Tobulas vakaras
Oras minkštas, gaivus.
Groja gatvej pianinu. Groja dainą iš Gardemarinų....
Sėdžiu klausau aplink Cerkvių didybė.
Oj brrr. Neseniai aptarėm su mb kaip rik kad labai jau tokios dovanos rizikingos.
Na kaip netikėtai padovanoja, tai jo ![]()
O čia sesuo žinojo, kad nori, suorganizavo draugių kompaniją, kad ne taip skausminga finansiškai būtų ir įteikė 7 ryto iš lovos išvertę, kad adrenalino nepamažint.
Tik aš nežinojau, kad būtent šiandien jau ta diena. Tai po visko tik parašė. Sakė, laukė 5 val. kad vėjas nurimtų.
Žodžiu-euforijoj dabar.
Aš tarkim gal nelabai apsidžiaugčiau tokią dovaną gavus. Bet artimi tai žino ir nedovanotų turbūt
Ingriduska-erzinies
bet gero jums vakaro. Liniukai irgi ![]()
Mano viena dukra pasirodo šiandien su parašiutu šoko. Buvo gavus gimtadieniui dovaną. nori dar
adrenalinas skalės viršūnę prašoko
Fantastika. Šaunuolė mergiotė. Perduok linkėjimus nuo tetos Terezzos
(Aš pati extreem versiją ėmiau, su pasivartymais. Buvo nerealu. Noriu dar.).
Žaviuosi, bet man jokio noro nėra turėti papildomų dirgiklių...
Pagaliau pasiėmiau kojinę, radau kuprinėj, reiškia, kažkada vežiausi į sodą.
Įngridushka romantikos apsupta
.
Aš tai nėjau į jokią mugę, vos gyva šiandien, tai saugiausia gulimoj padėty. Gal ryt bus gerai. Planas sode paskutinį kartą krosnyje picas kepti.
Sveikos
Giriu Katytę už drąsą. Aš ko gero ne.
Irgi prisigąsdinusi, nes draugo žmonai nepavyko be traumų, kita vertus kiek tų traumų, mažai. Rizika visada yra susitraumuot ir be parašiuto.
O mano perpjautas pirštas tik įrodymas kad niekur gali neit ir likt br piršto.
Taip kad, jei rik norisi, man laisvas kritimas nepatinka. Pykina. Bet koki kita extryma visai faina išbandyt.
Svajoju apie skrydi oro balionu
Na, sportininkai dauguma traumuoti...
Iš tiesų negalvojau apie traumas. Džiaugsmo ašaros ištryško sėkmingai jai nusileidus, tai matyt pasąmonėj vistik buvo noras apsaugot savo vaiką.
Aš nešokčiau ne dėl traumų ar kitų baimių. Mano tas vestibiuliarinis išsiderinęs, bijau kad tokiam aukšty krentant galiu ir be sąmonės patapti. Ar apsivemt
visokie ten apžvalgos bokštai jau tą rodo, nors kol kas susikaupiu ir užlipu.
jaunystėj kol nežinojau, kad svaigstu, tai gal būčiau ir iššokus. Biškį mėgau visokias avantiūras
Tai va-turiu dar vienas pabaigtuves
užbaigiau savo mezginį. Visai neblogai, ypač džiaugiuosi kaklu. Gal kiek nervina pažastys, kažkaip toj laukinėj futbolkėj per daug ten mėsos. Bet skalbsiu, bus matyt, tikiuosi gražiai visur sukris.
Na ir kas toliau
neturiu vis dar idėjos galutinės....noriu biškį to biškį ano, bet biškį nesiskaito, t.y. neužkabina
Sveikos, kažkoks paturbintas savaitgalis ir vaikams, ir mums, Šarlotė pradejo nuo penktadienio vakaro gimtadienio turus kaiminystėje ant vienaragio
received_629813087704829.jpeg 18,5KB
0 Parsiųsta kartų
Šeštadienį nuo pietų išvežėm pas geriausią draugę į pižamų vakarėlį, šiandien gimtadienio šventimas jumping house'e, dičkis vakar išvaziavo pas draugą į jo perėjimo į suaugusiųjų pasaulį vakarėlį, renkasi visa giminė ir artimiausi draugai. man buvo negirdėtas toks dalykas.
O mus ištiko irgi netikėtas dalykas - pirmą kart per 15 metų likom vieni namuose!!! Vaikštinėjom po miestą, nuvažiavom pavakarieniauti į restoraną, skaičiavom žvaigzdes paežery...
Ingriduk, pritariu Liniukai, labai, labai graži tu moteris❤️
Mano dičkis preitais metais gavo dovanų šuolį parašiutu +filmavimą. Susirinko palaikymo komanda, piknikavome pievutėje kol jis ten buvo instruktuojamas. Labai bijojau. O jis svajoja apie naujus šuolius, sakė NEREALU.
Restar, uch kokios nesmagios tos naujienos, o ir pagelbėt nelabai kuom yra... Linkiu, visiems jums tvirtybės.