Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tai va chebryte :D 

jei norit dalyvaut swape, bet yra kokių tai priežasčių lėtam darbui, teks... įsitaisyt dvynukus :D​ 

Atsakyti

Tai nesuprantu - jei aš be dvynukų, galiu norėt swapan ar ne?

Atsakyti

Žiū, koks grožis :wub: Priedas  IMG_20201006_181948.jpg   95,58KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Laba diena 🌷

pas mane vis dar nekalbadieniai, o artimiausias kelias savaites bus ir griežti nemezgadieniai. 😎

Priedas  84456EB9-AA1A-44C5-8E71-73F04F715BDF.jpeg   249,08KB   0 Parsiųsta kartų

šiandien vežiau Vaivą pas chirurgę, tai tuo pačiu ir dėl savo skaudančios rankos paklausiau. Griežtai prisakė tos rankos nevargint, imobilizuoti, pagerti priešuždegiminių vaistų ir pasiteplioti diklofenakais. 😕 tai kad pati prieš save nečytinčiau, nuvažiavau ir nusipirkau įtvarą. Pabandžiau su juo megzt - nesigauna 😁

Rytoj 10 val. važiuoju į veido masažą, tai prieš 12 jau galėčiau kur nors pribūti. 😉 gal kokia Panorama tiktų?

Atsakyti

Nu Lace, kažkaip net "like" nekyla ranka paspaust, nors sprendimui pritariu.

Šilinge, norėt gali :D  dalyvaut irgi, bet neturėsi priežasčių vėluot :D 

Viskas juokais, aš gi  net nedalyvauju :D 

nors stebuklingai idėja šovė šiandien, kuri visai patiktų. Galiu kam parduot, jeigu ką :D 

Atsakyti

Oi katuks biznierka  :D 

Lace  :4u:  :4u:  :4u: 

Atsakyti

Lace man Panorama tinka

Atsakyti

Nu va, mezgimas kenkia sveikatai... Bet gerai, kad pasiryžai, Lace, gydytis. Yra ir be mezgimo įdomių dalykų. Mano 3 labai įdomios, visos pradėtos knygos verkia kampe, šiandien radau, kad net kuprinėj į darbą vieną nusinešiau, bet visai neskaitau jau kuris laikas. 

Svarainių pjaustymas irgi kenkia sveikatai :). Gavau anibiotikinio tepalo ir siuntimą pas chirurgą. Jeigu tepalas nepadės  :oh: .

Šilinge - grožis  :wub: . Priminei, kad turiu tvido ir neturiu modelio, nes bijau, kad skersuos. Jau gal ir mėginuką pamečiau, kuris mane subalamūtijo, nors, tiesą sakant, ir nesupratau iki galo - skersuoja, ar ne...

Atsakyti

O aš išsprendžiau dilemą suknelės ir kostiumėlio kur nebuvau tikra iš kurio siūlo megzt- užsisakiau merino grietinėlinio babinikę  :D  :hmm: 

Tik nežinau kokio storumo siūlas 

Nu kaip mane rudenį - žiemą ant tokių šviesių spalvų patraukia- baltos, grietinėlės, late, smėlinės, pelenų rožės...

Atsakyti

Lace, aš irgi tau į kompaniją. Uždėjo teipą taip beveik ant rankos mėlynavimo ribos :) Tai megzt nebeišeina. Teks pabūti be mezginio, nes kitaip nieko gero nebus.  O jau kaip gerai ištampė sprandą, pečius, kaklą :wub: Tarpais cypiau iš skausmo ar galvojau, kad liksiu be galvos :D Turiu naują meilę - kineziterapeutą :D  Šilinge, kur tu tų darbų tiek randi :blink: Kur dirbi, ten užsikasus :D  Restar, nu net nesmagu man, kad tau žaizdą įtaisiau :B  Sveik :4u:

Priedas  IMG_20201006_193902_resized_20201006_073944211.jpg   126,59KB   0 Parsiųsta kartų 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuka: 06 spalio 2020 - 18:50

Vajazau, kokios visos traumuotos.... sveikit :4u:​ 

Atsakyti

Lace,  Restar, Liniuka  :4u: 

Atsakyti