Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Pavadinsiu šitą mezginį Keturiasdešimt dienų megztiniu :D  nes gaminau 40 dienų. Ar gal labiau naktų, nes dažniausiai vakarais ir naktim :D 

Nauji kažką pradėjau, tik kad sunaikint siūlų atsargas. Lyg ir dryžus bus, jei nenuvils. Nes jau ryte supratau, kad klaidų privėliau  :oh:  teks ardyt. Siūlas tai lievakiškas, net pačiai įdomu, kaip galėjau tokių prisipirkt. Ale bet buvo laikai, ne visai seni :D vilna su dirbtiniu šilku, pirkti anos kadencijos metu Karaliaučiaus Valentinoj :D  jei atmintis nepaveda, pirkti uošvio šalikui, bet nepatikę ir numesti :rolleyes: 

o storuliai siūlai eina laukti, kol mezgėja įsigis storus virbalus :B 

O jei nepavyks su dryžium, eisiu pagaliau pas rogutinį kašmyrą :rolleyes: 

Atsakyti

Pamenu, kad idėją rodžiau Nitei, ale jinai nepasirašė :D​ 

Viską aš pasirašiau :D tik: 1) turiu nebaigtą mezginį (liko 2/3 rankovės) ir 2) neturiu tinkamų siūlų :lol:

Aš net recieptą jo turiu  :B 

Atsakyti

Aha, ir kam tau tas receptas?

Aš čia apie Ingriduską pasvarsčiau....

Ingriduska, tu gi dirbi oficialiai? LT ar UA įmonė? Kaip ten UA su sveikatos draudimais? O kaip įmonėj su darbuotojų sveikatos draudimu? Dažnai tokios įmonėlės turi kažkokį med centriuką, patinkantį ar net sutartinį. Galų gale tau dar kelionės sveikatos draudimas turėtų veikti, neaišku tik kokios ten paslaugos įeina.

Būt gerai kokia pažįstama ar nelabai vietinė moterėlė, gal pasidalintų kontaktais gydytojų....

Atsakyti

Aha, ir kam tau tas receptas?

Dėl turėjimo  :D kaip ir didžioji dalis siūlų :lol:

Atsakyti

Pamenu, kad idėją rodžiau Nitei, ale jinai nepasirašė :D​ 

Aš pamačius Katuko megztinį pagalvojau - koks NItės megztinis :)

Nite, gal pasidalintum recieptu? Nu maža ką, gal pasiryšiu, jeigu ne - tai irgi dėl turėjimo norėčiau paturėti :).

Labai darbinė diena, jau neatsimenu, kada tiek darbo turėjus, ir galėčiau dirbit iki nakties.... Ale kompą tai reikės taisyti vis tiek. Nes vis tiek kartais ima mirgėti ekranas....

Atsakyti

Na, štai, pagaliau ir video nereik žiūrėt, parašytas receptas: https://www.delfi.lt...s.d?id=85294903. Kepiau 2 kartus iš eilės, parūko :).

Atsakyti

Koks fainuolis :D

SquaredSweater_sosu-12.jpg

Ypač iš Vincio siūlų :D

https://www.ravelry....ary/gridlines-3

Atsakyti

Va ko gyvenime nemoku, tai kurti blogų scenarijų. Viskas gerai - tai tuo džiaugiuosi ir mėgaujuosi. Jei kas nors nuutiks blogai tai tada apie tai ir pagalvosiu. O kai kas nors blogai nutinka, taigi nėra to blogo, kas neišeitų į gera. Prarviomsia  :D

Atsakyti

Terezza, bet šiaip scenarijų kuri gi? Ar gyveni šia akimirka? O kai kuri į ateitį, tai turi kelis variantus scenarijaus? Ar nepripažįsti jokių kitų? Ir visada gaunas taip kaip susikūrei? 

Neįsivaizduoju tiesiog, kaip negalvot neigiamų dalykų :D nes aš turiu būt pasiruošus ir tokiems. Pasimodeliavusi iš anksto. Nes kitaip bus dar blogiau. Stresinėj situacijoj gali būt ir sustabarėjimas tiesiog :D 

Nite-labai! Būčiau LT, jau užsisakyčiau siūlus!

Atsakyti

Terezza, bet šiaip scenarijų kuri gi? Ar gyveni šia akimirka? O kai kuri į ateitį, tai turi kelis variantus scenarijaus? Ar nepripažįsti jokių kitų? Ir visada gaunas taip kaip susikūrei? 

Neįsivaizduoju tiesiog, kaip negalvot neigiamų dalykų :D nes aš turiu būt pasiruošus ir tokiems. Pasimodeliavusi iš anksto. Nes kitaip bus dar blogiau. Stresinėj situacijoj gali būt ir sustabarėjimas tiesiog :D

Nite-labai! Būčiau LT, jau užsisakyčiau siūlus!

Kuriu į ateitį, žinoma. Bet pas mane variantai tik geri  :D . Planas b ar c nereiškia blogo scenarijaus, tai tik kitas požiūrio kampas.

O va jei sūnus/sesuo ragelio nekelia, tai reiškia, kad jie užsiėmę kažkuo fainu ir man vėliau perskambins. Taip visada ir nutinka.  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Terezza, tu turbūt optimistų tėvų auginta :). Arba iš optimistų senelių genus paveldėjai.  Man tai išankstinis nerimas kiekvienoj nežinomoj situacijoj. Ir jau pat nekenčiu savęs, kai reikia nuvežti vaiką į kokį gimtadienį, stovyklą ar pan - ir dėl to ima nerimas nesąmoningai. Nors žinau, kad nieko blogo nebus, kad susirasiu, nuvešiu ir pan., bet tieisog visas kūnas reaguoja į nežinomybę nerimu. Fui, tas jausmas erzina. Nors yra situacijų, įkurias neriu stačia galva iš smalsumo, įdomumo ir pan. Nepagalvojus nieko blogo :). Ypač pasitikėt galiu nepažįstamais žmonėm....Na, tfu, tfu, nesu nusvilus kol kas, tk paauglystėj nuo čigonės, bet...

Man graži suknelė po tuo mezgtiniu  - su kaktusiukais :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 21 rugsėjo 2020 - 18:35

Oi nia, paskambinus jei kas nepakelia, tai tikrai neprikuriu blogų scenarijų. Net negalvoju, kuo jie ten fainu/nefainu užsiėmę. Jie tiesiog užsiėmę.

Bet jei man praneša, kad dukra važiuoja su mašina ir nakvos pas draugę, ten aš biškį prigalvoju, nu nes kartą jau padangos buvo papjaustytos... 

Arba kai viena skrido į Mančesterį.... Nesakau, kad nemiegu dėl to, ar kad širdis kala, tiesiog galvoju ne visada pačius gražiausius dalykus :rolleyes: 

o apie sudėtingas situacijas net sunku kalbėt. Pvz kai išveža tėvą į ligoninę, o tu esi už kelių šimtų km, nuvažiuot artimiausiom dienom negali ir neturi jokios info....

Atsakyti