Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O aš ... o aš radau Lietuvoj mišką BE GRYBŲ :blink: kaži dar kam nors taip pasisekė :lol:

oi. Nite, tikrai tu ne vieniša šiuo klausimu   :D​ 

Atsakyti

O aš ... o aš radau Lietuvoj mišką BE GRYBŲ :blink: kaži dar kam nors taip pasisekė :lol:

Man :) sekmadienį.

Atsakyti

Pagal visus gamtos dėsnius tai gal truputuką pavėlavot :D  grybų ieškot.

na ir išvis klausimas, ko jūs į tą mišką ėjot :D​ 

Atsakyti

Pradžiuginot mane su tais miškais be grybų :) Vis lengviau ant dūšios :D 

Apatinius perku pagrinde Lindexe ir dar vieną fainą modelį esu aptikus vienoj apatinių pardėj šiaurės miestelio outlet, tik nepamenu pavadinimo. Tik perku jau ne paaugliškas :B Pas maniškę jau D dydis :huh2: O modeliai tai kaip ir pas mane T-Shirt.

Zara turi vaikiškų drabužių iki 170 ar net 176 cm. O šiaip HM, Tako, Reserved.

Nieko gero tam MG. Bet vis tiek papirkau dvejus siūlus mašininiam dideliam šalikui :B​ 

Atsakyti

Apatinius pati pirkau mergaitei HM

Visokiu radom.

Atsakyti

Mes Rusnei irgi kol kas HM pirkom.

Ir va dabar kaip tik vėl reikia, tai labai aktuali tema :D Nes liko tinkami tiktai sportiniai.

Liniuka, labai įdomu, kokią parduotuvę ten radai? Nes man aktualu. Vis tik su D nėr labai pasirinkimo, kad būtų patogūs. Kol kas patogiausius Triumph perku. Na iš tiesų niekur kitur ir nebeperku jau ilgas laikas :D Nes netinkamų ir kartą panešiotų pilnas stalčius..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 16 rugsėjo 2020 - 12:50

Tiksliai, gi Zara turi vaikų skyrių :oh:  bet matyt ten tikrai gan vaikiški, net jei ir ūgis didelis. Nes užeidavau iki kokių 10 metų, o po to jau nebe....

Atsakyti

Kol (.)(.) neturėjo, tai Zaros vaikų skyrius labai gelbėjo. Nes ūgis kaip suaugusios, bet formos vis dar vaikiškos, tai visokie įsiuvai, pečių plotis suaugėliškas netiko.

Atsakyti

Maniškių formos iki šiol ne visai suaugėliškos :D​ 

Atsakyti

Aš neturiu toj vietoj jokių D, tai man tobuliausi yra CK push up.

Tobuli iki smulkmenu, be jokių ten kvarbatkų ir gipiūrų.

Petku Miglėj. Nesudėvimi turiu du ir negaliu sunešioti.

Reiktų dsr juodo ir balto.

Didelių dydžių ten yra geri kitos,firmos.

Žinau tiksliai kad yra nes kolege su savo E ten pirkdavosi.

Sake forma laiko,,ne babytiški ir smagūs.

Atsakyti

Aš visai nebuvau miške per šitą grybų sezoną...

Turėjau slaptą viltį, kad vyras nors kiek iš tėvų parveš, bet neparvežė.

Pagalvojau, kad savo paaugliukei beveik nieko neperku, nei apatinių, nei kitų rūbų. labai daug gauna iš kelių šaltinių.

O kai vyresnioji priaugo (.)(.) reikalą, tai buvau pripirkus Utenos dėvėtų turguj tokių mažų, tais laikais tikrai buvo galima rast praktiškai naujų ar net visai naujų po litą ar 1,5 lito. 

Tiesa maniškės abi mėgsta tokius lygius be jokių ten nėrinių  liemenukus, kad truputį pakietinti būtų.  Ar paminkštinti, nežinau kaip teisingiau, nu kad nebūtų tik vienas plonas audinukas.

Atsakyti

Labas 🌷

šiandien tokia pusiau daužta po vakarykščio gimtadienio. 😊 pilis dar kieme, išsiveš tik vakare, tai Vaiva porą draugių parsivedė. 😁

Liemenukus perkat? 😉 Aušrai HM randame, o Vaivai Pepco pernai pirkau tokius  a la sportinius. 

Tiesa, kurią čia dieną apie skaitymo akinius kalbėjot, tai kaip tik praeitą penktadienį Lidle pirkau skaitymo akinius su LED šviesytėmis. 😎 už 4 pinigus 😉 ir jau išbandžiau - visą kelią iki sodybos tamsoje su jais puikiausiai galėjau megzti. 👍 Tikrai vertingas pirkinys gavosi 😀

Atsakyti