Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš ketvirtadienį negaliu :(

O kada gali?

Lace o tu kada? Liniuka?Kerpena?Restar?

gal kaip nors prisiderinčiau :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 28 rugsėjo 2020 - 14:30

Limit tavo išleidimo iš izoliacijos proga dar vieną padarysim :)

Atsakyti

O kada gali?

Lace o tu kada? Liniuka?Kerpena?Restar?

gal kaip nors prisiderinčiau :)

Trečiadienį arba penktadienį :ax:

Atsakyti

Man irgi ketvirtadienis kol kas netinka. Penktadienis irgi. Kitkas tinka :)​ 

Atsakyti

O ką Limituk tu man turi maišiuky?

Pas 5 žvIgždučių ginekologą užsiraśiau 18.30 trečiadienį.

Atsakyti

tai trečiadienį? Apie 18 val, Lace tu gali?

Atsakyti

Bobinetta aplankyta

Priedas  received_978952022580946.jpeg   43,43KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  received_1029890360789468.jpeg   105,91KB   0 Parsiųsta kartų

Norėjau dar, bet nusprendžiau, kad niekur tie siūlai nedings, o gal kur pigiau rasiu :D

Šitie irgi nepigūs,  maždaug 3.6 € už 100 gr.  Kodėl maždaug :D  nes kai moki kortele, neaišku pagal  kokį kursą bankas nuskaičiuos :D Babinkoj apie 800. Paėmiau visą, bo nes spalva mano einama, tikrai pravers.

Su tom baudom, tai sakyčiau dar yra svarbu, dėl kokios priežasties tu karantinuojiesi. Nes jei karantinuojies, nes turėjai kontaktą su užsikrėtusiu, tai esi pavojingesnis, nei tas, kuris karantinuojas dėl to, kad lėktuvu paskraidė. Bet rizikuot neverta tikrai.

Atsakyti

Man siūlu antakius pešioja :)

. Skolų turiu Lace ir Restar. Ingriduskai taip ir liksiu skolinga.  

Kas per pešiojimas siūlu? Negirdėtas. Ar kuo efektyvesnis, ar mažiau skausmingas?

Limit, neturiu menkiausio supratimo, ką tu ten man skolinga  :hmm: .

Atbuvau. Ir paverkiau, ir pacypiau iš skausmo, ir net užmigau. Išėjau atsipalaidavusi ir atvira pasauliui bei pokyčiams. Nežinau tik  kaip tą jausmą išlaikyti. 

Ketvirtadienis, panašu, kad man netinka. Nugi konferencijoj trinsiuosi visą dieną. Tai po to irgi geriau biškį izoliuotis :). O šiaip labiausiai būsiu pavargusi nuo bendravimo/klausymo, matyt. Trečiadienis atrodo gerai kol kas.

Oi, pas ginę ir man reikia. Pavasariui buvau užsirašius, tai telefonu pasikalbėjom :). Dabar norėčiau, kad pasižiūrėtų. bėda ta, kad buvau pamiršus, kada man mm... rimtai... tai laukiau, kada prasidės, kad žinočiau.

Atsakyti

Restar,.šį mėn ir.man taip buvo :D  pamiršau, laukiau savaite anksčiau, jau buvau sunerimusi, kokie čia ženklai-klimakso ar dar ne :D  bet paskui jau atsekiau, kad  biškį apsiskaičiavau

Todėl paklausiu ta proga-kokią ten programėlę kažkada aptarinėjot tiem mot reikalam

O tu nenori tų užsiėmimų dažniau palankyt? Ir kas ten per technika tokia?

Atsakyti

Man netinka trečiadienis...  

Mano batai ne lakierkos bet irgi su raištukais Priedas  IMG_20200928_173027.jpg   241,22KB   0 Parsiųsta kartų   Priedas  IMG_20200928_173050.jpg   698,05KB   0 Parsiųsta kartų

Pešiojimo siūlu kažkada mačiau video, man atrodo kitoj rankdarbių sektoj aptarinėjo. Mistika atrodo žiūrint, kaip ten nupešioja.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 28 rugsėjo 2020 - 16:43

Ta programėlė, kur aš naudoju nepadeda man prisiminti. Nenaudoju :). My day kažkokia. 

Ten, kur buvau tai alia masažas, labiau manualinė terapija, bet žmogus teigia, kad visokie kūno užsispaudimai yra susiję su užspaustom emocijom. Ir taip pakalbina, kad jos atsipalaiduoja... Ir kūnos įtampos tuo pačiu. trukmė - 2,5 val. Kaina truputį kandžiojasi (80 eur). Dar norėsiu turbūt eiti kokį kartą kitą. Nes labai priimtinas žmogus. Ir nieko nekišdamas apie labai daug ką priverčia susimąstyti...

Atsakyti

Man konsultacija ginekologo 550 grivinu

Reik dalint is 32, tai 17 euru

Jei ko reiks panasiai viskas po tirk tepineliai, uzi ir pan.

Išgalėsiu tikrai.

Laukiu trečiadienio

Atsakyti