Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katukai, sėdžiu namie ir dirbu :D

Pajūrys buvo - savaitgalio poilsis.  Grįžinėdama nusukau pro Krįžkalnį link Panemunės pilies, bet ten miškai nevaikščiojami arba nebuvo kaip stabdyt mašinų sraute važiuojant, kai nežinau apylinkių ir įsukimų iš anksto. Plius, Emilis labai norėjo namo, o ne grybaut. Bet grįžus dar vyrą pakalbinau iki Kulautuvos (vaikystės kaimo) pavažiuot. O ten, aišku, vietinių viskas išrinkta, bet porą baravykų radau. 

Atsakyti

Universiteto klinikoje (Antakalnio) baisiai nereali ta moteriškė, kuri viską parenka pagal jau išrašytą receptą. Ir pataria, ir smagu su ja, ir tikrai nesiūlo kuo brangiau, labai labai adekvatu viskas. Aišku, mano patirtis tik dveji akiniai, ir antri tik dėl to, kad pirmus pernai per Barselonos kelionę pamečiau kažkur oro uoste besiblaškydama atidarytu užtrauktuku :).

Vokietija atsidarė, laikau čiūrikus dėl mašinos  :B .

Atsakyti

Mes kai šeštadienio ryte apie 6:30 pasukom iš Vilniaus link Druskininkų, tai automobilių srautas jau nenutrūkstamas buvo. Vyro darbovietė tuo keliu važiuojant, tai sakė dar niekad nematė tokio srauto tokiu laiku :D Visi baravykų link Dzūkijos turbūt varė :D

O ir tie miškeliai, kur jau šalia, tai kai  tik įvažiavimas, taip 2-3 auto jau stovi :D

Kulautuva - mano vaikystės stovyklų vieta :wub:  Geriausi prisiminimai :wub:  Ir Kačerginė dar :wub:

Atsakyti

Oj Restar-ir aš palaikysiu :super: 

Aš su progresiniais. Nepasakysiu, kokia čia technologija, nauja ar sena :rolleyes:  beveik metai laiko. Diskomforto nepasakyčiau kad buvo, gal tiesiog žinojau, kas būna su jais, paaiškino ta pati Fielmano gydytoja. Kad nedaryt staigaus perėjimo, t.y. staigių judesių, kad jie neskirti nešioti nuolat, su jais tik sėdėt ramiai, kai skaitai ar dirbi ir akims pakelt :D 

o kadangi aš prie galvos sukimosi jau įpratusi :D  tai man viskas gerai. Mezgant pvs ir žiūrint teliką. Akys žemyn-matai, aukštyn-irgi matai. Nereikia pro akinių viršų spoksot.

Bet čia matyt labai individualiai viskas. O diskomforto nereikia kentėti. Kaip man aiškino viena gydytoja-jeigu regresas labai staigus, tai tad reik ieškot problemų, nes šiaip regėjimas taip greit neblogėja, nu tas eilinis-senatvinis :D​ 

Atsakyti

būtent...

kokie 5 metai, kaip pradėjau nematyti iš arti, regis tiek pat ir nematau..

Kadangi akinius nešioju nuolat, būtent dėl to tų prograsinių ir nenorėjau...O dvejų irgi nenoriu :)

Atsakyti

būtent...

kokie 5 metai, kaip pradėjau nematyti iš arti, regis tiek pat ir nematau..

Kadangi akinius nešioju nuolat, būtent dėl to tų prograsinių ir nenorėjau...O dvejų irgi nenoriu :)

Tada tau reikia tiesiog lupos :D​ 

Atsakyti

va, ir sakau, reikia :)

Atsakyti

Oi, nežinau nieko apie akinius, mano kažkokie gal dviejų židinių, jeigu ko nesupainiojau :). Žodžiu, kad megzt ir serialus žiūrėt, ir prie kompo dirbt tiktų. Labai išsiaiškino apie mano užsiėmimus ir hobius ir pritaikė :). Tipo, ankstesni kitokie buvo, man jie visai tiko ir patiko, bet šitie, atseit, dar geriau turi tikti. Nu, realiai, aš su jais ir vaikščioti galiu, kai tingiu nusiimti, tai visai netrukdo :).

Mes kai link Alytaus važiavom ~ 10 val, tai jau ne po 2-3 mašinas kiekvienam įvažiavime stovėjo :D, o daugiau. ir ciūgais mašinos traukė, neįmanoma nieko aplenkt buvo... Bet nesuprantu, ko į tą Dzūkiją trenktis, kai pilna visko šalia VIlniaus.

Atsakyti

Tai pas tave Restar irgi progresiniai. 

Aš su jais irgi vaikštau, paskutiniu metu netgi daug, bet tik po namus. Ir klausimas, ar tikrai nuo akinių lengvai svaigtelnu karts nuo karto :D  bet vairuot pvz tai būt sunkoka

Anytai tarkim sunkiai sekasi su progresiniais. Nors gal ji išvis ne sau akinius rinkosi  :D  jai sunku buvo nusakyt, mato geriau ar blogiau su tom ar kitom dioptrijom. Ir vis siūlė, kad aš  padėčiau nustatyt :oh:​ vargas ta senatvė...

Atsakyti

Gal pasakojau :ax:  Atsimenu kai pasidariau pirmus akinius, daugiau darbuo su kompu. Megzt tamsius buvo gerai, o prie kompo darbe užsidėdavau retai, kai akys pavarkdavo. Bet niekaip nepripratau, negera būdavo. Užsisedu, nusiimu. Nuėjau į polikliniką pas akių gyd.  aišku išrašė stipresnius  :oh:  Tada Oze nuėjau į Filmann, pasikalbėjau su gyd., patikrino akis, sutapo viskas su pirmu receptų. Papasakojau apie problemą, pasiūlė pabandyti ekraną pora cm į plriekį arba atgal pastumti, tai dar 3metus su tais pačiais prabūvau kol sulaužiau  :oh: Pasidariau naujus pagal senus, bet nepriprantu  :hmm: 

Atsakyti

Neminėjo man to termino, Katuk, tik apie  2 židinius, bet nesiginčysiu, nežinau. Teliką žiūrėt ne pats gerumas, nors galiu, tik kompą už metro pasistatytą.

Tobulas desertas: bananas, traškus riešutų sviestas ir ant viršaus bruknių uogienės šlakelis  :wub: .

Ingridushka - tai ar kas susiuvo pirštą?

Atsakyti

Gal esu pasakojus apie kiečiausią mano sutiktą okulistę, kai visus kolektyviai tikrino medicininei darbo pažymai :D Qqtė žino :D Pasigyrė, kad mokėsi Maskvoj ir gyvą Staliną matė :D Mane išvadino kiaule po ąžuolu, nes akių vokai užkritę ir raukšlių ant kaklo yra :) Jinai tokių metų geriau atrodė :D​   

Atsakyti