Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Na pirmą kart turbūt ir neleidžia nieks vienam. Arba kursų reik ne 10 minučių. 

Video bus po kelių dienų, tada ir pažiūrėsim :D 

Po vieną šoka iš 800 m aukščio. Instruktažas gal 1,3 val. Šokant iš lėktuvo, iš karto išsiskleidžia parašiutas, tai per instruktažą išmokina nusileist teisingai ir surinkti parašiutą. Mano dukra šią vasarą šoko, tai dalyvavau procese. Juokiausi, kad mano neišsipildžiusias svajones ji pildo. Aš noriu iššokti, bet bijau.

Atsakyti

Jurgitak, skamba bauginančiai :blink: 

įtariu sveikatos draudimas tokiu atveju negalioja :hmm:​ 

Atsakyti

Ar labai kaimietiškai atrodo? Tas vaflinis raštas ir šiaip...

Priedas  Screenshot_20200920-120227_Pinterest.jpg   175,84KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  Screenshot_20200920-120339_Pinterest.jpg   235,29KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Katuk, man atrodo, kad tokie dabar kaip tik ant bangos... Nors ką aš išmanau.

Šįryt ėjau pasivaikščiot, bevei 9 km. Buvo nuostabus rytas. Medžiai dar žali, tarsi būtų rugpjūtis, o ne rugsėjis, tik vienur kitur rudens ženklai. Priedas  IMG_20200920_131917.jpg   952,42KB   0 Parsiųsta kartų   Priedas  IMG_20200920_131928.jpg   624,91KB   0 Parsiųsta kartų      Priedas  IMG_20200920_132024.jpg   1000,2KB   0 Parsiųsta kartų 

Priedas  IMG_20200920_132038.jpg   916,1KB   0 Parsiųsta kartų

Didžiąją kelio dalį nesutikau  nieko, išskyrus karves. Tik paskutinį km. per miestelį vieną kitą žmogų mačiau.

Priedas  IMG_20200920_131947.jpg   370,96KB   0 Parsiųsta kartų   Priedas  IMG_20200920_132004.jpg   363,21KB   0 Parsiųsta kartų  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 20 rugsėjo 2020 - 12:33

Beje, mano šešuras, nusižiūrėjęs nuo manęs, kai buvau per atostogas dabar važinėja rytais dviračiu. Netgi mano maršrutu. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 20 rugsėjo 2020 - 12:37

mano viena drauge nesekmingai parasiut nusileido pries  11 metu :(  stuburas  kasmet remontuojamas, gyvena skausmuose... vat sitas dalykas  gasdina labai ... o ta laisva kritima tai smagu  pajaust butu  ... GAL  :D

Galima ir be parašiuto.

Va taip:

https://www.youtube....rezzaTeresiukas

Arba taip:

Ir dar taip:

Bet geriausia, žinoma, šitaip:

:rolleyes:  :D  :wub:​ 

Dar šitaip pasisupt labai smagu:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 20 rugsėjo 2020 - 13:36

Bebaimė Terezza....

Man tai kai kurias vietas žiūrint net širdis stoja, kvapą užima, įsivaizduoju, kas vietoj būtų :D 

Norėtųsi to jausmo, kažkokios beprotybės, emocijų, nu bet reik ir drąsos, vien noro neužtenka :D​ 

Atsakyti

Mano dičkis preitais metais gavo dovanų šuolį parašiutu +filmavimą. Susirinko palaikymo komanda, piknikavome pievutėje kol jis ten buvo instruktuojamas. Labai bijojau. O jis svajoja apie naujus šuolius, sakė NEREALU. 

Taip nerealu. Fantastika. Aš net mokyklą susiradau, kurią baigus galima akrobatinius šuolius atlikinėt ir insruktore dirbt. Bet tas covidas sujaukė visus planus.

įtariu sveikatos draudimas tokiu atveju negalioja :hmm:​ 

Reikia išsipirkti draudimą, kur įtraukiama extreem sports.

P.s. vestibiuliarinis šuolio metu veikia kitaip, nes nėra pastovaus atskaitos taško.

Atsakyti

Bebaimė Terezza....

Man tai kai kurias vietas žiūrint net širdis stoja, kvapą užima, įsivaizduoju, kas vietoj būtų :D

Norėtųsi to jausmo, kažkokios beprotybės, emocijų, nu bet reik ir drąsos, vien noro neužtenka :D​ 

Svarbiausia nemedituot atsistojus ant krašto. Atėjai ir šoki. Nes jei tik suabejosi, šakės.

P.s. Prieš 20 metų bijojau net pagalvot apie šuolį su guma. Šitas dar baisiau, nei su parašiutu, nes net neįsikimbi į nieką, o tas jautimas virvių delnuose labai daug saugumo jausmo prideda (aišku, tai nepadės, bet psichologiškai jausmas geresnis). Paskui kažkaip vis pagalvodavau, kad būtų faina. O va prieš tą kelionę geras 2 savaites žiūrėjau šuolių video po daugybę kartų kasdien. Taip įpratau prie to vaizdo, kad nebuvo baisu. Ir kai jau atėjo laikas, nušokau su skaičium trys, kai paprastai skaičiuojama trys, du, vienas, jump.  :D

Su parašiutu tai iš viso atsipalaidavimas ir vienas malonumas. (Be instruktoriaus, aišku, būtų visiškai kitaip).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 20 rugsėjo 2020 - 13:50

įtariu sveikatos draudimas tokiu atveju negalioja :hmm: 

Tik skamba. Būnant vietoj, viskas ten organizuota saugiai.

Valstybinis sveikatos draudimas galioja bet kokiu atveju, o va papildomas traumų ar nelaimingų atsitikimų draudimas negalioja bet kokiu atveju šokant su parašiutu. Prieš jos šuolį tyliai bijojau, tai pasidomėjau pas didesnius draudikus.

Atsakyti

Terezza, bet tu šaunuolė! Aš įtariu, kad pas mane baimė yra dėl to, kad dar reikia sūnų užauginti, nes visada pagalvoju, o kas būtų, jei blogiausias variantas įvyktų. Čia visai neseniai nesugebėjau į Puvočių apžvalgos bokštą užlipti. Iki pusės ir viskas. Nors prieš porą metų iki viršaus užlipau.

Atsakyti

Taip nerealu. Fantastika. Aš net mokyklą susiradau, kurią baigus galima akrobatinius šuolius atlikinėt ir insruktore dirbt. Bet tas covidas sujaukė visus planus.

Reikia išsipirkti draudimą, kur įtraukiama extreem sports.

P.s. vestibiuliarinis šuolio metu veikia kitaip, nes nėra pastovaus atskaitos taško.

Tai kad kažin ar dėl vieno karto apsimoka draustis extreem :D 

O dėl vestibuliarinio, tai tame ir esmė, kad nežinia, kaip tu ar jis ten aukštai elgsis :D o nepabandęs nesužinosi.

iš esmės gi visos fobijos yra dėl žinių stokos.

Atsakyti