Oi, svarbiausia, kad nešiotoja patenkinta, paauglėms gi sunku įtikti.
Smalsute, ar tavo vilkiukas perėjo į skautus?
Gal ir jūs buvot sekmadienį Juanituose? Ir iš vis
ar jūs iš Vilniaus? Kažkaip supratau, kad nebuvau užfiksavus, iš kur
Aha, perėjo
ir pagaliau teisėtai nešiojasi peiliuką
(turi jau seniai, bet gi vilkiukams dar negalima...) O šiaip būti tai buvome, tik man tas sekmadienis toks visas lėkime, su trim susirinkimais ir dar keliais rūpestėliais, taip gaila, kad net pačią skautiškų metų atidarymo ceremoniją teko praleisti. Nelabai ir spėjau dar tuos skautus geriau apžiūrėti ![]()
Baigiau savo numeriukų paveikslą. Gal dar reikėtų patepliot antrą kart, bet atrinkt spalvų numerius
kol kas nenusiteikus
received_356844219022778.jpeg 134,5KB
0 Parsiųsta kartų
Ir dar yra lakas padengimui, bet jei norėsiu paryškint spalvas, tai kol kas geriau nedengti
Katuk nu dailininkė Visai nieko gavos, kur kabinsit? O aš variau shopintis Nusipirkau smagų HM megztuką, palaidinę ir golfą. Švarmo norėjau, gražus, tiko, bet nebuvau tikra kuri spalva tiks prie jau turimų, tai sakiau vėliau.
Pridėta:
Mes po tautų mugę pasivaikščiojom. 5 minutes su Vinciu ir Gadget pasimatėm. Visokių skanumynų prisipirkom. Vakare kursim židinį ir ragausim. Vakar kepiau kriaušes orkaitėje, į pabaigą dėjau ant vienų puselių mėlyno pelėsio sūrio, ant kitų migdolų su medumi. Taip skaniai gavosi, kad šiandien vėl kartosiu.
Ingriduska, vis neatsižiūriu, kokia tu graži
Katuk, antrą jau imk be skaičiukų ;)
Oj ne ne, be skaičiukų be šansiukų. O čia toks relaksas, prilyginčiau mezgimui
Ir iš arti geriau nežiūrėti
Ingriduska, atšalo.pas jumis?
Ir kur tu čia fotkinies
lifte?
Megztuks tink.
ai kabinsiu? Nežinau ar kabinsiu kur namuos, o čia tai visai tiko ant tuščių sienų, kurios jau gatavai prikalinėtos vinukų
Kas skaitė vaikystėj knygą apie lydekutį Kikutį?
Kepu lydekos kotletus ir galvoj sukas tas lydekutis Kikutis
Acha lifte, išeiinant
ačiū Liniuk už pagyras😍
Aš irgi kepiau figas ir slyvas su vegan pelesiniu sūriu. Dar alyvuogių paėmiau buvo irgi taip delikačiai, taip elegantiškai skaniai. akar Vakar staiga atšo taip nuo 28 iki 15 Šiandien tai gal 22 kokie dabar
Pridėta:
Mano viena dukra pasirodo šiandien su parašiutu šoko. Buvo gavus gimtadieniui dovaną. nori dar
adrenalinas skalės viršūnę prašoko
Katuk, nu va tik palik vaikus vienus namie
Oj brrr. Neseniai aptarėm su mb kaip rik kad labai jau tokios dovanos rizikingos.