Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka teisi.

Sunku žiūrėt į liemenę, kai matai tas rankytes ir kojytes

Ir aš gal labiau mamiškai vertinu...

O su qqte nesutikčiau. Ta mergaitė ne vieną derinį parodė, ale bet sunkiai įsivaizduoju juos ant burbuliuko. Tai viens. Ir vien šviesios spalvos pas ją. Tai du. 

Gal nebent juoda ta liemenė ir tiktų burbuliukui. Ir nebent su ilgu paltu. Nei plačios kelnės nei trumpi sijonai ir net sakyčiau dideli marškiniai netiktų. Ir čia tik mano nuomonė.

Ir šiaip, tokio sudėjimo žmonės man nevalingai iššaukia gailesčio ir užuojautos jausmą. 

Bet man ir Liniukos liemenė nepatiko :D 

Atsakyti

Katuk - sudominai - kurie žmonės tau iššaukia gailesčio ir užuojautos jausmą: šakaliukai (nes nieko neturi) ar burbuliukai (nes niekas joms netinka)? Tu ta koja išlipai šįryt?

Mano futbolininkas tai neatsikėlė. Dėl kojos. Varysim popiet pas traumatologą.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 08 spalio 2020 - 09:18

O su qqte nesutikčiau. Ta mergaitė ne vieną derinį parodė, ale bet sunkiai įsivaizduoju juos ant burbuliuko. Tai viens. Ir vien šviesios spalvos pas ją. Tai du. 

Gal nebent juoda ta liemenė ir tiktų burbuliukui. Ir nebent su ilgu paltu. Nei plačios kelnės nei trumpi sijonai ir net sakyčiau dideli marškiniai netiktų. Ir čia tik mano nuomonė.

Burbuliukas burbuliukui nelygu :D - burbuliuotis galima skirtingose vietose :mirksiukas: tai viena, o antra - tu dar nepasiekei reikiamo burbulizmo suvokimo lygio, jei manai, kad plačios kelnės ir marškiniai jiems netinka :rolleyes: aptempti džinsai ir įliemenuoti marškiniai jiems netinka daug labiau  :rolleyes: Ir aišku, čia mano nuomonė  :D  nu bet ir lygį pasiekėm, jei po kiekvienu sakiniu reik rašyt kieno čia nuomonė :huh2:

Atsakyti

Nite, žvengiu dėl nuomonės  :lol: .

Atsakyti

hm man užuojautos nesukėlė, aš derinukais ir šviesiom spalvom pasigrožėjau :) daug pas ją gražių derinukų mano akim :)

o Liniukos rodoma man vienas iš tų mezginių kurie pas tą dizainerę nepatinka, bizna kažkokia, jei jau trumpa tai bent platesnė būtų ar ką :)

Nite aptempti džinsai deriny su liemenuotais marškiniais netinka niekam nei burbuliukui nei modeliui nei šakaliukui ko gero

nu ne tai kad netinka, labai jau nešiuolaikiškai atrodo gal :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 08 spalio 2020 - 09:26

Nite, žvengiu dėl nuomonės  :lol: .

Nu ir žvenk, bo nes pačiai juokinga  :lol: 

Kadangi aš įaugus į akademinę bendruomenę, tai man kažkaip ir aišku, kad tai, ką tu rašai, ir yra tavo nuomonė. O jei tau patinka kažkieno kito nuomonė, tai rašai "šitas galvoja taip ir taip, o aš pritariu" Daug blogiau, jei bandai svetimą iškišt už savo :mirksiukas:  :lol: 

Atsakyti

Jo. Aš irgi vis grįžtu prirašyt, jog tai mano nuomonė.

Bet aš iš tų žmonių (kurie mano supratimu atrodo kažkaip ne taip) nesityčioju. 

Net susimąsčiau, kokie čia žmonės man sukelia gailestį :hmm:  vis dėl to matyt kažkokie stereotipai veikia. VIsi turim įsivaizdavimą, kaip atrodo sveikas žmogus. Iš pirmo žvilgsnio. Tai turbūt ir ypač storas žmogus man atrodo nesveikas. Bet storų žmonių gal daugiau matom :D  dėl to jie mažiau tokių jausmų sukelia. 

Tai reziumuojant vistik gailestį dažniau sukelia ypač kūdi žmonės. 

Man! Asmeniškai man :D  ir galiu turėt nuomonę su kuria jūs galit nesutikti

Na gerai, jeigu grįžtant prie tos liemenės. Qqte, kaip manai, koks derinys tiktų mano sudėjimo žmogui prie tos liemenės, kad neatrodyčiau kaimietė :D​ 

Atsakyti

siauri džinsai, platūs marškiniai, liemenė

kaimietės dažniausia ne sudėjime o mūsų galvose tupi

Atsakyti

Nesuprantu kur Katukas dėmesį žiūrėdama koncentruoja. Kol neparašė apie manekenės kūdumą, aš jos nei kojų, nei rankų nemačiau, nes įdomus rūbo modelis, gražios derinių spalvos mano dėmesį patraukė.

Ir gana klaidinga nuomonė, kad burbuliukams tik tamsios spalvos tinka. Spalvos tinka žmogaus natūrai, o ne figūrai.

Atsakyti

Nesiginčiju, mano natūra nemato šviesių spalvų :D 

O į sudėjimą atkreipiu dėmesį kaip.ir minėjau, gal dėl dukrų turėjimo, tfu tfu tfu, bet viena dukra gi buvo biškį link to kūdumo pajudėjus.

Atsakyti

kartais tas kūdumas tikrai dėl to kad žmogus nedavalgo o kartais tiesiog toks igimtas sudėjimas

būna kad ir man vieną kitą mergaitę pamaitint norisi, bet vat šita konkrečiai tokio jausmo nesukėlė :)

Atsakyti

kartais tas kūdumas tikrai dėl to kad žmogus nedavalgo o kartais tiesiog toks igimtas sudėjimas

būna kad ir man vieną kitą mergaitę pamaitint norisi, bet vat šita konkrečiai tokio jausmo nesukėlė :)

Žinau. Turėjau kolegą jauną vaikiną, kuris kryžiaus kelius praėjo, kad bent kiek padidintų svorį.

Bet tai irgi mano gailesčio iššaukimo dalis. T.y. suprantu, kad bet kokiu atveju tai yra problema

Kaip ir didelis svoris. Nors ir negaliu tiksliai apibrėžti, kur ta riba. 

Bet tas dalykas, t.y  užuojauta kyla ne visai sąmoningai. Kartais net nutylėt nepavyksta.

Pvz iki šiol man labai gėda ir norėčiau atsiprašyti, jeigu įžeidžiau. Kai vieną kartą iš Anykščių myto  važiavome visa mezgėjų chebra, ir man išsprūdo toks gailestis dėl daug vaikų turinčių mamų.... 

Nkrs kažkodėl dauguma daugiavaikių tik ir skundžias kaip sunku su tiek vaikų. Vat ir susidėlioja tokios nuostatos....

Atsakyti