Aš tokį kepu https://www.beatosvi...uriais-suriais/
Su sūriais paprastinu - man gerai tinka bet koks fermentinis ir rūkytas varškės iš Lidlo
Aš tokį kepu https://www.beatosvi...uriais-suriais/
Su sūriais paprastinu - man gerai tinka bet koks fermentinis ir rūkytas varškės iš Lidlo
Išsilavinimas daro savo
O tokio gaubto tinklelinio nenaudojat nieks? ne stebuklas, nes nepriglunda prie stalo bet geriau negu nieko
Jo jo, kaip tik aną savaitę laboratorinį su drozofilų veisimu atlikinėjo
gera mintis! Su tinkleliu. Aš naudoju mikrobangės dangtį, bet jis su skylėm, tai dar blogiau, nes įlyst įlenda, o išlyst nebe
Va toks mano. Ne tas tinkliukas
Screenshot_20201004-133143_Samsung Internet.jpg 72,61KB
0 Parsiųsta kartų
Žinai Liniuk, būt paprasta jei jau taip visai neskaičiuot pinigų.
Tai jau pirkčiau kokybę kuo mieliausiai. Žinau net kur ir kokius. Ir paltus ir kostiumus, ir rankines, ir golfus pirkčiau tuose man och pardėse. Neskurstu žinoma, bet vistiek tenka laviruoti tarp ar galiu ar kur kitur pinigus panaudoti. Tai golfai buna HM, Zaros, po 15 eur, po 20, o kelnes geresnes, dabar dvejos Vapsves. Dzinsų klausimu sakau riebu TAIP tavo pastabai, kad metai reikalauja žinomo brendo, ne del etijetes, o del to kad ji suteikia garantiju. Paltai mano tokie prie viduriuko tarp labai brangiu ir labai pigiu.
Dar linkusi uz batus kedus susimoketi nes,renkuosi kad but minksti, patogus ir grazus
Brendas brendu, bet labai jau neįdomūs tie Levisai
tokia klasikų klasika. Ir bent jau man asmeniškai vistiek juosmuo spaudžia bele kokių brendų. Ir panešiojus nepagražėj kaip koks kašmyras
man gal tik audinys patinka pas Levisus.
Greičiausiai už 20 eurų perkam ne iš biednumo, o iš noro turėti įvairių modelių, spalvų ir pan.
Aš kažkur pusiaukelėj dar iki Levis
gal po 20 kokių ten nueisiu. Dabar iš Stradivarijų HM'ų ir pan. perėjus prie TomTailorų Espritų ir pan
Ir googlas seka tai
nes šiandien kaip tik pareklamuotas straipsniukas apie tai, kaip išsirinkti geriausiai tinkančius džinsus
bet kadangi neapsisprendžiau ar aš "pieštukas" ar "obuolys", tai...
Iškepiau tą apkepą. Tai sakyčiau, toks omletas su cukinijom. Bet skanus.
Apie džinsus sakiau jau ne kartą, kad nenorėkit už 20 eurų gerus nusipirkt. Nėra ko net lyginti kokių Levi's ir noname. Mūsų amžiuje jau reikėtų sau leisti kokybiškus daiktus
Joooo pryyytariuuu, bet
man dvi "firmos" yra, kurias daug giria, o aš nu niekaip
aš sau, o Levi's džinsai ir Ecco batai sau
Tai kiekvienam savo patys pačiausi. Aš seniai tik iš turgaus pirkdavau
. Ai, nu Mustang nerealius turėjus. Bet šiaip mano sėkmingi nusipirkimai yra visiškai atsitiktiniai, nes, kaip žinia, nekenčiu parduotuvių ir apsipirkinėjimo jose. Tai dabar tiesiog pakeliui netyčia džinsų pardė pasitaikė, nuėjau, parodžiau, kokiais apsimovus ir paprašiau tokių pačių. Klasikų klasikos :
. Man kaip tik liemuo laisvas dažniau, nors užpakaliui gerai. Kažkaip nešiodavau dydį 32/34, o tie Levis man 30/34 idealiausia, tai kaip nepirkit, kai pamaina
.
Nulūžai vidury dienos besėdėdama
, atsiguliau, kur sėdėjus tiesiog kelioms minutėm.Net ne po valgio, o prieš kažkodėl. 111