Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Rabas rytas :)

Restar sveikinimai :wub:

Mums irgi šiemet 20 bus :) nors ir be uogienių :) .

Vakar baigiau kailinius savo, jaučiu džius kol prisnigs. Ta proga rusiškų jutubų prisižiūrėjus pati sau žaidimą susigalvojau: kadangi pradėtukų prisikaupė, kai kurie paskui nebaigtukais virsta. Paskiriu kažkokį skaičiuką vieną iš 6 kiekvienam mezginiui (nes apie tiek pradėtukų) ir metu kauliuką. Koks skaičiukas iškris tą mezginį tą dieną ir megsiu :) gal pajudės užsistovėję...

Atsakyti

Restar-linkiu.kad dar kokia 20 (maždaug :D) tas uogienes kartu virtumėt ir kad neatsibostų. O kūno ir kraujo gaminiai  :D  tas uogienes šaukštais kabintų ar bent pagarbiai į lentyną pasidėtų. Žodžiu-šeimyninės laimės jums!

Qqte, primink iš ko mezgei? Ko jis taip ilgai džius? Neprasukai padžiovinimui? Kaip trn jūsų krašte orai, pas mus tai +25 šiandien.

Man tai tik medvilnės ilgai džiūsta.

Aš irgi apie kardiganą sekantį galvoju. Nors ir suprantu, kad turbūt tik po namus nešiosiu :D turiu tokių kažkokių storulių pasipūtusių siūlų iš Black rabbit dar aną rudenį pirktų. Spalva ne visai mano, labiau dukroms pirkau, ale jos išbrokijo, tai teks nešiot pačiai :D​ 

Atsakyti

katuk mezgiau iš jako-merino ir sintetikos šniūriuko tokio, bet storas labai gavos :)

prasukt nedrįsau kad nesusiveltų, neišsitampytų ir t,t.

Atsakyti

Vakar nusivežiau pas sese suknutę, kurią pirkau į vestuves pasitart, ar teisingai galvoju dėl pataisymo- priderinimo prie mano figūros. Prie kurios mezguosi tą šverkiuką. Kiap ir viskas taip, patvirtino. Ir davė dar pasimatuot tokią ilgesnę, blauzdas dengiančią suknelę.... Tai ją ir parsivežiau :D Turbūt su ja ir puošiuosi.

Bijau, kad švarkiuko mezgimas sustos. Nors šiaip, ir prie džinsų jis labai tiks į darbą. Reikia užbaigti.

Atsakyti

Labutis,

Restar kaip gražu ir romantišk virti uogienes kartu😍

Linkiu gražiai taip ir toliau,,papildant viens kitą,,palaikant, duodant erdvės.

Mylėkit, branginkite, draugaukite.

Apkabinu

Qqčiuko žaidimėliai,,azartas pagaus, medi kauliukus po tris kart per vakarą😂😂😂

Šiandien mano ryto laidoje gamino sausainiukus.

Varškės tešla, varškė, cukrus, sviestas, kiaušai,,miltai ir kepimi milteliai.

Supjausto pagalvelem, deda uogienes persikų ar slyvų, užsuka kaip triubele nuo smaigalio kampo, kepa, iškeptus barsto cukraus pudra ir ragauja. Sako ochoooo, kaip skanu😋

Vaikštynės vyko ir vakar, apėjom dar vieną kamputį, dar pažiūrėjom kitokio rajono gabaliuką.

Sustojom aviečių nusipirkt pas babutę ir grįžom.

Gražiai nusileido saulė,,buvo šilta.

Šis rytas jau karśtas.

Vėl bus turgelis ūkininkų, eisiu rieśutų ir to įrankio jiems atidaryti. Parodysiu kaip atrodo pirštas kai tai dariau peiliu.

Pietum salotos kaip vakar.

Gabalais pomidoras, agurkas, raudonas svogūnas, druska, pipirai ir alyvuogių alijaus dosniai. Dar tofu apkeptas.

Bus gardu.

Desertui turiu pyrago su ta uogiene abrikosų ir avietėm valgysiu.

Vyrui troškinau putpeles.

Čia jos stebėtinai pigios už evnt sumokėjom gal 4 eur.

Atsakyti

Restar, linkėjimai :4u: 

Man jaučiu reikia imtis kokio kito paralelinio mezginio, o tai tas angliškas raštas visai neįkvepia :B Gaunasi gražiai, bet procesas lėtas ir neįkvepiantis :B 

Anąkart mačiau MG tokius fainus žolytės siūlus. Ir internete modelį su tokiais dryželiais. Eisiu gal per pietus į MG.

Atsakyti

Vakar galvojau kad noriu kažkokio megztinio storo😂

Atsakyti

Liniuka o tu anglišką raštą mezgi su užmetimais ar į apatinę eilutę? Aš dabar kardiganu kai mezgiau į apatinę taip patiko, dar su užmetimais neišbandžius esu, bet noriu dabar 2 megztiniu anglišku raštu-susagstomo iš drops sky, ir per galvą velkamo iš kašmyro. Tik gal ne visai anglišku o tuo pusiau, nes bijau siūlų neužteks :)

Atsakyti

šiandien iškrito sarafanas iš rogutinio merino, apsidžiaugiau visai

Atsakyti

Į apatinę eilutę. Mezgu iš dvigubo siūlo tokio su pūkeliu šiek tiek, tai nelabai pataikau nežiūrėdama. O tas trukdo TV žiūrėjimui :D Nu ir šiaip lėčiau mezginys juda, kai mezgi eile žemiau :)​ 

Atsakyti

Niuma, kada vestuvės? Kas ženijasi? Jaučiu, faina turėti sesę  :wub: .

Dėl tos priežasties, kad galėčiau megzti nežiūrėdama, aš visada anglišką su užmetimu varau. Nu lėti tie mezginiai. bet jeigu visai palaidai megzti su kokia mohera, tai gana greitai. Mano mergiotė kažkur namie praganė tą savo baisiai mėgstamą megztuką. Viliuosi, kad atras, nors nežinom, kur jau ieškoti. ir šiaip jau jai reikia pradėti ką naujo, nelabai turi kuo apsirenkti, kai penktadienį be uniformos galima. O nenori panelė kiekvieną savaitę tuo pačiu....

Beje, klausimai panelių mamoms:

-kur dažniausiai apiperkat paaugliukes? dabar labai aktualu kokia rudeninė striukė, bet kokia netinka, nežinau, kur važiuot ieškot su ja....

-kokias liemenėles perkate paaugliukėms (ir kur?).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 16 rugsėjo 2020 - 10:31

ne paaugliukiu mama, bet ...  liemeneles vaikiskas mamos perka pas aleksiuka  :)  aisku, pagal ismatavimus ziuredamos :)  visokiu graziu braleciu maciau   yra ten  dygstantiems pumpureliams :)

Atsakyti