kad jos vaikas  didysis gal visai nebe vaikas :D bet vistiek poliklinikose rimčiau pažiūri gal.

Atsakyti

Tai kad jos vaikas  didysis gal visai nebe vaikas :D bet vistiek poliklinikose rimčiau pažiūri gal.

Aha rimčiau :B užtrunka 15 min maksimum  :unsure: mano mamą Fielmanne pratikrino 45 min, o dabar kitur vaiką tikrino ir liepė po savaitės dar kartą pasirodyt - labai jau akelioriai pagerinti pas jį  :D ir šiaip persona labai nerami  :oh: Bet kaip sakoma, jūsų teisė rinktis  :D 

Atsakyti

Na, aš pati buvau pas okulistą poliklinikoj tik kai reikėjo dėl vaistų vartojimo ten kažką sužiūrėt. O dėl akinių tai ėjau iškart į Fielmaną. Tai tikrai tikrino ilgai ir kruopščiai, lyg net ir lašino plečiančius. Ir receptą jie parašo. Kadangi vietoj iš kart akinius užsakinėjau-patikrinimas nemokamas.

Atsakyti

Sveikos,

Limit man Oze Fielmane patiko  :B 

Atsakyti

Sveikos,

Limit man Oze Fielmane patiko  :B

Žinok ir Akropolyje gera gydytoja. 

Tik reik registruotis, nėra taip kad iškart priims. 

Atsakyti

Žinok ir Akropolyje gera gydytoja. 

Tik reik registruotis, nėra taip kad iškart priims. 

Iškart tai tik maximoj kefyro gali gaut, o visur kitur reik registruotis :D klausimas po kiek laiko priims - ryt ar po savaitės :rolleyes:

Atsakyti

va kaip tik apie akinius su kolegais kalbėjom tai sakė poliklinikoj net nerekomenduoja pvz recepto eit, nes jei ateini į optiką su poliklinikos receptu ir akiniai netiks tai ne jų bėdos, garantija negalios vistiek, o jei jie patys parašo tai tada ir garantija ir viskas veikia

Atsakyti