Swapas Šarangės atminimui:
1. Abelo (nieko prieš gauti ir neprognozuojamu laiku "ant Velykų" iš užsienio) ;)
2.
Nors dabar pagalvojau, kad parašau tai žiauriai retai...
tyliai jus stebiu... ale net nežinau,ką čia papasakot... atrodo vien darbiniai reikalai, kuriuos galiu pasilikt tik sau... mezgu truputuką,dabar liemenę draugės mažyliui. Džinsu ir suknelių neperku
siūlų pirkau po gimtadienio, dabar vėl užraukta. Ai, mokau vieną draugę megzt 😁
Tai Restar, gal jau metų užtenka degtinei nusipirkt. Ir nedideliais buteliukais būna.
Vienas pažįstamas, 6 vaikų tėvas vis po darbo užsukdavo į parduotuvę maisto. Pirkdavo didelius kiekius pieno, pardavėjos jau pažinojo jį. Ir vieną vakarą užsukęs į parduotuvę pasiėmė butelį degtinės. Ir nieko daugiau. Koks buvo pardavėjos veidas!.. Žmogus pamatęs reakciją net paaiškino, kad ne, nieko neatsitiko, ne nesiruošia nusigert, o vaikai serga ir kompresams reikia.
Mes irgi pirkdavom kompresams nedideliais buteliukais, kai vaikai maži buvo. O kokia gėda man
, vos ne pasiteisinti norisi, ypač, kai perki kada vakare savo mažoj vietinėj parduotuvėlėj, kur pardavėjos n metų pažįstamos...
Labas. Nusprendžiau, kad reikia jau ir normaliai parašyt.
Trečiadienio pietų planai deja, bet pasikeitė, turim reikalą vietoj darbe.
Šiaip apsimušiau pagaliau savo didžiuosius metinius sezoninius diddarbius, imuosi eilinių einamųjų
Nepasakyčiau, kad jie mažesni tik, jei ką
Bet jau bent jau grįžtu į normalų rutininį režimą. Iki pilnos laimės - reikia kirpėjai pasiskambint, nes nu... buvau liepos pradžioj... Po to atostogos, o po atostogų įkritau į darbus nuo-iki ir net be savaitgalių. Tai, žinote, plaukuosena nebe kažką.
Gyvenimas eina sava vaga. Didysis už poros savaičių jau kariuomenėn, mažasis negavo kol kas bendrabučio ir studijuoja iš namų (kas nėr itin patogu, bo Saulėtelis yra gryn priešingoj miesto pusėj... gerai dar, kad ne kasdien važinėti, o nemažai nuotoliu paskaitų, visai užsiknistų vaikas - bo viešuoju tai pora valandų kelio laikotarpis).
Reikia pirkti auto - kol kas jokių sprendimų. Preferencijos - naujoms ir apynaujėms iš salonų, ale niekas neužsiima
nes nėr laiko. Dalijamės trise vienu auto
Tuoj dalinsimės dviese, tai skubos irgi nėr...
Hm, gyriausi vasarą, kad ištiko vonios remontas? Nebepamenu. Gėris ir grožis, nors pabaiga dar neatėjo - liko dažymo reikalų (net dažų jau nusipirkom, bent jau luboms, o gal ir sienai tuos pačius naudosim, neapsisprendžiau dar), liko spintą nusipirkti (jau net susiprojektavom Ikėjoj, pirksim, kai išsidažysim).
Išaugau praktiškai visą savo garderobą. Liko tik džinsai
Levis. Ir naujų dairysiuosi tokių pačių, koreguojant nebent dydį ir spalvą.
Vis dar nemezgu. Bet:
1. sekmadienį jau išsitraukiau kryželiu siuvinėjamą paveikslą, nejudintą nuo atostogų liepą;
2. nusipirkau siūlų, kaip tik gavau siuntą ir vakare planuoju prasimegzti mėginuką, imsiuosi naujo Boxy.
C'est la vie.
Oho kokia ataskaita
net pradžią pamiršau kol perskaičiau
Mano viens atvažiavimo reikalas irgi buvo kirpėja.... kuri kaip tik operuojasi kažką. Nu vat, likau su žilais smilkiniais
dar mėnesiui kokiam
Šios dienos ataskaita.
Suorganizuotas vienas bankinis reikalss uošviams. Ta proga teks ryt pasimatyt su jais, dėl.to išvažiuot planas nusikėlė ketvirtadieniui.
Išplėštas vienas plėšinys
t.y. praravėjau gėlyną, piktžolių pieva. Ta proga dar ir perkėliau vieną kvietką į kitą gėlyną. Numirs-jos problemos. Nes užkniso, jau taip dauginasi šaknim, lyg viena pati tam gėlyne gyventų, niekam vietos nelieka.
Svarstau daba ar važiuot sideratų sėklų papirkt, ar mest tuos ūkio reikalus.
Dar reiktų dušą nuo pelėsių pralaisvint.... tam kartui, nes norint naikint, reik visą izoliaciją išlupt ir naujai pakeist. O čia jau vyriškos giminės darbai ![]()
Ingriduska-nu o ko jau tas smėlis prie juodų batų netinka
ypač jei kokie zamšiniai. Suprantu kad būt grožis su ryžais ar kokiais kitais, bet nu... tada ir alyvinis paltas prie juodų batų ne į temą. Alyvinė su šita švelnia man visai atrodo tinkama.neeiškok sliekų vienoj geroj vietoj. Jie visai kitoj veisias
Abelo-gundai ane
Man tinka ir dviese swapintis
. Dvynukų mamos turi daugiausiai laiko, jau ne pirmą sykį pastebiu
. Vienos klasės tėvų komitete būtent 2 dvynukų mamos (ir aš) daugiausia nuveikė visokiais kelionių ir švenčių organizavimo reikalais
. Reikia gal į FB spintutę parašyt, ten gal greičiau pamatys tos, kurios rečiau ateina, pvz. turiu omeny Žuviuką, o ne visai nebuvėles.