O aš ... o aš radau Lietuvoj mišką BE GRYBŲ
kaži dar kam nors taip pasisekė
oi. Nite, tikrai tu ne vieniša šiuo klausimu
Pradžiuginot mane su tais miškais be grybų
Vis lengviau ant dūšios
Apatinius perku pagrinde Lindexe ir dar vieną fainą modelį esu aptikus vienoj apatinių pardėj šiaurės miestelio outlet, tik nepamenu pavadinimo. Tik perku jau ne paaugliškas
Pas maniškę jau D dydis
O modeliai tai kaip ir pas mane T-Shirt.
Zara turi vaikiškų drabužių iki 170 ar net 176 cm. O šiaip HM, Tako, Reserved.
Nieko gero tam MG. Bet vis tiek papirkau dvejus siūlus mašininiam dideliam šalikui
Mes Rusnei irgi kol kas HM pirkom.
Ir va dabar kaip tik vėl reikia, tai labai aktuali tema
Nes liko tinkami tiktai sportiniai.
Liniuka, labai įdomu, kokią parduotuvę ten radai? Nes man aktualu. Vis tik su D nėr labai pasirinkimo, kad būtų patogūs. Kol kas patogiausius Triumph perku. Na iš tiesų niekur kitur ir nebeperku jau ilgas laikas
Nes netinkamų ir kartą panešiotų pilnas stalčius..
Aš neturiu toj vietoj jokių D, tai man tobuliausi yra CK push up.
Tobuli iki smulkmenu, be jokių ten kvarbatkų ir gipiūrų.
Petku Miglėj. Nesudėvimi turiu du ir negaliu sunešioti.
Reiktų dsr juodo ir balto.
Didelių dydžių ten yra geri kitos,firmos.
Žinau tiksliai kad yra nes kolege su savo E ten pirkdavosi.
Sake forma laiko,,ne babytiški ir smagūs.
Aš visai nebuvau miške per šitą grybų sezoną...
Turėjau slaptą viltį, kad vyras nors kiek iš tėvų parveš, bet neparvežė.
Pagalvojau, kad savo paaugliukei beveik nieko neperku, nei apatinių, nei kitų rūbų. labai daug gauna iš kelių šaltinių.
O kai vyresnioji priaugo (.)(.) reikalą, tai buvau pripirkus Utenos dėvėtų turguj tokių mažų, tais laikais tikrai buvo galima rast praktiškai naujų ar net visai naujų po litą ar 1,5 lito.
Tiesa maniškės abi mėgsta tokius lygius be jokių ten nėrinių liemenukus, kad truputį pakietinti būtų. Ar paminkštinti, nežinau kaip teisingiau, nu kad nebūtų tik vienas plonas audinukas.
Labas 🌷
šiandien tokia pusiau daužta po vakarykščio gimtadienio. 😊 pilis dar kieme, išsiveš tik vakare, tai Vaiva porą draugių parsivedė. 😁
Liemenukus perkat? 😉 Aušrai HM randame, o Vaivai Pepco pernai pirkau tokius a la sportinius.
Tiesa, kurią čia dieną apie skaitymo akinius kalbėjot, tai kaip tik praeitą penktadienį Lidle pirkau skaitymo akinius su LED šviesytėmis. 😎 už 4 pinigus 😉 ir jau išbandžiau - visą kelią iki sodybos tamsoje su jais puikiausiai galėjau megzti. 👍 Tikrai vertingas pirkinys gavosi 😀