Tai va chebryte
jei norit dalyvaut swape, bet yra kokių tai priežasčių lėtam darbui, teks... įsitaisyt dvynukus
Žiū, koks grožis
IMG_20201006_181948.jpg 95,58KB
0 Parsiųsta kartų
Laba diena 🌷
pas mane vis dar nekalbadieniai, o artimiausias kelias savaites bus ir griežti nemezgadieniai. 😎
84456EB9-AA1A-44C5-8E71-73F04F715BDF.jpeg 249,08KB
0 Parsiųsta kartų
šiandien vežiau Vaivą pas chirurgę, tai tuo pačiu ir dėl savo skaudančios rankos paklausiau. Griežtai prisakė tos rankos nevargint, imobilizuoti, pagerti priešuždegiminių vaistų ir pasiteplioti diklofenakais. 😕 tai kad pati prieš save nečytinčiau, nuvažiavau ir nusipirkau įtvarą. Pabandžiau su juo megzt - nesigauna 😁
Rytoj 10 val. važiuoju į veido masažą, tai prieš 12 jau galėčiau kur nors pribūti. 😉 gal kokia Panorama tiktų?
Nu va, mezgimas kenkia sveikatai... Bet gerai, kad pasiryžai, Lace, gydytis. Yra ir be mezgimo įdomių dalykų. Mano 3 labai įdomios, visos pradėtos knygos verkia kampe, šiandien radau, kad net kuprinėj į darbą vieną nusinešiau, bet visai neskaitau jau kuris laikas.
Svarainių pjaustymas irgi kenkia sveikatai
. Gavau anibiotikinio tepalo ir siuntimą pas chirurgą. Jeigu tepalas nepadės
.
Šilinge - grožis
. Priminei, kad turiu tvido ir neturiu modelio, nes bijau, kad skersuos. Jau gal ir mėginuką pamečiau, kuris mane subalamūtijo, nors, tiesą sakant, ir nesupratau iki galo - skersuoja, ar ne...
O aš išsprendžiau dilemą suknelės ir kostiumėlio kur nebuvau tikra iš kurio siūlo megzt- užsisakiau merino grietinėlinio babinikę
Tik nežinau kokio storumo siūlas
Nu kaip mane rudenį - žiemą ant tokių šviesių spalvų patraukia- baltos, grietinėlės, late, smėlinės, pelenų rožės...
Lace, aš irgi tau į kompaniją. Uždėjo teipą taip beveik ant rankos mėlynavimo ribos
Tai megzt nebeišeina. Teks pabūti be mezginio, nes kitaip nieko gero nebus. O jau kaip gerai ištampė sprandą, pečius, kaklą
Tarpais cypiau iš skausmo ar galvojau, kad liksiu be galvos
Turiu naują meilę - kineziterapeutą
Šilinge, kur tu tų darbų tiek randi
Kur dirbi, ten užsikasus
Restar, nu net nesmagu man, kad tau žaizdą įtaisiau
Sveik ![]()
IMG_20201006_193902_resized_20201006_073944211.jpg 126,59KB
0 Parsiųsta kartų