Tom Taylor Alexa man ir išsitampė labai, ir nubluko greit juodi, tai kažkaip nebenoriu antrą kartą. Nors ir naudojau skalbiklį juodiems.
Tom Taylor turėjau vienus labai mylimus. Kadangi mėlyni, tai kuo labiau bluko ir minkštėjo, tuo labiau mylėjau juos. Bet tada plyšo per uodegą
Darbe
Niuma aš mieste dabar taip matau.
Vertinu, tokie, netokie😂😂😂😂
Žodžiu turiu džinsus vienus
Istorija jų tokia.
Paskaitem darbe prieš 10m straipsnį.
Kad norint suliekneti reik dzinsu, tokio dydzio kaip kad nori buti.
Tuo metu dirbo tokia Kristina.
Tobulos figuros,,tokios 100 balu, kai nei pridet nei nuimt.
Pasijuokem kad va jos džinsai tai jau tikrai svajoniu figuros vizualizacija butu.
Po savaites ji atneše man savo dzinsus. Kaip motyvacija.
Sake jei tik pades.
Nu negali sakyti kad nepadejo
Dabar jie vieninteliai man įtinkantys jr nešiojami😍😍😍
Be elastano,,melyni, tiesus, tvirti.
Tai firmą nužiūrėk ir eik tokių pat ieškot
Man atrodo cia ne firmoje esme.
10 metu jie pas mane. Kiek kada ji juos pirko nezinia. Pasikeite modeliai materialai
Man atrodo cia ne firmoje esme.
10 metu jie pas mane. Kiek kada ji juos pirko nezinia. Pasikeite modeliai materialai
Klasika nesikeičia.
Be elastano dažniausiai klasika
Aš tai bent būčiau pabandžius paieškot
Grisiu namo paziuresiu
Aš kažkada turėjau diesel tobulus. Ko gero su pushupu buvo arba dėl medžiagos tvirtos tvirtos vaizdas kaip iš reklamos buvo. Dėvėtuose pirkti šviesiai žydri.
Bet turėjo didelę probemą, vienu dydžiu per maži mano įprastai formai, o kai įsigudrindavau priaugt pora kg tai ir neužsisegdavau. Nusprendžiau ką čia vietą spintoj užima kai apsimaunu realiai kartą į 2 metus..atidaviau gal sesei ar dar kam...o gal kaime kur spintoj dar yra
Bet lieknėt iki tiek kad jie patogūs būtų nebenoriu
Aš turiu dėvėtuose pirktus, toks crazy fasončikas
bet labai jie man smagūs, tai pasigooglinau – tinklapis daniškas, kai atsiverčiau džinsus ir pamačiau kainas
staigiai uždariau – prasideda nuo 159
kuo baigiasi net neįsivaizduoju
o šitą tai kada pietaujam?ryt, poryt ir penktadienį galiu, ketvirtadienį ne
Ingridushka, o pasiūlymas dėl firmos pasižiūrėjimo tikrai protingas ;). Jeigu iš senų žinomų firmų, tai kai kuriuos modelius tikrai ilgai gamina, jeigu ne kažkokie fancy shmancy, kuri vienam ar porai sezonų būna madingi.
Ingriduk, tai gal tau užtenka tų vienų džinsų? Net aš tik pora turiu, o nešioju dažnai. O tau gi suknelės, šiaip kelnės gi labai tinka. Tai kam tau save prievartauti ir bandyti nešioti, jeigu iš esmės nelabai jų poreikis yra?
Restar aš irhi taip manau.
Nėr kokie geri, negerų nereik
Norėjau dar vienų, bet nėr tai nėr