Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ingriduska, su pirštinėm skyniau, tai ten nesudraskė, jei neskaičiuoti kokių 7 rakščių :B O subraižė virš pirštinių beveik iki alkūnių :B 

Ramintas, aš pagal save viriau. Nulupau, supjausčiau, užpyliau cukrumi iš akies. Palaikiau kelias valandas, kol sultys išsiskyrė. Tada paviriau 40 minučių, įtarkavau imbiero, cinamono, citrinos išspaudžiau ir dar 20 min paviriau. Tada sublenderiavau, užvirinau ir į stiklainius.

Atsakyti

Labas rytas 🌷

puikus savaitgalis ❤Šeštadienį taip smagiai ir visai rezultatyviai pagrybavom, sekmadienį obuolius sodyboje raškėme. 🥰 Dar visai nenoriu, kad vasarėlė išeitų...

Nežinau kaip čia užsikoduoti ir kuo rankas užimti, kad jos nesitiestų prie mezginių. 🤭 Rankas jau nejuokingai skauda abi, o mezgiminis kablys toooks, kad net skausmas nestabdo. ☺ Jaučiu, kad reiktų bent savaitės BE mezginių...

Vaivai gerklę skauda, tai palikau namuose. Senais gerais laikais būtų sau žygiavusi į mokyklą kaip didelė, o dabar va... 😑

Liniuka, o kaip ir nuo ko tau ranką skauda? Ir kokie patarimai, kaip tai gydyti? 😏 svarainių tai norėčiau 🌷

Atsakyti

Labas rytas.

Šiandien ryte jau vėsoka, suknią šiltą išsitraukiau, pėdkelnes apsivilkau ir batukus naujus apsiaviau.

Kaip koks vaikutis, nes vaikystėj man ryte nubusti budavo lengviau, jei žinojau, kad koks naujas penalas ar kuprinė laukdavo, tai ir śį rytą smagiau ėjau su naujais bateliais į darbą.

Pirmadienio tablėtka. Patogūs.

Pridėta:

Atsakyti

Labryt,

nu kokia panelė, kokios lakierkos - turiu silpnybę lakiniams batams, nes vaikystėje apie tokius svajodavau ♥. Tai vis mergoms taikausi įtaisyt tokius, bet dičkė lyg nenori, o mažei jau ir nupirkau. reikia gal susirast, kur padėjau, pasigrožėt :D.

Lace - nu kaip lengva nemegzti, net neįsivaizduoji :D. Nors... jeigu būtų negalima, tai, ko gero, kitaip pagiedočiau :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 28 rugsėjo 2020 - 08:54

Ingriduška nu ogogo motera :wub:

batukai tokie mano skonio labai, va reik naujų irgi :rolleyes:

Lace :4u: ale kaip suprantu, man vis paskauda abiejų rankų ties nykščiais, pertempiu, kitą dieną lyg būna gerai, kol vėl virbalų nepaimu :D o nemegzt tiesiog negaliu dabar kabliai ant visko :D

Atsakyti

Lace, man pagal visus simptomus yra "tenisininko alkūnė", sausgyslės uždegimas. Skauda tik tam tikroje pozicijoje, kai ranka ištiesta. Na bet pvz. tokia gyvenimiška situacija kaip rankinės paėmimas nuo keleivio sėdynės išlipant iš mašinos yra baisiai skausminga :unsure:​ 

Atsakyti

Nu patarimo kaip nemegzt neturiu, nes einu vaikščiot daug visą laiką jam atiduodu laisvą.

Žinau tik kad kai tik draudžiama, tai ir saldu🙂

Liniuk tavo uogienes skamba labai gardžiai. Labai.

Restar irgi ten visokios bruknės, kriaušės, apelsinai viliojantys stiklainiukai.

Qqčiuk tokio stiliuko tik ne lakuotus sutampiau jau dvejus.

Patogūs prie visko.

Atsakyti

Laba diena,

Ohoho, Ingriduska, kaip puikiai!! :wub: Labai gražūs bačiukai  :wub: 

Aš padėvėtuos kažkokius panašius nusičiupau, kai atostogavom.

Taip noriu į lauką, pasivaikščiot, į parduotuvę maisto pati nueit. Ir į darbą visai noriu. Nes tokia nekontrolė man, kai namuose sėdžiu, kaip ten viskas vyksta :rolleyes:

Kablio mezgimui, gaila, neturiu.. Bet gal ir gerai. Su naminiu darbu sunkoka būtų :rolleyes:

Atsakyti

Limit-bet gi name gyvenant (karantinuojantis) į lauką gali išeit. Į mišką gali eit. Ar ne? Gi neseniai aiškino, kad galima.

Ingriduska, geri batai. Nors man lakierkos ne itin (aišku kad turiu bent vienus :D ) bet stilius tai labai mano. Tik turiu tokios patirties, kad bent jau rusai tai neveža patvarių batų. Jie tokie vieno sezono, sėdint biure. T.y. pasivaikščiojimams netinka, bo nes greit nusinešioja (išsitampo, nusitrina ar net suplyšta).

Linkiu, kad ukrainiečių rinka būt patvaresnė. Nepaisant tokios patirties, esu nusižiūrėjus vienus a la sporbatukus. Tik nepasisprendžiu imt mėlynus ar bordo :rolleyes: tai kol spręsiu ir nebeliks.

Kas dar šiandien aktualu :hmm: nemegzti? :D Nu nepasakyčiau, kad daug mezgu, bet labai laisvai ir be minčių, tik rankoms užimti vakaraia. Nusprendžiau, kad lasteris bus kasdienai, jeigu jau toks amžino.nešiojimo :D

o naktį sugalvojau, kad noriu Čaikos. Su ta.mintim ir eisiu babinkų ieškot (pardė vadinas Bobinetta) Tik Čaikos noriu nespalvotos, kažko panašaus į tai

Priedas  Screenshot_20200928-111828_Instagram.jpg   145,98KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  Screenshot_20200928-111945_Instagram.jpg   173,28KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  Screenshot_20200928-112017_Instagram.jpg   177,58KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 28 rugsėjo 2020 - 11:34

Namų kieme galiu vaikščiot, bet kaip tyčia, toliau norisi nuvaryt :D

Ir žingsnių nelabai surinksiu, o ir sportuot namie nekažką :rolleyes:

Atsakyti

Limit, palik telefona  namie   ir varyk i miska :D

Atsakyti

Kaip tik kolegė pasakojo, kad jos vyro draugą kasdien policija lankė per karantinavimo laikotarpį. Tikrino.

Atsakyti