Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Oi, svarbiausia, kad nešiotoja patenkinta, paauglėms gi sunku įtikti. 

Atsakyti

Smalsute, ar tavo vilkiukas perėjo į skautus?

Gal ir jūs buvot sekmadienį Juanituose? Ir iš vis :D ar jūs iš Vilniaus? Kažkaip supratau, kad nebuvau užfiksavus, iš kur :D

Aha, perėjo :ax: ir pagaliau teisėtai nešiojasi peiliuką :didis:(turi jau seniai, bet gi vilkiukams dar negalima...) O šiaip būti tai buvome, tik man tas sekmadienis toks visas lėkime, su trim susirinkimais ir dar keliais rūpestėliais, taip gaila, kad net pačią skautiškų metų atidarymo ceremoniją teko praleisti. Nelabai ir spėjau dar tuos skautus geriau apžiūrėti :D

Atsakyti

Baigiau savo numeriukų paveikslą. Gal dar reikėtų patepliot antrą kart,  bet atrinkt spalvų numerius :mmm: kol kas nenusiteikus

Priedas  received_356844219022778.jpeg   134,5KB   0 Parsiųsta kartų

Ir dar yra lakas padengimui, bet jei norėsiu paryškint spalvas, tai kol kas geriau nedengti

Atsakyti

Katuk nu dailininkė Visai nieko gavos, kur kabinsit? O aš variau shopintis Nusipirkau smagų HM megztuką, palaidinę ir golfą. Švarmo norėjau, gražus, tiko, bet nebuvau tikra kuri spalva tiks prie jau turimų, tai sakiau vėliau.

Pridėta:

Atsakyti

Mes po tautų mugę pasivaikščiojom. 5 minutes su Vinciu ir Gadget pasimatėm. Visokių skanumynų prisipirkom. Vakare kursim židinį ir ragausim. Vakar kepiau kriaušes orkaitėje, į pabaigą dėjau ant vienų puselių mėlyno pelėsio sūrio, ant kitų migdolų su medumi. Taip skaniai gavosi, kad šiandien vėl kartosiu.

Ingriduska, vis neatsižiūriu, kokia tu graži :wub: 

Katuk, antrą jau imk be skaičiukų ;)

Atsakyti

Oj ne ne, be skaičiukų be šansiukų. O čia toks relaksas, prilyginčiau mezgimui  :D 

Ir iš arti geriau nežiūrėti :B 

Ingriduska, atšalo.pas jumis? 

Ir kur tu čia fotkinies :hmm: lifte?

Megztuks tink.

Atsakyti

ai kabinsiu? Nežinau ar kabinsiu kur namuos, o čia tai visai tiko ant tuščių sienų, kurios jau gatavai prikalinėtos vinukų :D​ 

Atsakyti

Kas skaitė vaikystėj knygą apie lydekutį Kikutį?

Kepu lydekos kotletus ir galvoj sukas tas lydekutis Kikutis :lol:​ 

Atsakyti

Acha lifte, išeiinant

ačiū Liniuk už pagyras😍

Aš irgi kepiau figas ir slyvas su vegan pelesiniu sūriu. Dar alyvuogių paėmiau buvo irgi taip delikačiai, taip elegantiškai skaniai. akar Vakar staiga atšo taip nuo 28 iki 15 Šiandien tai gal 22 kokie dabar

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 19 rugsėjo 2020 - 16:27

Mano viena dukra pasirodo šiandien su parašiutu šoko. Buvo gavus gimtadieniui dovaną. nori dar :D  adrenalinas skalės viršūnę prašoko

Atsakyti

Katuk, nu va tik palik vaikus vienus namie :D​ 

Atsakyti

Oj brrr. Neseniai aptarėm su mb kaip rik kad labai jau tokios dovanos rizikingos.

Atsakyti