Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Žodžiu Terezza man iki tavęs taip toli kaip iki Šanchajaus eiti.

Pažangą darau, kai nekelia ragelio iš proto neinu, nes kai Ugnius iśvyko į UK, ir nekėlė ir neperskambino ir prie FB bebuvo pasijungę 8 val.jau buvo negera visom prasmėm.

O po gerų metų, lygiai tokioje pačioje situacijoje nusprendžiau, kad ko gero jis daro siurprizą ir skrenda namo, nori nustebinti. Taip pati įtikėjau,,kad ir vyrą įtikinau, aš vaflių prikepiau, paskui biški nusivyliau bet juokiausi.

Šiaio vis tik esu nerimautoja, vis saikingesnė, na bet....

Katuk dirbu LT įmonėje, draudimo neturiu, įmonė neturk,kelionės tai čia nepaeis, ne greitoji pagalba.

Radau jau šalia ginekologą privačiam med.centre, įvertintas pacientų 5 žvaigždutėm, o juokas tai kad jis pirštą man pasirodo apžiūrėjo tada kai nebuvo chirurgo.

Žodžiu palauksiu kada čia dabar baigsis mano tie visi reikalai ir tada  jaj eisiu.

Dar stomotologa,reik aplankyt, prieš išvykstant gi taip naktį sukandau dantis kad nubudau nuo atskilusių dantų atplaišų burnoje, šone ir nuo viršutinio ir nuo apatinio dančių po gabaliuką nuskilo, bus man miegot be kapos.

Atsakyti

Jeigu ką, girdėjau mokslinius teiginius, jog žmogui įgimta kurti blogus scenarijus- taip išgyveno ir evoliucionavo. (Negalėjo miške gyvendamas optimistiškai tikėtis, kad vilkas eis pro šaltį pas Raudonkepuraitės senelę, o ne jo atsargų ir jo paties suėsti.) 

Taip kad čia natūraliai prigimtinis dalykas.

Aišku, būna ir hormonų sustiprintas poveikis savisaugai. Pirmo nėštumo metu ir po gimdymo- nei vairuot negalėdavau, nei į balkoną išeiti. 'Matydavau' tik blogybes. Nors šiaip, neesu trizna. 

Atsakyti

Į temą. Mezgimo

Kažkada seniai, berods Nite, nuorodą apie siūlų rūšis ir pan. buvo įmetus....

Man klausimas pasistojo, kas yra laster vilna :hmm:​ 

Atsakyti

Katuk, o googlint nebandei  :devil: 

https://en.timurovets.com/what-wool-laster  :book: 

Atsakyti

Katuk, o googlint nebandei  :devil: 

https://en.timurovets.com/what-wool-laster   :book:

Bandžiau :D vpn reik įsijungt :B 

šItą rašo "not found"

Atsakyti

Bet šiaip tai tik turkai ir vokiečiai rusams gamina tą laster :D ta prasme, pas italus tokios nerasi? Skandinavus?

Atsakyti

Katuk, dabar italai susirūpino Rusijos rinka, nes į ją plūsta padirbti siūlai, su žinomų gamintojų etiketėmis. Pasirodo, kad G&G, kurį pristato kaip italų gamintoją, Italijoj nieks negirdėjo apie tokį.

Atsakyti

Jeigu ką, girdėjau mokslinius teiginius, jog žmogui įgimta kurti blogus scenarijus- taip išgyveno ir evoliucionavo. (Negalėjo miške gyvendamas optimistiškai tikėtis, kad vilkas eis pro šaltį pas Raudonkepuraitės senelę, o ne jo atsargų ir jo paties suėsti.) 

Na, mano supratimu "Seniai nevalgiau, todėl eisiu ir sumedžiosiu mamutą ir nebebūsiu alkanas. Ir jei nesumedžiosiu jo šiandien, tai iesiu rytoj. Ir poryt. Eisiu tiek, kiek reikės." toli gražu nėra blogas scenarijus. Blogas būtų "aš nepavalgęs, nusilpęs, jokio žvėries vis tiek nenudobsiu, todėl geriau atsigulsiu, susidėsiu gražiai rankeles ir lauksiu, kol paskutinioji ateis". Va taip tai tikrai nebūtume nei evoliucionavę, nei iš viso išgyvenę.

Atsakyti

Bandžiau :D vpn reik įsijungt :B

šItą rašo "not found"

Oj, tikrai nemaniau, kad tavo lokacija taip įtakoja galimybes pagooglint :hmm:

Bet šiaip tai tik turkai ir vokiečiai rusams gamina tą laster :D ta prasme, pas italus tokios nerasi? Skandinavus?

tai gal tik rusams reikia, kad blizgėtų :bigsmile: nu ir kad amžinai nešiotųsi :D aš taip supratau pagrindines to laster savybes  :rolleyes: 

Atsakyti

Nite, ir man rašo not found. Bet čia gal puslapio ypatybės.

Atsakyti

Tereza,  tos diskusijos esmė buvo apie optimizmus -pesimizmus, kad žmogaus galvoje natūraliai yra ir blogi scenarijai suplanuojami dėl apsisaugojimų strategijų. Kaip elgsis vienu ar kitu atveju. 

Atsakyti

Labas rytas,

Tiesa kaip visada ties viduriu.

Vakar apėjom gabaliuką Kontraktova ploščiadi. Ratu pasisukom, man čia jau extrym🤣

Kelnes ištraukiau tokias kokias turiu žaluas, tai dar pirkau juodas.

Vapsvė pasiuvo jas tiesiog grynai mano figūrai.

Aš su jomis pati savim neatsidžiaugiu.

Juodos dar geresnės, nes tvirtesnės medžiagos.

Atsakyti