Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Oi ne visi nenori būt gailimi.... yra tokių kurie visa savo esybe trokšta būt pagailėti

Aš negaliu žinot ko nori kitas

Lygiai taip pat kaip kiti apie mano norus.

Vat noriu išsakyt savo nuomonę apie kūdumą ir ką tu man. Nes jei mano norų nepaisoma, tai jau kažkaip kitaip? 

Ar aš savo nuomone kažką nuteisiu? Įžeidžiu? Turbūt protingos knygos ir apie rašo. Nebūtų skirtingų nuomonių, nebūtų progreso.

Ok.

Diskusijos nebetęsiu, nors ir kokia ji įdomi būtų. Einu pavairuot. Maždaug 6 val.

Atsakyti

Gaila, kad pas mus kartais perliankiama su tais reikalavimais viską pritaikyti neigaliesiems. Pvz. kad priduoti naują gamybos cechą yra reikalavimas kad būtu tualetas pritaikytas neigaliam, nors toks žmogus fiziškai gamyboje dirbti nesugebėtu.

Atsakyti

aha aha jei pasigimdai 3 tai jau asocialūs o jei vieną tai skaityk iš vis vaikų neturi ir nei širdį skaudėt dėl to vieno gali nei problemų auginant kilt :oh:

Kad ir kiek vaikų turėtum, gali išgirsti komentarų - arba per daug, arba per mažai :lol: tinkamo skaičiaus niekada nebūna :mad2: o jei skaičius maždaug tinka, tai lytis ne ta :oh:  arba amžiaus skirtumas tarp vaikų :lol:

Atsakyti

Restar-apir diskriminaciją. Ji yra visada, tik ne visada garsiai pasakoma. Nemanau, kad tu neturi vertinimo kriterijų ir nevertini pagal juos kiekvieno sutikto. Ne visada tai suvoki kaip vertinimą, bet nuomonę susidarai. Ar ji visada tik tiegiama? Ar ji visada teigiama to kito žmogaus atžvilgiu? Ar visada aš turėčiau apie kitus galvot tik teigiamai? Ar mano teigiama nuomonė yra teigama ir to.kito atžvilgiu? 

Nuomonę visada susidarai, bent jau aš tai tikrai :rolleyes: ir blogą irgi :P ir vertinu žmones, ir lyginu, ir baisiuosi kartais, bet ... tylomis :B blogai tik tai, kad aš ir žaviuosi žmonėmis taip pat, o galėčiau pasakyt gerą žodį :ax:

Atsakyti

Supratau, kad teks ardyti visą moherinį, kažkokie užkeikti siūlai, jau trečias mezginys  :frusty: 

Atsakyti

...blogai tik tai, kad aš ir žaviuosi žmonėmis taip pat, o galėčiau pasakyt gerą žodį :ax:

Bet žmogus gerą žodį išgirst norėtu, o blogo tai ne  :mirksiukas: 

Atsakyti

Bet žmogus gerą žodį išgirst norėtu, o blogo tai ne  :mirksiukas:

Tai aš tą žinau, bet ... iš įpročio ar dėl pastangų nesakyt blogų žodžių, nepasakau ir gerų :D

Nors ... žmonės ir gerus žodžius kartais keistai priima :rolleyes:

MB, kai jam ką gero pasakau, visada atsako : tai ko nori?  :lol: 

Atsakyti

Nevisai į temą, bet patiko man šitas straipsniukas :) 

https://www.google.c...isizeidzia/amp/

Atsakyti

Kai gražu :wub:

Priedas  Screenshot_20201008_130054.jpg   712,9KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Kaip veikia dirbtinis intelektas  :)

Priedas  Screenshot_20201008_123231_com.android.chrome.jpg   95,14KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labas,

Įdomi diskusija :D 

Dėl nutylėjimo. Sako, geriausia patylėt, bet va jau beveik išmokau, jei galvoju apie žmogų gerai, ar kuo  jame džiaugiuosi, tai pasakyt garsiai ar parašyt.

Labiausia tai pasimatė iš mokytojų reakcijos po padėkų laikšų. Tai iš viso to, labiau apdovanota aš pasijaučau, nei tie mokytojai, kuriems rašiau.

Liniukos pasidalintas straipsnis :good: Taip gaila, kad sveiko proto vis mažėja..

Atsakyti

o aš paskaičiau straipsnį ir pagalvojau vargšelis užkalnis kur jis randa tiek įsižeidėlių ir bambeklių  :blink: 

nu iš kitos pusės jo straipsnius paskaitę tai ne stebuklai kad daug kas ir įsižeidžia  :D , nes norsdažnai ir teisybę rašo bet labai jau chamiškai  :B​ 

Atsakyti