Aš ketvirtadienį negaliu
O kada gali?
Lace o tu kada? Liniuka?Kerpena?Restar?
gal kaip nors prisiderinčiau ![]()
Bobinetta aplankyta
received_978952022580946.jpeg 43,43KB
0 Parsiųsta kartų
received_1029890360789468.jpeg 105,91KB
0 Parsiųsta kartų
Norėjau dar, bet nusprendžiau, kad niekur tie siūlai nedings, o gal kur pigiau rasiu ![]()
Šitie irgi nepigūs, maždaug 3.6 € už 100 gr. Kodėl maždaug
nes kai moki kortele, neaišku pagal kokį kursą bankas nuskaičiuos
Babinkoj apie 800. Paėmiau visą, bo nes spalva mano einama, tikrai pravers.
Su tom baudom, tai sakyčiau dar yra svarbu, dėl kokios priežasties tu karantinuojiesi. Nes jei karantinuojies, nes turėjai kontaktą su užsikrėtusiu, tai esi pavojingesnis, nei tas, kuris karantinuojas dėl to, kad lėktuvu paskraidė. Bet rizikuot neverta tikrai.
Man siūlu antakius pešioja
. Skolų turiu Lace ir Restar. Ingriduskai taip ir liksiu skolinga.
Kas per pešiojimas siūlu? Negirdėtas. Ar kuo efektyvesnis, ar mažiau skausmingas?
Limit, neturiu menkiausio supratimo, ką tu ten man skolinga
.
Atbuvau. Ir paverkiau, ir pacypiau iš skausmo, ir net užmigau. Išėjau atsipalaidavusi ir atvira pasauliui bei pokyčiams. Nežinau tik kaip tą jausmą išlaikyti.
Ketvirtadienis, panašu, kad man netinka. Nugi konferencijoj trinsiuosi visą dieną. Tai po to irgi geriau biškį izoliuotis
. O šiaip labiausiai būsiu pavargusi nuo bendravimo/klausymo, matyt. Trečiadienis atrodo gerai kol kas.
Oi, pas ginę ir man reikia. Pavasariui buvau užsirašius, tai telefonu pasikalbėjom
. Dabar norėčiau, kad pasižiūrėtų. bėda ta, kad buvau pamiršus, kada man mm... rimtai... tai laukiau, kada prasidės, kad žinočiau.
Restar,.šį mėn ir.man taip buvo
pamiršau, laukiau savaite anksčiau, jau buvau sunerimusi, kokie čia ženklai-klimakso ar dar ne
bet paskui jau atsekiau, kad biškį apsiskaičiavau
Todėl paklausiu ta proga-kokią ten programėlę kažkada aptarinėjot tiem mot reikalam
O tu nenori tų užsiėmimų dažniau palankyt? Ir kas ten per technika tokia?
Man netinka trečiadienis...
Mano batai ne lakierkos bet irgi su raištukais
IMG_20200928_173027.jpg 241,22KB
0 Parsiųsta kartų
IMG_20200928_173050.jpg 698,05KB
0 Parsiųsta kartų
Pešiojimo siūlu kažkada mačiau video, man atrodo kitoj rankdarbių sektoj aptarinėjo. Mistika atrodo žiūrint, kaip ten nupešioja.
Ta programėlė, kur aš naudoju nepadeda man prisiminti. Nenaudoju
. My day kažkokia.
Ten, kur buvau tai alia masažas, labiau manualinė terapija, bet žmogus teigia, kad visokie kūno užsispaudimai yra susiję su užspaustom emocijom. Ir taip pakalbina, kad jos atsipalaiduoja... Ir kūnos įtampos tuo pačiu. trukmė - 2,5 val. Kaina truputį kandžiojasi (80 eur). Dar norėsiu turbūt eiti kokį kartą kitą. Nes labai priimtinas žmogus. Ir nieko nekišdamas apie labai daug ką priverčia susimąstyti...