Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mano nykštys stebėtinai greit sugijo.

Randas minimalus liko, turint omenyje kaip smarkiai, kaip giliai buvo įpjauta. Nepūliavo, neraudonavo, kas visai mano iki tol buvusiems gyjimams visai nebūdinga. Labai man sunkiai gyjo žaizdos,,randai net po plastikos gi baisiniai. Ar tai veganyste , ar svorio numetimas labai daug,teigiamų pokyčių atnešė ir fizine prasme.

Užtat nejautrus liko, visa pusė jo nutirpus. Pajaučiu jei ką keliu tuo pirštu prilaikydama arba dzinsu sagas reik užsegti. Jis lyg ne mano.

Ginekologas sakė jis dar atsigaus😎😂. Nervai suaugs ir per pusmetį taps jautresnis, nors ko gero liks plotai ir nejautrių vietų.

Ginekologs pasirodo yra visų galų meistras😂😂😂, atsiminė jis tą mano vizitą.

Atsakyti

Labas rytas. 

Mano vyras buvo delną persišovęs. Tai nervai po operacijos tik po 2-3 metų atsistatė. 

Gražus šiandien oras. Tik vėjas gal matos. 
Laukiu grįžtant šeimynos. Kepsiu cugelį. 

Atsakyti

O aš kepsiu cukinijų apkepą. Tik pamečiau, kur receptą mačiau :hmm:  tutbūt pas Nidą. 

Nebepatinka man mano blizgučiai :B mezgami. per daug. Reik pamažint. Kažkur turėjo būt mėlynos moheros. Įterpt reik tarp pajetkių

Beje, supratau apie tuos nutysimus. Pajetkių. Kadangi jas gi reik išvilkt į dienos šviesą, o jos ant to siūlo parištos, bet laisvokai. Tai varge vargeli, kol jas ten suguldai žmoniškai, kai kurios ir lieka laisviau, tai gali ir nutysti. Stengiuosi, bet bus matyt vėliau, ar gerai stengiaus. Ir man norėtųs smulkesnių tų pajetkių. Bet kažin ar būna :hmm:​ 

Atsakyti

Aš vakar iškepiau migdolų pyragą

Uogienes kriaušių viriau

Daržovių troškinį lengvai patroškinau. Bus matyt,ar taip ir valgysiu ar paversiu i kokį kugelaitį, apkepaitį.

Vyrui kepu letai nuo ryto ėriuko koją.

Ir pirmą kart jaučiuosi prastai nuo to.

Gal del to filmuko kur pira prašo kuo sviežesnės ėrienos ir jiems atneśa mažytį, baltą gyvą ėriuka ir paduoda į glėbį.

Aš visada turėjau problemų su mėsos vaizdiniais.

Ypač cielų vištų, ančių. Nevalgydavau jei ciela.

Triušienos irgi niekad nevalgiau, kaip ir verśienos. Man vaizdas jų gyvų prieš akus.

Faršas taip smarkiai vaizdinio nesukeldavo.

Ir dabar kepu be entuziazmo.

Nors bus skanu

Daug svogunu, papriku, cesnaku, morku.

Pati kulšis įtrinta sv.grūstais pipirais, druska, kmynais. Aliejaus kad viskas apsijungtu, i masa ir i pirtį kaitintis.

Patieksim su krienais ir bulbikem. Raugintu kopustu salotomis.

Atsakyti

Labas 

Ir aš sektiškai cugelį kepsiu :)

Vyras kojų kėdutę supakavo veš apkeist, o mes barboros lauksim

Dar užuolaidas naktines sutvarkyt ir vaikio kambario irgi sutvarkyt

Nenooriu, noriu megzt

Atsakyti

Kieno ten akys žiba nuo skanaus deserčiuko. Nu labai buvo gardu su kavike😂

Pridėta:

Atsakyti

Aš vakar slyvų pyragą iškepiau dar sykį :).  Nusipirkom vakar slyvų dėžę. Tai dalis džiovnimui, dalis pyragui, valgymui. Skanios.

Paauglystė namie tik bjaurėja... Visiems viską per sunku daryti, neduok dieve, ko paprašysi....

Atsakyti

Nieko negaliu pasakyti blogo.

Pirma aš taip mylėjau savo vienturtį kad nebuvo sunku kažką daryti pačiai jo neprašant.

Antra paprašius visada padėdavo

Trečia,  buvo tiek daug sporto, treniruočių  6 ryto, 18 vakaro, savaitgalį varžybos, vis tik profesionalios Lietuvos Jaunimo rinktinės žaidėjas, kad neturėjo nei jėgų, nei noro kaprizintis ir įrodynėti savas tiesas.

Be to vienas tai ne 4

Atsakyti

Man biškį juokinga, kai dabar dukrose atpažįstu save. Dėl tvarkos bumbančią :D 

vat ir šiandien: maaama , nu kodėl palikai vynuoges per naktį ant stalo. Matai kiek musyčių! Ir dar atklausiau paskaitą, per kiek laiko iš jų kiaušų išsirita lervos :lol:  ir pan. Šitas tai nauja. 

Atsakyti

Katuk, pagal kokį receptą apkepą kepi?

Dėl musyčių šiemet pastoviai gaunu pastabų :D tik paskaitos dar nieks neatskaitė :D 

Tik atrodo, jau išnaikinu ir vėl iš kažkur atsiranda, kažkas užmirštas palikta :oh: 

Atsakyti

Dar nesu kepusi. Bet užmačiau mano mėgstamos blogerės Nidos, tai susipirkau ko trūko, ir šiandien bandysiu

https://www.nidosrec...eta-ir-polenta/

Atsakyti

Man biškį juokinga, kai dabar dukrose atpažįstu save. Dėl tvarkos bumbančią :D

vat ir šiandien: maaama , nu kodėl palikai vynuoges per naktį ant stalo. Matai kiek musyčių! Ir dar atklausiau paskaitą, per kiek laiko iš jų kiaušų išsirita lervos :lol:  ir pan. Šitas tai nauja. 

Išsilavinimas daro savo :lol:

O tokio gaubto tinklelinio nenaudojat nieks? ne stebuklas, nes nepriglunda prie stalo bet geriau negu nieko :ax:

Atsakyti