Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos, išėjom į auksinio, aksominio rudens glėbį.

Saulė išlindo Bobų vasara🍂🍁🌿🕸❤

Kaštonai kaštonai nukritę, šokoladiniai ir vienas įsimylėjęs❤, todėl žydintis🍃

Ir ką tu jam😍

Jaučiuosi negerai apsirengus,,eilinį sykį paklausiau MB.

Ir jis neturi supračio, dabar nepatenkinta vaiščiosiu🤔🙄😤😤😤

Atsakyti

Prie mano lango darbe irgi kaštonas pražydo. Kaip avietės remontantinės, taip ir kaštonai :D 

Darbinga diena buvo, dar manikiūro ėjau. O dabar jau bet ką daryt tingisi :B​ 

Atsakyti

Apsipirkom ryte su vyru - 5 maišus maisto... Apipirkau dukrą nuo batų iki striukės, džemperiai, kelnės, kojinės... ... Ta dar sugalvojo, kad sesei reikia komplektuko... Dar sau prabangius džinsus papirkau, galvojau, kad akcija, bet šitiems jos nebuvo... Dar sau tušą pagaliau gerą. Vos parsivilkom. Per dieną išėjo ne vienas šimtas eurų... Dabar ramu  :B​. Dukra taip norėjo kur išeit su naujais rūbais, kad pasiunčiau iki paštomato. Atėjo mano "pasiimtos" kaukės! 

Atsakyti

O aš grįžus radau žydinčias braškes  :D 

Suskraidžiau į Malagą savaitėlei - kaip ir Limit, praktiškai prezidentiniu lėktuvu, pasidžiaugiau saule ir pasilepinau fantastišku maistu. O čia šlapia ir šalta...

Namie nėr gersnio rūbo už kaČmyrinį treningiuką. Išskalbus lyginu, keliai neišsimušė per bene tris metus. Iki parduotuvės sulakstyt irgi tinkamas. Vienu žodžiu, geriau nieko nėr. 

Išsisaugojau Ingriduskos padažiuką laikui, kai apims įkvėpimas gaminti, nes kol kas tai parsivežtas mėsytes ir sūrius naikinu.  :D 

Prisisodinau braškių ir prisidaiginau pelargonijų kitiems metams.

Nieko nemezgu, uogienių neverdu. O gal jau reikėtų (megzt, žinoma)?

Atsakyti

Restar-tai kur dukra rado savo garderobą? 

Ir kokį tušą pirkai? Aš radau Artdeco labai gražiai mėlyną :wub:​ 

Atsakyti

Labas.

Mes irgi šian pinigų leidimu užsiėmėm. Nusipirkom kojų kėdutę prie mezgimo kėdės, parsivežę apžiūrėjom kad rėmo spalva ne ta, vyras susinervino kad čia jo kaltė nes kai aš norėjau su kėde pirkt tai užsispyrė ksr nėr kur dėt, vietą užima o kai apsigalvojo ne tą spalvą nugriebėm. Norėjo lėkt keist, sakau nereik bet jis dar nusiteijęs rytojui..

Dar užuolaidas paėmėm, visą popietę lyginau smaigsčiau karpiau..tfu..geriau būtume užsakę salone. 

Dar visokių smulkmių į namus nugriebėm- šiukšliadėžę, duoninę...

Noriu juodų tvirtų džinsų ir golfukų kelių, dar batų bet jau algos luktelsiu

Išdžiūvo mano avantiūrinis sarafanas

Nu patinka kaip gavosi, dabar papozuog nuotaikos reik

Atsakyti

Va qqte šauk kai dzinsus radi

Prasimakalavom jau bele kiek tai skysti, tai siuvas šudinai atrodo

Golfus papirkau tris : juoda, smelio,balta,ir pirksiu pilka tikrai dar.

Dzinsu paieskos bus pratestos

Batu dar nepradetos bet net bijau

Restar noriu daugiau apie tavo brangius džinsus išgirsti🤗

Atsakyti

Aš stradivarijuj pirmiausia ieškosiu nes iš ten paaukštintu liemeniu turiu gero džinso. Bet jie tokie, nepuošia pigūros

Atsakyti

Sveikos, 

Nu kur, kur Oze :). Viskas ten daugmaž prie vietos. Pirkom Bershkoj slouchy juodas kelnes, juodą oversize džemperį, melsvą maikutę su drakonais ir diržą. Striukę ir tympas - Sinsay. Dar smėlinį džempą ir kojines HM, ten ir sesę apipirkom. Deichmanne balti kedai. 

Mano džinsai prabangūs, nes Levis, 100 eur, o šiaip juodi, aukštu liemeniu, tiesūs. Man kaip antra oda, labai patogūs. Būčiau ėmus ir tamsiai mėlynus (kurie jau baigia sudilt ant užpakalio) , bet lauksiu akcijų :). Matavausi Lindexe džinsus, trigubai pigesni ir supratau, kodėl kai kam džinsai po namus netinka :D. Ai, pagalvojau, gyvenu vieną kartą, galiu gi sau leisti bent kartą per 2 metus tokius džinsus, kurie man tobuli. Dukra nieko nepatarinėjo, nes jai tiesūs džinsai nepatinka :), bet leido pirkt, ką noriu, kaip ir aš jai :). Labai jai viskas tiko, gražuolė mano, bet aš madiste nebebūsiu jau :)

Atsakyti

Ai, tušas Max factor. Pernai tokį Niuma Barselonoj rekomendavo, tikrai patiko. Tik greit baigėsi, paskui netyčia nusipirkau waterproof, kuris mane nervina :)

Atsakyti

Labas rytas,

Saulikė lenda pro debesius.

Eisim šiandien ieškoti paminklo prie upės, broliams ir ju sesei,,ten su gulbe kaži koks😂

Restar labai gerai,,labai gerai padarei.

Aš va jau 3 nepirkau. Nu kam man dar vieni netinkami idealiai, o tik iš bėdos. Bėdos tai nėr jokios,jei atvirai.

Reik arba gerų arba jokių.

Maxfaktor 2000 kalorijų mano favoritas jau dešimt metų. Nenurungia nei Lancom, nei chanel,nei kokie Estee lauderiai.

Nemėgstu vandeniui atsparaus, nes aš prausiuosiu vandeniu vakarais.

Ko tai mazai miegu. Miego uztenka, nenuvargus,,bet visai norisi iki 10, nubundu 8.

Atsakyti

Mano Masterpiece. Iki tol vis pirkdavau tik Isa Dora hipoalerginį.

Mes turbūt iki sodo palėksim. Prisižadinau vyrą, kad padėtų pietus gamint. Tas sužalotas pirštas po Svarainių negyja, skauda vis labiau, paraudęs, supratau, kad jau laikas gydytis. Anksčiau Višnevskio tepalas padėdavo, vakar vyras simboliškai patepė - per naktį nepagerėjo. Tai užsivarvolinau riebiai, užsirišau pati. Kaip dabar trūksta, pasirodo, tos kairės rankos. Su daržovėm susitvarkiau, aišku, vis tiek susišlapinau, o mėsą jau vyras pjaustė. Bus katilas a la guliašo. 

Atsakyti