Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, tu jumoristė :D  šiandien. 

Nu galvoju, tai ir pažvengiau, kad neplanuoju dalyvaut, o galvoju

Atsakyti

Katuk o jei ištrauktum mane😎😂😂😂😂

Tai velykom ko gero gaučiau.

Jei iš viso gaučiau😉

Valgiau deserciuka, nu tikrai kokio skanumo.

Noriu darrrrrrr😂😂😂

Net ir tingedama aprašiau receptuka,,gal kas susigundys

Atsakyti

Pavalgiau tai dabar apie šmotkes.

Daugiau nieks ir nerūpi matyt😂

Vakar pirkau megztą suknią, gražios smeliuko spalvos, šiltą, megztą, golfinę A formos.

Buvo tokia ir pilka.

Protas sake imk pilką, bus prie juodų batų, prie palto alyvinio, o širdis sakė noriu rusvo, rudeniškai minkštos spalvos, lyg kava balta, lyg lengva sūri karamele. Pilkų suknių turiu net dvi.

Kaip nors priderinsiu tą rusvą.

Dabar galvoju nu ar neapsikeisti jos į pilką.

Nes man negražu juodos pedkelnes prie tokios spalvos, o kūno spalvos pėdkelnes sunkiai su atspalviais visada, tai per tamsios, tai per šviesios..nu gal tokias capučino pėdkelnes,galima ir visai netiks paltas alyvinis, bet tiks ploščius, tik kiek tam ploščiui laiko liko.

Batai tik juodi gyvena,,o cia taip tiktu grietineliniai ilgi.

Nu ką daryti?

Atsakyti

F.Y.I.

Pridėta:

Atsakyti

Oi, Ingriduko problemos :). Pirk rudus batus, tinkamą paltą, nu pėdkelnes jau kaip nors atitaikysi :). Man tabacco spalva pėdkelnių graži savaime.

Aš tai vakar pirkau mikrofoną ir audio sistemą už 400 eur, šiandien perku popierių, lipnius lapelius, tonerį, dezinfekcinį... Gerai, kad ne iš savų pinigų :). Darbo reikalai. Tai šopinimosi poreikis patenkintas. Ai, reikia nepamiršti nuvaryti iki kokios batų pardės, gal rasiu kažkokį skystį, kuris skirtas batams pratempti. Esu prieš n metų pirkusi kažkur, kai baisiai norėjau batų, o jie man spaudė. Dabar mano futbolininkas grįžo vakar dejuodamas, kad matuojantis salės futbolo bateliai buvo geri, o va, kad nuspaudė kulną kažkur vienas... 46 dydžio ir nepigius pirkau. Gal rasiu ką ir prasitemps biškutį.

Ai, šiandien eisiu pas gydytoją dėl svarainių nugraužto piršto :). Vakar jau nepasikenčiau, pasiskambinau, nes paraudę aplink, tvinksi, naktį baisu kur užkliūti, skauda. Maniau, gal kokį tepaiiuko kas patars, norėjau nuotolinės konsultacijos. Bet ne - liepė ateit  :B . Vakar prisiminiau arbatmedį dar, tai lyg mažumėlę geriau. baisiausiai nenoriu geriamų antibiotikų gaut. Jau yra tekę panašiu atveju prieš kelis metus...

Atsakyti

Nu ką daryti?

Pirkt ilgus batus, kurių kraštas po suknele pasislėps. Neliks problemų su pėdkelnių derinimu.

Atsakyti

Restar batu remontuose pratempia batus,,gal ten ne 2 dydziais, bet pratempia. Pati apie tai galvoju,,turiu zamsinius ryzus ir kaire koja kazkaip nepatogiai aptempta

Atsakyti

Oi, Ingriduko problemos :). Pirk rudus batus, tinkamą paltą, nu pėdkelnes jau kaip nors atitaikysi :). Man tabacco spalva pėdkelnių graži savaime.

Aš tai vakar pirkau mikrofoną ir audio sistemą už 400 eur, šiandien perku popierių, lipnius lapelius, tonerį, dezinfekcinį... Gerai, kad ne iš savų pinigų :). Darbo reikalai. Tai šopinimosi poreikis patenkintas. Ai, reikia nepamiršti nuvaryti iki kokios batų pardės, gal rasiu kažkokį skystį, kuris skirtas batams pratempti. Esu prieš n metų pirkusi kažkur, kai baisiai norėjau batų, o jie man spaudė. Dabar mano futbolininkas grįžo vakar dejuodamas, kad matuojantis salės futbolo bateliai buvo geri, o va, kad nuspaudė kulną kažkur vienas... 46 dydžio ir nepigius pirkau. Gal rasiu ką ir prasitemps biškutį.

Ai, šiandien eisiu pas gydytoją dėl svarainių nugraužto piršto :). Vakar jau nepasikenčiau, pasiskambinau, nes paraudę aplink, tvinksi, naktį baisu kur užkliūti, skauda. Maniau, gal kokį tepaiiuko kas patars, norėjau nuotolinės konsultacijos. Bet ne - liepė ateit  :B . Vakar prisiminiau arbatmedį dar, tai lyg mažumėlę geriau. baisiausiai nenoriu geriamų antibiotikų gaut. Jau yra tekę panašiu atveju prieš kelis metus...

Batams pratempti tinka degtinė. Sudrėkus oda tempiasi, o alkoholis greitai išgaruoja. Pripurški degtinės į batus, apsiauni storesnę kojinę, ir mauniesi batus valandai-kitai. Paskui prikemši laikraščių ir palieki visiškai išdžiūti.

Atsakyti

Degtinės reiki turėt :). Kažin, dezinfekcinis skystis tiktų?  :hmm: .

Atsakyti

Tai Restar, gal jau metų užtenka degtinei nusipirkt. Ir nedideliais buteliukais būna. :lol:

Vienas pažįstamas, 6 vaikų tėvas vis po darbo užsukdavo į parduotuvę maisto. Pirkdavo didelius kiekius pieno, pardavėjos jau pažinojo jį. Ir vieną vakarą užsukęs į parduotuvę pasiėmė butelį degtinės. Ir nieko daugiau. Koks buvo pardavėjos veidas!.. Žmogus pamatęs reakciją net paaiškino, kad ne, nieko neatsitiko, ne nesiruošia nusigert, o vaikai serga ir kompresams reikia. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 06 spalio 2020 - 13:02

Su šnapsu bandzius kazkiek pratampo

Bet man reik daugiau daba.

Batu pirkt tai mielai, bet pirkti pirkti pirkti....

Atsakyti

Ingriduska, pati sakei, dvi pilkas sukneles turi. Kam tau trečios? Mėgaukis naujos spalvom :) Prie juodu batų ji irgi tinka :) Nu arba juodi batai prie jos. 

Atsakyti