Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Klasikinis noras, ko negalima. ir Ievos gundymai :).

O tada atvažiuoja kas nors po LImit langu ir skambina bei liepia pasirodyti, ar tikrai namie :). Aišku, kai tiek daugėja atvejų, tai nežinia, kiek jie ten turi pajėgumų realiai susekti. Žinau žmogų, kuris ketina nesilaikyt karantino. Nu įdomu, kai jam seksis.

Gražūs Katuko norai.

Varysiu šiandien vėl pas kūno/emocijų terapeutą. Net nežinau, kam praeitą kartą buvo didesnis poveikis. Tokia biškį kosminė patirtis buvo. Antras kartas tik dėl to, kad praeitą kartą gerokai pavėlavo, tai dovanojo man šitą papildomą.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 28 rugsėjo 2020 - 12:34

Kaip tik kolegė pasakojo, kad jos vyro draugą kasdien policija lankė per karantinavimo laikotarpį. Tikrino.

Ta prasme, su policija kontaktuot galima :D​ o į mišką išeit ne?

Atsakyti

Nesigilinau kontaktavimo atstumų. Per furis, per langa ar per 2 metrus.

žinau, kad per karantiną bausdavo net bėgiojančius pavienius miške be kaukės. Taip kad čia klausimai ne man, o tai pačiai policijai. 

Atsakyti

Dar biškį pasigugulinau, tai galima ne daugiau 1 km nuo namų eit pasivaikščioti.

Atsakyti

Lace, man pagal visus simptomus yra "tenisininko alkūnė", sausgyslės uždegimas. Skauda tik tam tikroje pozicijoje, kai ranka ištiesta. Na bet pvz. tokia gyvenimiška situacija kaip rankinės paėmimas nuo keleivio sėdynės išlipant iš mašinos yra baisiai skausminga :unsure: 

Liniuka, o tau nepasiūlė suleist vaistų nuo “tenisininko alkūnės”. Aš pamenu, gal pusę metų kankinausi su skausmu, o suleido vaistų ir kitą dieną visas skausmas dingo.

Atsakyti

Liniuka, o tau nepasiūlė suleist vaistų nuo “tenisininko alkūnės”. Aš pamenu, gal pusę metų kankinausi su skausmu, o suleido vaistų ir kitą dieną visas skausmas dingo.

o man fizioterapija padėjo , ilgokai kentėjau, niekur nėjau-mažu praeis... Paskui ėjau dėl kojos į fizioterapiją, pabėdojau ir dėl epikondilito, tai ir  alkūnei skyrė procedūras, ir užteko gal 4 kartų   :rolleyes:​ 

Atsakyti

Limituk, nu taip jau yra su tuo draudimu.

Ant vienos laktos su Lace, jai megzt negalima, tau eiti.

Mano vyro draugo tėtį nubaudė.

Tada,iš viso draude iseiti.

Jis išėjo.

Skambina policija, sako jus namie, jis sako taip,,tada atverkite langa ir parodykit 4 desnes rankos pirstus dabar pat.

Nu ir kaip tu atversi ir parodisi jei ne namie.

Bauda 3000

Nebaustas buvo tai pusė 1500.

Geriau eik aplink nama Limituk, 1500 taupyk.

Restar labai norečiau pas tokius daktarus dusios, kuno ir visumos.

Katuk noras tavo labai grazus.

Batai su nuolaida sukainavo  96eur. Gal laikys zarazos nors du sezonus

Atsakyti

Nebuvau dar pas gydytoją. Kol kas tik kineziterapeutui pasirodžiau, tai liepė nedaryti nieko, kas sukelia skausmą, mažiau megzt ir hantelius parodė kaip pakilnot. Tipo per didelis sąnarių mobilumas, reikia išorinį raumenį stiprinti, kad prilaikytų. 

Atsakyti

Aš jau po manikiuro ir pi antakiu pesiojimo siulu.

Girdejusios toki metoda.

Viska atliko armene.

Atsakyti

Kukų tai ar darom susitikimą šią savaitę (nu aš savanaudiškai už ketvirtadienį)

Atsakyti

Man siūlu antakius pešioja :)

Susitikimą gailą praleist. Skolų turiu Lace ir Restar. Ingriduskai taip ir liksiu skolinga. Maišiukas padėtas saugiai. Kažkaip nesuprantu, kodėl prieš tau išvažiuojant neatidaviau :hmm:  Gal buvo mintys kitur ir iš galvos išgaravo :rolleyes:

Bet gi dar susitiksim :)

Atsakyti

Kukų tai ar darom susitikimą šią savaitę (nu aš savanaudiškai už ketvirtadienį)

Aš ketvirtadienį negaliu :(

Atsakyti