Palaidine yra bodis is Reservet uz niekingus 9 eur.
Viskas rodosi dera ir batai netgi prie rožyčių grynai spalviškai.
Tik ryte ypač tie maiśai po akim erzina. Jie visada yra,,bet ryte,ypač ryškūs.
Palaidine yra bodis is Reservet uz niekingus 9 eur.
Viskas rodosi dera ir batai netgi prie rožyčių grynai spalviškai.
Tik ryte ypač tie maiśai po akim erzina. Jie visada yra,,bet ryte,ypač ryškūs.
20200922_085208.jpg 182,31KB
0 Parsiųsta kartų
20200922_085752.jpg 242,44KB
0 Parsiųsta kartų
Nite, ir man rašo not found. Bet čia gal puslapio ypatybės.
Pabandom dar kartą
Na, mano supratimu "Seniai nevalgiau, todėl eisiu ir sumedžiosiu mamutą ir nebebūsiu alkanas. Ir jei nesumedžiosiu jo šiandien, tai iesiu rytoj. Ir poryt. Eisiu tiek, kiek reikės." toli gražu nėra blogas scenarijus. Blogas būtų "aš nepavalgęs, nusilpęs, jokio žvėries vis tiek nenudobsiu, todėl geriau atsigulsiu, susidėsiu gražiai rankeles ir lauksiu, kol paskutinioji ateis". Va taip tai tikrai nebūtume nei evoliucionavę, nei iš viso išgyvenę.
Aš tai ne apie tokius scenarijus.
Eisiu sumedžiosiu tai čia veiksmas. Faktas.
Scenarijus būtų- mamutas užkabins iltim, perplėš man plautį, aš nukraujuosiu ir mirsiu. Arba mamutas vysis mane iki pat ten kokio skardžio, aš nušoksiu ir amen. Arba dar kas nors nutiks blogo.
Apie tokius scenarijus, kai planuoji kokį tai veiksmą, o galvoje sukasi tik pačios žiauriausios jų baigtys.
Bet jeigu tu galvoji apie tokias baigtis, tai tu joms ruošiesi ir stebi/darai, kad neįvyktų. Ar net sugalvoji naujų medžiojimo būdų. Va kur evoliucija.
Beje , atsigulus ir rankytes susidėjus taip pat galima kurti baigties scenarijus: pvz-užaugs antakiai taip, kad nebematysiu maisto, kurį atneša sugyventinė
tai čia dar geras...
Pabandom dar kartą
Nite, aš jau radau kitais keliais
o Lokacija labai turi įtakos. Pvz pirmiausia meta visokius rusiškus puslapius. Ir dar juokingai išverstus google translate. Todėl.man apie laster penki puslapiai buvo vien rusų nuorodų. Kur juose laster paminėtas gal tik kokioj 5 pastraipoj .
O rusų apibūdinimas tai jo, žvilga ir amžinai nešiojas. Bet man įdomu ar tai nėra kokių nors likučių sunaudojimo technologija. Ta prasme daaaaug apdirbimo veiksmų. Nes man jis nenatūralus atrodo tas laster.
Mano gi tie dabar mezgami yra laster. Ir visą vakarą mezgu ir toks jausmas, kad jau tiek žemai nusiritau, kad neturiu iš ko geresnio megzti
Įlindau į Black Rabbit puslapį ir sužinojau, kad jie užsidaro
nes per maža Kaliningrado sritis ir per daug muitinės veiksmų norint kitiems RF regionams siųsti. Tai lieka dar viena tolimesnė itališkų babinų parduotuvė, kurios po karantino dar netikrinau, gal irgi nebėr
nu kur tie G&G siūlai
Ingriduska-gražūs batai
tAvo vyrs mevaikšto kartu kaip povas, krūtinę atstatęs-mano moteris?
tokią gražuolę šalia savęs turi...
Man ant žando, tiksliau ant ūso iškilo tooooks spuogaa. Gyvenime tokio neturėjus, ištinę net. Scenarijus kol kas tik viens-visur su kauke vaikščiot
Ajj Katuk, aš kažkaip nesigilinau taip labai ![]()
Apdorojimo procesų daug, bet kam tiek manipuliacijų, kad vilna nebebūtų kaip vilna
teoriškai vilna, bet atrodo kaip kokia gera medvilnė ar net šilkas
o nešiojasi kaip poliamidas
nu kąašžinau
net nežinia kas gavosi ir kokie nepageidaujami efektai ![]()
Tiek daug aiškių siūlų, kad tik megzk ir megzk ![]()
Katuk ai pusė mokyklos su sloga kaip supratau iš auklėtojos
nesinervinu, nes jau lyg ir gerėja, o pamiegot ilgiau nei iki 6 proga pasitaikė ![]()
kardiganas-chalatas šiltas, tampau po namus, toks gal nėr stebuklingo grožio bet funkcijas atlieka, tik nefotogeniškas labai, nu ir aš tingiu maliavotis rengtis nuotraukom ![]()
o tai iš LV iki jūsų nesiunčia?