Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš turiu krikšto dukrą, sesės mergaitę.

Tai jai perka iš tų greitos mados pardžiu.

Sinsay gal vadinasi, Newjorkeriu visokių.

Vistiek nori vis naujų ir iśauga.

Atsakyti

Vestuvės už mėnesio - spalio 17 - kolegės, su kuria gerai sutariam. Tik maniškis nieko ten nepažinos. Nemažos, su visais mergvakariais, bernvakariais :D Jai antros (bet pirmos buvo tik susirašymas zakse), jam - pirmos, nors du vaikus iš ankstesnių santykių turi. Tai daro tikrai nekuklias, su nakvynėm, muzikantais, kubilais vestuves. Atitinkamai ir pasiruošt reikia - suknelės, makiažai, šukuosenos, manikiūrai, pedikiūrai. Išlaidų bus, bet kaip saviškiui sakau, - neaišku ar dar kas pakvies į vestuves. O čia vis plius minus bendraamžiai, tai turėtų būti smagu. Apie 40 žmonių. 

Dėl sesės, tai aš saviškiui sakau, tikiuosi, kad mūsų vaikai nustos kaltis ir pradės sutart, kai išeis atskirai gyvent, taip kaip aš su sese :D Nes kartu nemokėjom gyvent, netilpdavom, nepasidalindavom, amžini ginčai. O dabar- viskas gerai.

Atsakyti

Niuma ir man su sese tas pats :) kiek pas jus skirtumas?

Atsakyti

Restar, o tas pats Takko arba Lindex? Ten apatinių normalios kainos, aš sau pasižiūriu, bet mačiau ir  storesnių trikotažinių visokių. Takko saviškiam striukes perku. Iš tikro, tai viską ten perku. Ypač, kai gaunu tas procentines nuolaidas- kuponus. 

Atsakyti

2,5 metų (kaip tarp Viliaus ir Gyčio).

Atsakyti

a, pas mus šiek tiek daugiau-5 su trupučiu :)

Atsakyti

Nu matai, 13,5 metų, ūgis apie 170, jau Takko ir Lindexe, H&M kažkaip nelabai ką randa. Labiau Newyorkery, ale šiuo metu konkrečiai tai striukės rūpi. 

Lusi - dėkui už idėją, reiks pažiūrinėt. Man tik įdomu, ar tokias normalias užsegamas, ar a la sportinio tipo tos panelės labiau mėgsta. Nėriniuotų, seksualių gi nepirksi, ar būna kokių kuklių mergaitiškų. Man nauja patirtis :).

Atsakyti

Takko- iki 176 ūgis. Vilius 13,5 m. - 165 cm dabar. 

Aš tokias trikotažinės turėjau galvoje: tik neina jos konkrečiai įdėti, bet kur susegama. Jų būna ir vien pilkų.

https://www.takko.com/lt-lt/mergait%C4%97ms/mergait%C4%97ms-134-176/apatiniai/ 

Atsakyti

Liemenėlių tas pats HM gal turi. 

O kokias mėgsta tai tik pati paaugliukė ir žino :D 

Aš saviškėms pirmąsias gal Lindexe pirkau :hmm: yra ten tokių tikrai dar vaikiškų. O dabar irgi bėda, bo nes tie pumpurėliai nelabai ir užaugo, o gražių ir mažų sunkiau rasti. Siunčiasi iš Reservedo mačiau, rado ir Yosho.

Striukių siūlau irgi Reservede pažiūrėt,  tikrai ten koks XS puikiai.jau tiktų tavo aukštaūgei, tuo labiau, kad šiais laikais plačios ir didokos madoje. Stradivarius irgi nemažai būna. Pqaugliams tikrai neverta kažko patvaraus ieškot, bo nes kitais metais norės naujos mados. Dar Bershka mėgstama paauglių..Mango ir Zara palikčiau biškį vėliau, po keletos metelių.

Atsakyti

O aš ... o aš radau Lietuvoj mišką BE GRYBŲ :blink: kaži dar kam nors taip pasisekė :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 16 rugsėjo 2020 - 11:17

O aš turiu stiklainiuką marinuotų grybų be jokio miško :D 

Atsakyti

O man nereikia grybų nei su mišku, nei be jo.  :D​ 

Atsakyti